Starity

Ezek a sorozatok indultak januárban

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 15. 19:12 #21
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (saint7 @ 2014.02.15. 18:32)
Nálam a True Detective már most az év legjobbja!!! Wháááá az a 4-ik rész az mi volt?? ohmy.gif wháááá!!! Szerencsére a True Detective egy réteg sorozat és ez maradjon is így! HBO series forever!!!

meg is kapta az is a második évados berendelést. Meg is érdemlik, mert nagyon jó. biggrin.gif Cohle iszonyat nagy fazon. rohog.gif _nevet.gif Még a végén megszeretem miatta Matthewt. Amúgy nekem jobban bejön a Black Sails meg a Helix.Jó látni egy igazi, kemény kalózos sorozatot is. A Helixet meg látni kell. Annyi minden van benne. Kicsit x aktás, de orvosos is. Viszont azok a vírusok, amik megtámadják az embert, nem enyhén ijesztő? ohmy.gif És azért is imádom, mert nem uncsi, mindig meglepnek valamivel Már első részben olyan embereket nyírtak ki, akikről azt hittem végig maradnak. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2014. február 15. 19:13 #22
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (saint7 @ 2014.02.15. 18:32)
Nálam a True Detective már most az év legjobbja!!! Wháááá az a 4-ik rész az mi volt?? ohmy.gif wháááá!!! Szerencsére a True Detective egy réteg sorozat és ez maradjon is így! HBO series forever!!!

2 évtizede már az HBO szállítja a legkorrektebb sorozatokat. Tudják a készítők mit akarnak és nem arról szól, mint a többi kereskedelmi moslék, hogy majd 3 rész után kitaláljuk mi legyen belőle, ha lesz elég nézettség. Az HBO sorozatai kidolgozottak, jók a szereplők, karakterek. Lezárják a sorozatot, nem hagyják lógni a levegőben a befejezést. És ami számomra az egyik legfontosabb, nagyívben szarnak a korhatárbsorolásra. Jó filmet / sorozatot akarnak készíteni, nem az elvárásoknak megfelelő agyoncenzúrázott maszlagot.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bessie
2014. február 15. 19:15 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2014.02.15. 19:12)
meg is kapta az is a második évados berendelést. Meg is érdemlik, mert nagyon jó. biggrin.gif Cohle iszonyat nagy fazon. rohog.gif  _nevet.gif Még a végén megszeretem miatta Matthewt. Amúgy nekem jobban bejön a Black Sails meg a Helix.Jó látni egy igazi, kemény kalózos sorozatot is. A Helixet meg látni kell. Annyi minden van benne. Kicsit x aktás, de orvosos is. Viszont azok a vírusok, amik megtámadják az embert, nem enyhén ijesztő?  ohmy.gif És azért is imádom, mert nem uncsi, mindig meglepnek valamivel Már első részben olyan embereket nyírtak ki, akikről azt hittem végig maradnak. biggrin.gif

nézem a Helix-et de annyi de annyi ostobaság van benne! biggrin.gif rohog.gif de ez a Helix nekem ilyen a tök yol el vagyok vele kategória! rohog.gif a Black Sails pedig te már úgy is tudod mit gondolok róla! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. február 15. 19:20 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2014.02.15. 19:13)
2 évtizede már az HBO szállítja a legkorrektebb sorozatokat. Tudják a készítők mit akarnak és nem arról szól, mint a többi kereskedelmi moslék, hogy majd 3 rész után kitaláljuk mi legyen belőle, ha lesz elég nézettség. Az HBO sorozatai kidolgozottak, jók a szereplők, karakterek. Lezárják a sorozatot, nem hagyják lógni a levegőben a befejezést. És ami számomra az egyik legfontosabb, nagyívben szarnak a korhatárbsorolásra. Jó filmet / sorozatot akarnak készíteni, nem az elvárásoknak megfelelő agyoncenzúrázott maszlagot.

Bizony! meghajolo.gif Nekem ráadásul az OZ volt az első HBO sorozat amit láttam (asszem az OZ 1997-ben indúlt de nem biztos) szóval ami több évados volt! és már ott látszott hogy atyavilág ezek nem xaroznak! w00t.gif meghajolo.gif És háá az OZ óta leraktak jópár mesterművet most nem állok neki sorolni mindenki nézzen utána ezeknek és tessék megnézni őket! biggrin.gif "EZ NEM TV EZ HBO" biggrin.gif
2014. február 15. 19:25 #25
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (_ToTo_ @ 2014.02.15. 19:13)

nem véletlenül az egyik legjobb csatorna. biggrin.gif De visszatérve a TD-re: nagyon jó színészek vannak benne, és most nem csak a főszereplőkre gondolok. Szerintem Michelle is igencsak ott van. És hát Rusty eszmefuttatásait külön élvezet hallgatni. Általában nem is nagyon hallani máshol ilyesmiket.

Idézet (saint7 @ 2014.02.15. 19:15)
nézem a Helix-et de annyi de annyi ostobaság van benne! biggrin.gif  rohog.gif  de ez a Helix nekem ilyen a tök yol el vagyok vele kategória! rohog.gif  a Black Sails pedig te már úgy is tudod mit gondolok róla! biggrin.gif
nekem bejött, az ostobaságokon meg átsiklok. Annyira nem durvák hogy a fejemet fogjam miatta, max bosszankodom 1 percig, de aztán jön valami,a mi elvonja a figyelmem. biggrin.gif
2014. február 15. 19:26 #26
- törölt felhasználó -    
Hát ezek mellett még több száz sorozat indult!!
2014. február 15. 19:28 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2014.02.15. 19:25)

nekem bejött, az ostobaságokon meg átsiklok. Annyira nem durvák hogy a fejemet fogjam miatta, max bosszankodom 1 percig, de aztán jön valami,a mi elvonja a figyelmem. biggrin.gif

jaja ennyire jól megírt társadalom kritikus eszmefuttatásokat nem igen lehet máshol hallani csak a True Detective-ben! meghajolo.gif

Ki a kedvenced a Helixből? biggrin.gif Nekem esküszöm az a rohadék katona aki megölte azt a duci csajszi tudost! annyira irrátál az a fazon de még is bírom! _nevet.gif
2014. február 15. 19:29 #28
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Petrafranczia @ 2014.02.15. 19:26)

januárban valóban indult még, de szinte ezek voltak a legnézettebbek. Amúgy oda is írtam, hogy a teljesség igénye nélkül. cool.gif Ha mindet megírtam volna, akkor talán reggelre kész lettem volna a cikkel. _nevet.gif Szinte minden nap indult egy új sorozat.

Idézet (saint7 @ 2014.02.15. 19:28)
jaja ennyire jól megírt társadalom kritikus eszmefuttatásokat nem igen lehet máshol hallani csak a True Detective-ben! meghajolo.gif 
Ki a kedvenced a Helixből?  biggrin.gif  Nekem esküszöm az a rohadék katona aki megölte azt a duci csajszi tudost! annyira irrátál az a fazon de még is bírom! _nevet.gif
ne csináld már! Egy rúgóra jár az agyunk. biggrin.gif Én is rögtön kiszúrtam. Már rögtön lehetett látni, hogy rosszban sántikál, de mikor elkezdte a piszkos kis dolgait, és elkezdett kavarni, arra gondoltam ez de ravasz. Imádom. _nevet.gif Pont ezért féltem is az utóbbi részben, hogy a kis securitys elintézte, de szerencsére nem. biggrin.gif Azért arra még kíváncsi vagyok, hogy Julia hogyan kapcsolódik a helyhez meg a történetbe? Tényleg nyaralt a bázison? vagy mi van? Én már azon filóztam, hogy klónozták, agymosást hajtottak végre rajta. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. február 15. 19:30 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (Petrafranczia @ 2014.02.15. 19:26)

még szerencse hogy nem sorolta fel mind a több 100-at! rolleyes.gif különben az újjam görcsöt kapott volna attól hogy görgettem volna lefelé az egeret... blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bessie
2014. február 15. 19:42 #30
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (saint7 @ 2014.02.15. 19:30)
még szerencse hogy nem sorolta fel mind a több 100-at! rolleyes.gif  különben az újjam görcsöt kapott volna attól hogy görgettem volna lefelé az egeret... blink.gif

ha szeretnéd a face-en szétbombázlak velük. _nevet.gif vagy inkább itt levélben? biggrin.gif
2014. február 15. 19:44 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2014.02.15. 19:42)
ha szeretnéd a face-en szétbombázlak velük. _nevet.gif vagy inkább itt levélben? biggrin.gif

nee ami érdekel azt felsoroltad itt! wink.gif biggrin.gif
2014. február 15. 20:27 #32
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Peter capaldi <3 lol. Szerintem majd fogok közülük válogatni.
2014. február 15. 20:52 #33
- törölt felhasználó -    
A Chicago PD nem lehet rossz. Engem mindig érdekeltek az ilyen rendőrös sorozatok, abba majd szerintem belenézek biggrin.gif
A többi nem igazán keltette fel az érdeklődésemet.
2014. február 15. 22:11 #34
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Jó lenne,ha lenne köztük valami,ami számomra is érdekes lesz bár nem hiszem.
2014. február 15. 23:44 #35
Angyal99
Angyal99
új tag

Státusz“Do what u like and luv What u do“
Hozzászólás: 37
Azonosító: 170985
Egyedül a Intelligence nézem biggrin.gif
Jó kis sori biggrin.gif biggrin.gif
2014. február 16. 07:39 #36
- törölt felhasználó -    
A PLL is januárban indult volna.
2014. február 16. 09:02 #37
- törölt felhasználó -    
Bevallom, egyiket sem nézem...DE a Bitten című sorozat nagyon érdekel.
2014. február 16. 09:24 #38
ZsocchanD
ZsocchanD

Státusz“Be yourself; everyone else is already taken.” - Oscar Wilde
Hozzászólás: 745
Azonosító: 184302
A Bitten tiszta Teen Wolf copy. Nem csodálkoznék, ha a forgatókönyv hasonlítana... A Muskétásokra nagyon kíváncsi vagyok, egyrészt Luke miatt is <3
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. február 16. 10:24 #39
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ZsocchanD @ 2014.02.16. 09:24)
A Bitten tiszta Teen Wolf copy. Nem csodálkoznék, ha a forgatókönyv hasonlítana... A Muskétásokra nagyon kíváncsi vagyok, egyrészt Luke miatt is <3

a bitten egy regény adaptációja. Kelley Armstron írta. cool.gif Nem minden vérfarkas sztori egy kaptafa. Mondjuk. rohog.gif

És ezek ÚJ sorozatok, nem régiek amik januárban indultak rolleyes.gif
2014. február 16. 11:36 #40
ella.bella99
ella.bella99
visszatérő vendég

Státusz~Változik a világ, vele változok én is!~
Hozzászólás: 123
Csatolások: 7
Azonosító: 211425
Bitten az tetszik smileeee.gif <3
3 oldal 1 2 3