Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”
2014. február 16. 16:23
Ettől nem fogom kevésbé szeretni, mert egy imádnivaló lány, és nem mellesleg nagyszerű színésznő. Büszke vagyok rá, hogy felvállalja magát!
2014. február 16. 16:49
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
Nos akkor tisztázzunkn itt pár dolgot. Először is, elnézést azért, hogy az előző hozzászólásom felháborodott hangvételű volt. Másodszor, nem csak egy embernek szántam a mondadómat csak egy bizonyos részét szántam egyvalakinek.
Viszont nem hiszem, hogy meredek lenne, hogy akarva akaratlanul ne kapjam fel a fejem arra a mondatra 'ha melegeket elfogadom, ugyan miért ne fogadnám el később a pedofilokat'. Szóval az emlékezetem nem csal, a ha egy férfi beleszeret egy másikba azt nem büneteti a törvény, nem zárják őket börtönbe, ahonnan olyan sztorik terjengenek, hogy ' majdnem kinyirták azt meleg csávót mert megtudták, hogy beleszeretett egy másik csávóba'. Azonban, ha jól emlékszem akik gyerekbe szeretnek bele felnőttként és ezáltal olyan dolgokat tesznek gyerkekkel, a gyerekek értetlenségét és tudtalanságát kihasználva, mint pl. szerelmes párok, akkor azt elég rendesen büneteti a törvény. Sőt még azok is akik emberek százait ölték meg, még ők is. Ráadásul, ha jól vagyok informálva egy 10 év alatti bele is halhat egy szexuális kapcsolatba. Ezek után úgy gondolom jogos valahol az, hogy kiakadtam azon, (még ha arra volt ez egy célzás, hogy ' nem érdekel ki mire izgul az ágyban') ezt még is melyik világba lehet összehasonlítani azzal, ha két felnőtt! ember, saját! akaratából tudatosan! a törvény által elfogadott módon szereti egymást.
Viszont nem hiszem, hogy meredek lenne, hogy akarva akaratlanul ne kapjam fel a fejem arra a mondatra 'ha melegeket elfogadom, ugyan miért ne fogadnám el később a pedofilokat'. Szóval az emlékezetem nem csal, a ha egy férfi beleszeret egy másikba azt nem büneteti a törvény, nem zárják őket börtönbe, ahonnan olyan sztorik terjengenek, hogy ' majdnem kinyirták azt meleg csávót mert megtudták, hogy beleszeretett egy másik csávóba'. Azonban, ha jól emlékszem akik gyerekbe szeretnek bele felnőttként és ezáltal olyan dolgokat tesznek gyerkekkel, a gyerekek értetlenségét és tudtalanságát kihasználva, mint pl. szerelmes párok, akkor azt elég rendesen büneteti a törvény. Sőt még azok is akik emberek százait ölték meg, még ők is. Ráadásul, ha jól vagyok informálva egy 10 év alatti bele is halhat egy szexuális kapcsolatba. Ezek után úgy gondolom jogos valahol az, hogy kiakadtam azon, (még ha arra volt ez egy célzás, hogy ' nem érdekel ki mire izgul az ágyban') ezt még is melyik világba lehet összehasonlítani azzal, ha két felnőtt! ember, saját! akaratából tudatosan! a törvény által elfogadott módon szereti egymást.
2014. február 16. 17:48
|
|
fuuuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.08. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 218835 offline
|
Gratulálok Ellennek, nagy bátorságra vall kiállni ország-világ elé, amikor a nagytöbbség még mindig fél a homoszexualitástól. Egyébként bírom azt a homofób érvet, hogy a homoszexualitás "nem természetes", és ezért rossz... Ennyi erővel a protézis, a hajfesték, meg a óvszer sem természetes, de nyilván nem harcolunk ellenük, mert nem ártanak senkinek. Sőt, a természetesség vonalon tovább menve el lehet mondani, hogy nem csak az embernél van jelen a homoszexualitás, hanem jópár állatfajnál is megfigyelték, de ha jól tudom, a homofóbia csak az embereknél jellemző. Na most akkor mi is a természetes?
Aki meg a homoszexualitást a nekrofíliához, meg a pedofíliához hasonlítja, azzal nem tudok mit kezdeni, csak magát égeti az illető, legközelebb inkább maradjon csöndben.
A gyerekeket meg nem kell félteni, én kb 5-6 éves lehettem, amikor először láttam melegeket a tv-ben, de nem lettem tőle sem aberrált, sem homoszexuális
Aki meg a homoszexualitást a nekrofíliához, meg a pedofíliához hasonlítja, azzal nem tudok mit kezdeni, csak magát égeti az illető, legközelebb inkább maradjon csöndben.
A gyerekeket meg nem kell félteni, én kb 5-6 éves lehettem, amikor először láttam melegeket a tv-ben, de nem lettem tőle sem aberrált, sem homoszexuális
2014. február 16. 18:05
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Bátor volt tőle! Ettől pedig az én (jó) véleményem nem fog megváltozni róla, és remélem ezek után, ha van még esetleg olyan sztár, aki a saját neméhez vonzódik, nem fog bújkálni, és büszkén tudja majd kimondani azt, amit most Ellen.
2014. február 16. 19:25
Bátor dolog volt töle, és nagyon tiszteletremélto :$$$
2014. február 16. 22:51
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
Omg!!
2014. február 17. 07:29
|
|
Viktória66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 1 Azonosító: 204437 offline
|
Példakép. Gratulálok neki.. bátor dolog volt.
2014. február 17. 09:31
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Láttam a Junot, jó régi film
Nagyon szimpi a csaj, és hát nem tehet a dologról. Engem meg nem érdekel, ki mit csinál a hálójában, remélem, ahogy felvállalják a hírességek, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, nem lesz ennyire elítélendő a hétköznapi ember számára sem. Ne ez alapján ítéljünk meg egy jó embert, hogy milyen nemű embert szeret.
2014. február 17. 17:54
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Meglepő? Igen!!Ezért utálom őt?Ez meg sem fordult a fejemben!!!
2014. február 17. 19:12
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Szerintem nem szégyen ha valaki lezbi és ha valami baja van valakinek vele akkor ne nézze!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: