Senki nem kevesebb ember azért, mert a saját neméhez vonzódik. A hozzászólásokat átfutva pedig láttam, hogy sokan azzal érvelnek, hogy az ismerőseik sem verik nagydobra. Elárulom, az én ismerőseim sem, de ne hasonlítsuk már össze egy híresség és egy civil ember esetét: a hírességek nyakában mindig ott lógnak a paparazzik, így elkerülhetetlen egy színrelépés. Látszik is rajta, hogy megkönnyebbült.
Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”
2014. február 16. 11:19
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Dicséretes dolog volt, hogy végre bevallotta, hiszen sok ember támadását lesz kénytelen elviselni, azok beszűkült világlátása miatt. Én mindenképpen értékelem.
Senki nem kevesebb ember azért, mert a saját neméhez vonzódik. A hozzászólásokat átfutva pedig láttam, hogy sokan azzal érvelnek, hogy az ismerőseik sem verik nagydobra. Elárulom, az én ismerőseim sem, de ne hasonlítsuk már össze egy híresség és egy civil ember esetét: a hírességek nyakában mindig ott lógnak a paparazzik, így elkerülhetetlen egy színrelépés. Látszik is rajta, hogy megkönnyebbült.
1 felhasználónak tetszik:
menthol
2014. február 16. 11:29
Bátor és tiszteletreméltó dolog!
Szép dolog tőle, hogy felvállalja önmagát és ezáltal másokat is ösztönöz! Igazándiból ezzel konkrétan semmi baj nincs, csak az emberek nagy részébe beállt, hogy ez "nem normális" pedig pont, hogy de. A másik: Oroszországról nem is kell beszélni, két szó: undorító és embertelen ami ott van. A britek.Hát róluk bárki bármit mondhat:sznobok, rondák,türürütürürü... De még mindig emberiek. Ott nincs rasszizmus. És ez az ami a félvilágot megakadályozza abban,hogy önmaga legyen vagy, hogy elfogadja azokat akik önmaguk. Visszatérve, minden tiszteletem Ellené, és még mindig ugyanúgy imádom!
Szép dolog tőle, hogy felvállalja önmagát és ezáltal másokat is ösztönöz! Igazándiból ezzel konkrétan semmi baj nincs, csak az emberek nagy részébe beállt, hogy ez "nem normális" pedig pont, hogy de. A másik: Oroszországról nem is kell beszélni, két szó: undorító és embertelen ami ott van. A britek.Hát róluk bárki bármit mondhat:sznobok, rondák,türürütürürü... De még mindig emberiek. Ott nincs rasszizmus. És ez az ami a félvilágot megakadályozza abban,hogy önmaga legyen vagy, hogy elfogadja azokat akik önmaguk. Visszatérve, minden tiszteletem Ellené, és még mindig ugyanúgy imádom!
2014. február 16. 11:29
|
|
Gyöngyös99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 195550 offline
|
bátor dolog volt. Szegénynek hallatszott hogy remegett a hangja. Büszke lehet magára, hogy egy olyan dolgot mert felvállalni, amit mások(akik méghozzá még híresek sem) nem mernek bevallani
2014. február 16. 11:43
|
|
RebekaGrant.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 216733 offline
|
Nagyot nőtt a szememben. Nem csak azért, mert bevallotta, hanem amiket előtte mondott..elképesztő
2014. február 16. 12:19
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Bátor és példamutató dolog volt a részéről
Nem nagyon ismerem, de tisztelem, amiért ilyen bátran viselkedett
2014. február 16. 12:20
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Enchanted Hunter @ 2014.02.16. 01:12)
A katolikus egyház szerint bűn a homokozás.
Én viszont nem az egyház álláspontja miatt hangsúlyoztam a vallásomat, hanem hogy megmagyarázzam, hogy miért abszurd az említett kiragadott történet alapján élni. Vallásomtól függetlenül fenntartom a jogot, hogy megkérdőjelezzem az egyház álláspontját több témában is, de annak örülök, hogy a mostani pápa legalább rögtön azzal kezdte, hogy felszólította a népet, hogy vegyen vissza a homoszexuálisok iránti gyűlöletből (bár a házasságukat továbbra is nagyban ellenzi). Ki tudja, 500 év múlva lehet, hogy már ők sem fognak cirkuszolni ez miatt.
2014. február 16. 12:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.02.16. 03:05)
Hogy őszinte legyek, nem teljesen értek veled egyet. Speciel én legalábbis iszonyatosan elítélem a gyermekgyilkosokat és a gyermekbántalmazókat. Úgy két-három hete babázgatok azon a klinikán, ahol kint vagyok és had ne mondjam, hogy a szüleivel mit csinálnék. Lényeg a lényegben, hogy a gyermeket nagyon megverték... többször is, és talán még csak pár éve van a világon. Többszöri koponya traumája miatt több agyműtéten is átesett, aminek a vége az lett, hogy a gyermek nem tudja és nem is akarja használni az egyik kezét. Szóval, ha választani kéne egy b*zi és a drága gyermek bántalmazó szülője között, akkor én is azt mondanám, hogy a homoszexualitás eltörpül ezek mellett. Attól, hogy valaki meleg még nem követett el bűnt - mintha valami hasonlóra szeretnél kilyukadni. Szóval egy gyilkost és egy homoszexuálist ne hasonlítsunk össze, mert nincs értelme. Az egyik bántja a másikat, megöli saját fajtársát, míg a másik csak az ellenkező nemhez vonzódik. Én sem szeretem a melegeket, sőt a hideg is kiráz tőlük, de magyarán mondva k*rvára lesz*rom, hogy mire gerjed be, csak ne akarja azt, hogy én is leszbi legyek, mert, hogy az állítólag "normális", holott köze sincsen valójában a megfelelő normál erkölcsi tendenciához. Az meg nagyon szomorú, ha a világban elfogadott a gyilkosság, a nemierőszak, a bántalmazás, az ember- és szervkereskedelem etc. Én is azon a véleményen vagyok, hogy vannak a világon sokkal égetőbb, sokkal komolyabb problémák, mint néhány fajtársunk nemiidentitás zavara. Egyébként több embertől hallottam - és nekem is ez a véleményem -, hogyha mindenki elfogadja a melegeket, akkor a következő az lesz, hogy ugyan már fogadjuk el a pedofilokat is. Pontosan az a bizonyos ingerküszöb a probléma, amit írtál - meg kell húzni egy bizonyos határt, hogy mi az ami belefér és mi az ami nem. Lehet, hogy valaki van olyan liberális és nyitott gondolkodású, hogy ezt el tudja fogadni, de sok ember gyomra még mindig nem tudja bevenni ezt az állapotot. És, ha folyamatosan engedünk ezeknek, és elfogadjuk a dolgok abnormalitását, akkor ott fogunk tartani, hogy tök normális lesz például a gyermek nemierőszak vagy a csecsemők félholtra verése.
Egyébként Magyarországon is vissza kéne vezetni a halálbüntetést. Az USA-ban működik, sőt amelyik államban még van halálbüntetés, a bűnűzési ráta nem is igazán emelkedett az elmúlt ötven évben. Egyedül azt sajnálom, hogy a villamos széket kivonták a forgalomból - a méreginjekció (kálium-klorid) szerintem túlzottan is humánus kivégzési módszer egy aljas gyilkosnak. Mindenesetre a gondolatmeneteddel nem igazán értek egyet. Egyáltalán nem elfogadottak kicsiny kis világunkban eme bűntettek. Ha így lenne, akkor a nőket illetve gyermekbántalmazókat nem nyírnák ki sitten a saját rabtársaik. Szóval szerintem ezen lehetne még oldalakon keresztül vitázni.
Azért valakinek a hozzászólását, aki végig a homoszexuálisokat védte, úgy kiforgatni, mintha az illető egyenértékűnek tartaná a homoszexualitást és a gyilkosságot, az kicsit meredek. Utána még vele szemben "megvédeni" a homoszexuálisokat, de aztán hozzátenni, hogy amúgy nem normális és a pedofíliához hasonlítani, az még meredekebb...
2014. február 16. 12:41
Én nem ítélem el se a leszbikusokat se egyéb más biszex embereket
Nem tehetnek róla. Nagyon bátor dolog volt tőle,szép
2014. február 16. 12:54
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Idézet (delfinke @ 2014.02.16. 12:47)
Én nem ítélem el, nem az ő hibája...
A szexuális irányultság senkinek nem a "hibája"
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 16. 13:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (janet7 @ 2014.02.16. 12:31)
Azért valakinek a hozzászólását, aki végig a homoszexuálisokat védte, úgy kiforgatni, mintha az illető egyenértékűnek tartaná a homoszexualitást és a gyilkosságot, az kicsit meredek. Utána még vele szemben "megvédeni" a homoszexuálisokat, de aztán hozzátenni, hogy amúgy nem normális és a pedofíliához hasonlítani, az még meredekebb...
Sajnálom, de én így értelmeztem és a véleményem még mindig ugyanez marad ettől függetlenül. Ha esetlegesen nem arra gondolt a tag, ami nekem lejött a hozzászólásából, akkor újabban kétértelműen fogalmazta meg mondandóját. Egyébként nem azt írtam - tessék csak elolvasni a hosszú hozzászólásomat még egyszer! -, hogy az illető egyenrangúként kezeli a homoszexualitást a különböző bűncselekményekkel. Csupán csak azzal konfrontálódok a hozzászólásával kapcsolatban, hogy például a gyermekbántalmazás vagy a nemierőszak egyáltalán nem vált életünk részévé. Egyébként manapság kezdik a pedofíliát is úgy előadni, mintha egy természetes megjelenés lenne, hiszen a pedofilok sem tehetnek arról, hogy - úgy, mint a melegek a saját nemükhöz - ők a kisgyermekekhez vonzódnak. Sajnos egyre jobban ferdül a társadalmunk és egyre kisebb az ingerküszöbünk. Valószínűleg régen sem azért vetették meg a homoszexuálisokat, mert az annyira jó és természetes lett volna. Az, hogy egyesek elfogadják őket a mai világban az is csak azt mutatja, hogy alapból sincs sok hátra az emberiségnek. Akárki akármit mond, lehet azzal jönni, hogy a szerelem szép dolog meg joguk van egymást szeretni stb., de a homoszexualitás egy nem normális természettel ellentmondó fennálló állapot. Valószínűleg nem véletlen, hogy az utód nemzéshez egy nő petesejtje és egy férfi spermiumja kell. Ettől függetlenül nem tartom a homoszexuálisokat eretnekeknek és bűnűzőknek, hogy most azonnal máglyára vessem őket, mert másra izgulnak fel az ágyban, mint a normális emberek. Erre szerettem volna kilyukadni az előző hozzászólásomban, de még mindig az a véleményem, hogy a homoszexualitást nem szabadna ennyire nyíltan kezelnünk.
2014. február 16. 14:41
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Kedves Toxic! A normális és az elfogadható között van különbség. A normális ebben az esetben az egészséges, a természet által megalkotott érzelmeket jelenti. Ugyanis az ember eredetileg csak arra volt való, hogy szaporodjon. Az már más kérdés, hogy ilyen okosak voltunk, és felépítettünk egy modern világot. Természetesen semmi elfogadhatatlan nincs abban, ha valaki a saját neméhez vonzódik, de ez igen is egy zavar az agyban. Egy homoszexuális is lehet értékes ember. Nehogy azt hidd, hogy meg akartam sérteni Ellent. Nekem is van egy csomó olyan kedvencem, aki homoszexuális, például Elton John, Graham Chapman, Adam Lambert...és még sorolhatnám. Annak ellenére, hogy homokosok, tisztelem őket. És az előző kommentemben is leírtam egyébként, hogy a tehetség és a tiszteletre méltóság nem ezen múlik.
2014. február 16. 14:42
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Büszke lehet magára, hogy ki mert állni! Tiszteletreméltó!
2014. február 16. 14:50
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Nagyon erős csajszi<3!!! Én büszke vagyok rá attól függetlenül, hogy nem ismerem mert teljesen igaza van.
2014. február 16. 15:04
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet (mse90 @ 2014.02.16. 12:20)
... de annak örülök, hogy a mostani pápa legalább rögtön azzal kezdte, hogy felszólította a népet, hogy vegyen vissza a homoszexuálisok iránti gyűlöletből (bár a házasságukat továbbra is nagyban ellenzi). ...
Viszont sokan félreértették ezt. Amit a mostani pápa mondott, abban nincs újdonság, előtte is ez volt az álláspont.
2014. február 16. 15:44
gratulálok neki hogy be merte vallani nem kéne elitélni a melegeket!
2014. február 16. 16:02
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Enchanted Hunter @ 2014.02.16. 15:04)
Viszont sokan félreértették ezt. Amit a mostani pápa mondott, abban nincs újdonság, előtte is ez volt az álláspont.
Az állásponton valóban nem változtatott. A hozzáálláson viszont igen.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.