Saját filmet kaphat a Fekete Özvegy?
2014. február 15. 17:03
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Tuti jó lesz! <333
2014. február 15. 17:29
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Marina Salvatore @ 2014.02.15. 14:25)
Inkább 1 különálló Loki filmet csinálnának végre...:"D
Miért is? A Thor ugyanúgy elmeséli Loki történetét is - nyilván nem piszok részletesen, de arra nincs is különösebb szükség -, szóval nem hinném, hogy ki tudnának belőle hozni egy épkézláb filmet, mikor mindent megtudunk róla, amit tudni kell.
Tom Hiddleston lehet jó pasi, jó színész, és Loki lehet paradox módon szerethető, de nem tudná elvinni az ő egyedüli karaktere a filmet.
Idézet (_ToTo_ @ 2014.02.15. 16:03)
Csinálnának tv sorozatot belőlük. Lenne idő kibontani a jellemeket, elbírná a sorozat hogy ne csak 1-1 rész legyen megfilmesítve a képregényekből, hanem akár mind, de legalább is a jobbak.
Ezek a mozifilmek a Vasembertől kezdve annyira felszínesek, hogy már a Barátok közttel vetekszenek. Amivel többet nyújt, az néhány világsztár meg speciális effekt.
Ezek a mozifilmek a Vasembertől kezdve annyira felszínesek, hogy már a Barátok közttel vetekszenek. Amivel többet nyújt, az néhány világsztár meg speciális effekt.
Megtörtént. Készül és megy is sorozat a S.H.I.E.L.D. ügynökeiről, bár nem tudom milyen, de biztos részletes lehet. Marvel sorozat, tehát a szereplők és a stáb ugyanaz, mint a filmekben. Coulson, Fury, Hill.
2014. február 15. 18:20
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Diala @ 2014.02.15. 17:29)
Megtörtént. Készül és megy is sorozat a S.H.I.E.L.D. ügynökeiről, bár nem tudom milyen, de biztos részletes lehet. Marvel sorozat, tehát a szereplők és a stáb ugyanaz, mint a filmekben. Coulson, Fury, Hill.
5 részig bírtam ... Én a szuperhősök történeteire céloztam. Ahogy volt régen pókember, meg hulk sorozat is és most az Arrow.
2014. február 15. 18:23
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
mse90
Igen tudom hogy volt már 2 Hulk-os film de az ő karakterében messze több van mint a Fekete Özvegyben. Remélem a Bosszúállók 2 végén meg merik lépni amit kell egy későbbi World War Hulk filmért
Diala
A sorozatban Coulsonon kívül teljesen új karakterek vannak, Fury és Hill csak cameozott egyszer-egyszer és szerintem nem túl jó. Viszont vannak pletykák készülő Marvel sorozatokról amik sokkal ígéretesebbek lehetnek ennél
Igen tudom hogy volt már 2 Hulk-os film de az ő karakterében messze több van mint a Fekete Özvegyben. Remélem a Bosszúállók 2 végén meg merik lépni amit kell egy későbbi World War Hulk filmért
Diala
A sorozatban Coulsonon kívül teljesen új karakterek vannak, Fury és Hill csak cameozott egyszer-egyszer és szerintem nem túl jó. Viszont vannak pletykák készülő Marvel sorozatokról amik sokkal ígéretesebbek lehetnek ennél
2014. február 15. 18:25
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2014.02.15. 18:20)
5 részig bírtam ... Én a szuperhősök történeteire céloztam. Ahogy volt régen pókember, meg hulk sorozat is és most az Arrow.
Abban az esetben lehet, az a baj, hogy félnek a készítők, hogy a nézők ráunnak, és a sorozat monotonná válik. Én speciel kiskoromban rengeteg Pókember mesét néztem, szerintem azok ma kicsit hiányoznak a sok bugyuta, lebutított mese közül.
2014. február 15. 18:40
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Ha gondolkoznak egy Black Widow-filmen... Akkor egy Loki-filmen miért nem? Az is érdekes lenne, és biztosan rengeteg embert érdekelne!! De ők tudják, én ennek is nagyon örülök :3
2014. február 15. 19:40
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Sólyomszemről mikor lesz?
De viccet félretéve ToToval értek egyet, a sok képregényes film mellett jobb lenne egy jól elkészített sorozat. A SHIELD nem a legjobb. Elmegy, de nem olyan jó, mint kéne.
2014. február 15. 21:02
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Szívesebben látnám végre a felújított vagy folytatott Hulk-filmet Mark Ruffalóval, mert szerintem az előző két Hulkot toronymagasan veri *.*
2014. február 15. 22:01
|
|
acsfarkasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 217579 offline
|
Nos én láttam szinte az összes Marvel filmet, és képregényt is olvastam. Én jó ötletnek tartom a saját filmet, egyrészt mert a Marvel filmek rajongói az újabb és újabb műveket kicsapongó örömmel várják./amúgy személy szerint én mindegyiket imádom/ Másrészt pedig a filmstúdiónak is meg kell élnie valamiből, és karakter is akad bőven akinek a történetét el lehet mesélni. A való életben is van mindenkinek előélete, ez a filmben miért ne lehetne alkalmazni? A végén összeáll majd a kép, és egy nagy történet rajzolódik ki sok részletből.
2014. február 16. 15:26
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Szerintem jó ötlet!
2014. február 16. 15:53
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Scarletet szeretem...szerintem nagyon jó színésznő...és jó nő...de a Fekete özvegy mint karakter nem olyan nagy a Marvel életében, hogy önálló filmet készítsenek róla...szerintem bukó lesz.Nem olyan izgalmas mint a többi...akik rendelkeznek valami féle "spec" tulajdonsággal...pl: Hulk,A.Kap.,Vasember...stb...de ők tudják.
2014. február 25. 21:25
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
pártolom jöjjön bármi hasonló
Sólyomszemre is kíváncsi lennék
bárcsak lenne már április -> Amerika Kapitány ^^
kár h a Hulk filmket nem Mark Ruffalo vitte végig, bár azért Edward irtin is adta neki keménen
kár h a Hulk filmket nem Mark Ruffalo vitte végig, bár azért Edward irtin is adta neki keménen
2014. február 25. 21:26
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
jaj Norton
sorry sötét van kiégett a lámpa
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: