Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”
2014. február 15. 23:57
Tiszteletre méltó dolog, hogy felmerte vállalni a másságát. Dicséretet érdemel, amiért így kiállt és őszinte volt. Biztos sok bátorság és akaraterő kellet hozzá. Remélem, a hasonló problémákkal küzdök is követik a példáját.
2014. február 16. 00:02
Idézet (Diala @ 2014.02.15. 18:04)
Húh, kapásból rengeteg dolgot tudnék sorolni, amivel ráébresztenélek arra, hogy vagy mennyire rosszul fogalmaztad meg a gondolatodat, vagy mennyire nagy butaságot írtál le. De inkább az előbbi felé hajlok, miszerint csak rosszul fogalmaztad meg a véleményed ezen mondatát.[/i]
Idézet (Androsama @ 2014.02.15. 18:08)
Ezt azért nem jelenteném ki ilyen magabiztossággal. Mert akkor a pedofilia, vagy a nekrofilia, esetleg a gyermekgyilkosság is tök természetes és normális. Szerintem azért néha gondolkodj, mielőtt írsz. 
Na pont erről beszéltem. De akkor megpróbálom számotokra is elmagyarázni ezt a kijelentésem. Az ocsmány, brutális dolgok is sajnos az élet részeié váltak, aminek mi magunk, az emberek vagyunk az okozói, és ezáltal ez amit elkövetett egyszer valaki a múltban, igy beékelődött az élet "hátsó" rendjébe, ami amolyan tiltó listán van, és az idők során ércelődött ez rosszabb irányba. Tehát ezt is természetesnek "kellene" -> - nem úgy általánosságban, ahogy ezt mi fogjuk fel, és ahogyan ez megitéljük - elfogadni, hogy van, létezik. Normális a létezése ennek, de olyan módon, ami az ember számára ez kiesik az ingerküszöbéből, amik odavezettek, hogy ez elvetendő, embertelen dolgok lettek ! Példaként ott a középkor, amikor is az emberek bűneik miatt az életükkel fizettek meg, és az akkortájt ez alapvető dolog volt, mert a törvényeik ezt a "célt" szolgálták, de mivel azóta eltelt több száz, ezer év, igy ez változott nagyobb mértékben, csak más irányba, igy a mostani hétköznapi ember számára ez már nem elfogadható - nekem se - de attól ez még mindig és azóta, mióta megtörtént örökre megmarad az élet egyik legalapvetőbb dolgai közt, aminek a létezése normális, és az elkövetett gyilkossági merényletek - kicsit visszatérve - pedig nem nyilvánosan történnek (többnyire), csak ennek az lett a hátul ütője, hogy a gyors tempójú fejlődés miatt brutálisabb cselekményeket is tudnak elkövetni.
2014. február 16. 01:12
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet (mse90 @ 2014.02.15. 13:55)
Na anyám. Mint keresztény katolikus halkan jegyzem meg...
A katolikus egyház szerint bűn a homokozás.
2014. február 16. 01:28
Szerintem is tiszteletre méltó, hogy fel merte vállalni, nagy bátorság kell hozzá.
Ha valaki felvállalja, felvállalja, de ne sajnáltassa magát, ne kérkedjen vele, mert attól kapok idegbajt. És nemcsak én, hanem sok ember is. Tudod, leginkább azok lesznek homofóbok, akik pont az ilyen "szegény kitaszított meleg vagyok, fogadj el" tipusú emberekkel találkoznak, akik szó szerint az arcodba tolják, hogy ők "mások". Kit érdekel, hogy az illető a saját nemét szereti, vagy a sárgarépára izgul, amíg azt nem hangoztatja ország-világ előtt és nem akarja mindenáron, hogy fogadják el? A melegeket sokkal hamarabb elfogadnák, ha nem rinyálnának, nem parádéznának és nem kérkednének vele, hogy ők bizony melegek, mert az emberek jó részénél ez vágja ki a biztosítékot. Nem vagyok homofób, de van, ami nekem is sok, nemcsak a meleg, de a hetero emberek részéről is.
Komolyan nem tudom megérteni a hozzád hasonlók gondolkodásmódját. Minden egyes melegekről szóló cikknél leírod ugyanazokat a mondatokat, hogy téged mennyire zavar az, hogyha valaki felvállalja magát, és hogy ne csinálják előtted, meg ezek a tipikus "csinálja a négy fal között, és akkor nem zavar" szövegekkel jössz, aztán meg benyőgöd a hozzászólásaid végére, hogy de te neked nincs bajod a melegekkel. Most komolyan, ilyenkor nem veszed észre magad, hogy mennyire ellentmondásokat írsz? Ha elfogadnád a melegeket, akkor nem zavarna az, hogy megcsókolják egymást az utcán, vagy az, hogy valaki veszi a bátorságot, és fel meri ezt vállalni - legyen az híresség vagy átlag ember.
A homofóbiával kapcsolatos megállapításod is sántít, ugyanis a legtöbb valószínűleg még nem is találkozott igazi meleggel. Én több homofóbot is ismerek, és igazából azthiszem egyikükhöz sem ment még oda velük azonos nemű, hogy bevallja, hogy szereti, vagy egyikük sem látott meleget az utcán csókolózni, vagy kérkedi - és mégis homofóbok, mégis b*ziznak, mégis azzal jönnek, hogy őket hagyják békén, és elítélik, ha valaki az. Na ez az a magatartás, amit nem lehet megérteni, és elfogadni, nem pedig a melegség.
A másik dolog: jössz ezzel a "nem traktálnám ezzel a gyerekemet" dologgal. Nem tudom, hogy itt konkrétan mire gondolsz, de ha pl. egy gyerek meglát két azonos neműt az utcán kézen fogva, vagy csókolózni, attól még nem fog szellemileg károsodni. A legtöbb meleg nem is látott ilyesmit, és mégis az lett, sőt egészen addig amíg rá nem jönnek, hogy ők is azok, addig még a melegekről is alig tudnak valamit - vagy azt hogy léteznek egyáltalán (max. a b*zi szót ismerik a gyerekek, de úgy mint pl. a k*rvának, annak sem tudják igazán a jelentését). Annyi sok tényező van, ami károsíthat egy gyereket, és károsít is, de a sok szülő nem veszi észre (filmek, családi dolgok, stb.) - nem gondolom, hogy pont a melegek megnyilvánulásaitól lesz a gyereked károsodott, vagy éppen meleg.
Nem tudom, hogy mit nem értesz ezen a felvállalás dolgon. Itt nem arról van szó, hogy kérkedni akarnak, vagy sajnáltatni magukat. Csak egy pillanatra képzeld el magad leszbikusként, aki nem vállalja fel magát, ezért nem lehet együtt hozzá hasonlókkal, a fiúk szóba sem jönnek, emiatt a családja évente legalább egyszer megkérdezi, hogy mi van már a fiúkkal, amikor a tévében meg szó van a melegekről akkor előfordul, hogy kicsúszik a szájukon a b*zi szó, vagy nem túl szépeket mondanak; ha pedig véletlenül valakinek gyanús leszel, akkor az kibeszél a hátad mögött, vagy éppen a képedbe mondja a nem túl pozítiv véleményét. Na ezek azok a dolgok, amiket szinte minden meleg tapasztalt már, és ha valaki sokáig ezt eltűri, és magába folytja a valódi érzéseit, akkor jelentkeznek majd az igazi problémák - depresszió, stb. Azt hiszem így te sem tudnál élni, és egy idő után oda jutnál, hogy elmond a barátaidnak, családodnak. Nem gondolom, hogy ez kérkedés, vagy sajnálkozás lenne.
Az utódlás szempontjából pedig valóban a férfi+nő páros a természetes, de azt senki nem mondta, vagy gondolta, hogy az azonos neműek is fognak utódot nemzeni. És nem is elvárt dolog mindenkitől, hogy gyereket nemzen - már nem az őskorban élünk, amikor még a fajfenntartás volt az egyik cél.
Egyébként meg neked sem kötelező elolvasni minden melegekről szóló cikket, ha annyira zavar a téma - és akkor már is kevesebbet tudsz / hallasz majd róluk.
Idézet (Androsama @ 2014.02.15. 18:06)
Az utódlás szempontjából a férfi+nő páros a normális és a természetes. Mielőtt még esetleg valaki arra gondolna, hogy két melegnek is lehet természetes úton gyermeke. Ezt csak úgy érdekességként mondtam.
Ennek ellenére engem nem zavarnak a melegek, csak ne előttem kezdjenek el parádézni az utcán.
Ennek ellenére engem nem zavarnak a melegek, csak ne előttem kezdjenek el parádézni az utcán.
Idézet (Androsama @ 2014.02.15. 17:43)
Ha valaki felvállalja, felvállalja, de ne sajnáltassa magát, ne kérkedjen vele, mert attól kapok idegbajt. És nemcsak én, hanem sok ember is. Tudod, leginkább azok lesznek homofóbok, akik pont az ilyen "szegény kitaszított meleg vagyok, fogadj el" tipusú emberekkel találkoznak, akik szó szerint az arcodba tolják, hogy ők "mások". Kit érdekel, hogy az illető a saját nemét szereti, vagy a sárgarépára izgul, amíg azt nem hangoztatja ország-világ előtt és nem akarja mindenáron, hogy fogadják el? A melegeket sokkal hamarabb elfogadnák, ha nem rinyálnának, nem parádéznának és nem kérkednének vele, hogy ők bizony melegek, mert az emberek jó részénél ez vágja ki a biztosítékot. Nem vagyok homofób, de van, ami nekem is sok, nemcsak a meleg, de a hetero emberek részéről is.
Komolyan nem tudom megérteni a hozzád hasonlók gondolkodásmódját. Minden egyes melegekről szóló cikknél leírod ugyanazokat a mondatokat, hogy téged mennyire zavar az, hogyha valaki felvállalja magát, és hogy ne csinálják előtted, meg ezek a tipikus "csinálja a négy fal között, és akkor nem zavar" szövegekkel jössz, aztán meg benyőgöd a hozzászólásaid végére, hogy de te neked nincs bajod a melegekkel. Most komolyan, ilyenkor nem veszed észre magad, hogy mennyire ellentmondásokat írsz? Ha elfogadnád a melegeket, akkor nem zavarna az, hogy megcsókolják egymást az utcán, vagy az, hogy valaki veszi a bátorságot, és fel meri ezt vállalni - legyen az híresség vagy átlag ember.
A homofóbiával kapcsolatos megállapításod is sántít, ugyanis a legtöbb valószínűleg még nem is találkozott igazi meleggel. Én több homofóbot is ismerek, és igazából azthiszem egyikükhöz sem ment még oda velük azonos nemű, hogy bevallja, hogy szereti, vagy egyikük sem látott meleget az utcán csókolózni, vagy kérkedi - és mégis homofóbok, mégis b*ziznak, mégis azzal jönnek, hogy őket hagyják békén, és elítélik, ha valaki az. Na ez az a magatartás, amit nem lehet megérteni, és elfogadni, nem pedig a melegség.
A másik dolog: jössz ezzel a "nem traktálnám ezzel a gyerekemet" dologgal. Nem tudom, hogy itt konkrétan mire gondolsz, de ha pl. egy gyerek meglát két azonos neműt az utcán kézen fogva, vagy csókolózni, attól még nem fog szellemileg károsodni. A legtöbb meleg nem is látott ilyesmit, és mégis az lett, sőt egészen addig amíg rá nem jönnek, hogy ők is azok, addig még a melegekről is alig tudnak valamit - vagy azt hogy léteznek egyáltalán (max. a b*zi szót ismerik a gyerekek, de úgy mint pl. a k*rvának, annak sem tudják igazán a jelentését). Annyi sok tényező van, ami károsíthat egy gyereket, és károsít is, de a sok szülő nem veszi észre (filmek, családi dolgok, stb.) - nem gondolom, hogy pont a melegek megnyilvánulásaitól lesz a gyereked károsodott, vagy éppen meleg.
Nem tudom, hogy mit nem értesz ezen a felvállalás dolgon. Itt nem arról van szó, hogy kérkedni akarnak, vagy sajnáltatni magukat. Csak egy pillanatra képzeld el magad leszbikusként, aki nem vállalja fel magát, ezért nem lehet együtt hozzá hasonlókkal, a fiúk szóba sem jönnek, emiatt a családja évente legalább egyszer megkérdezi, hogy mi van már a fiúkkal, amikor a tévében meg szó van a melegekről akkor előfordul, hogy kicsúszik a szájukon a b*zi szó, vagy nem túl szépeket mondanak; ha pedig véletlenül valakinek gyanús leszel, akkor az kibeszél a hátad mögött, vagy éppen a képedbe mondja a nem túl pozítiv véleményét. Na ezek azok a dolgok, amiket szinte minden meleg tapasztalt már, és ha valaki sokáig ezt eltűri, és magába folytja a valódi érzéseit, akkor jelentkeznek majd az igazi problémák - depresszió, stb. Azt hiszem így te sem tudnál élni, és egy idő után oda jutnál, hogy elmond a barátaidnak, családodnak. Nem gondolom, hogy ez kérkedés, vagy sajnálkozás lenne.
Az utódlás szempontjából pedig valóban a férfi+nő páros a természetes, de azt senki nem mondta, vagy gondolta, hogy az azonos neműek is fognak utódot nemzeni. És nem is elvárt dolog mindenkitől, hogy gyereket nemzen - már nem az őskorban élünk, amikor még a fajfenntartás volt az egyik cél.
Egyébként meg neked sem kötelező elolvasni minden melegekről szóló cikket, ha annyira zavar a téma - és akkor már is kevesebbet tudsz / hallasz majd róluk.
2014. február 16. 03:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Levin @ 2014.02.16. 00:02)
Na pont erről beszéltem. De akkor megpróbálom számotokra is elmagyarázni ezt a kijelentésem. Az ocsmány, brutális dolgok is sajnos az élet részeié váltak, aminek mi magunk, az emberek vagyunk az okozói, és ezáltal ez amit elkövetett egyszer valaki a múltban, igy beékelődött az élet "hátsó" rendjébe, ami amolyan tiltó listán van, és az idők során ércelődött ez rosszabb irányba. Tehát ezt is természetesnek "kellene" -> - nem úgy általánosságban, ahogy ezt mi fogjuk fel, és ahogyan ez megitéljük - elfogadni, hogy van, létezik. Normális a létezése ennek, de olyan módon, ami az ember számára ez kiesik az ingerküszöbéből, amik odavezettek, hogy ez elvetendő, embertelen dolgok lettek ! Példaként ott a középkor, amikor is az emberek bűneik miatt az életükkel fizettek meg, és az akkortájt ez alapvető dolog volt, mert a törvényeik ezt a "célt" szolgálták, de mivel azóta eltelt több száz, ezer év, igy ez változott nagyobb mértékben, csak más irányba, igy a mostani hétköznapi ember számára ez már nem elfogadható - nekem se - de attól ez még mindig és azóta, mióta megtörtént örökre megmarad az élet egyik legalapvetőbb dolgai közt, aminek a létezése normális, és az elkövetett gyilkossági merényletek - kicsit visszatérve - pedig nem nyilvánosan történnek (többnyire), csak ennek az lett a hátul ütője, hogy a gyors tempójú fejlődés miatt brutálisabb cselekményeket is tudnak elkövetni.
Hogy őszinte legyek, nem teljesen értek veled egyet. Speciel én legalábbis iszonyatosan elítélem a gyermekgyilkosokat és a gyermekbántalmazókat. Úgy két-három hete babázgatok azon a klinikán, ahol kint vagyok és had ne mondjam, hogy a szüleivel mit csinálnék. Lényeg a lényegben, hogy a gyermeket nagyon megverték... többször is, és talán még csak pár éve van a világon. Többszöri koponya traumája miatt több agyműtéten is átesett, aminek a vége az lett, hogy a gyermek nem tudja és nem is akarja használni az egyik kezét. Szóval, ha választani kéne egy b*zi és a drága gyermek bántalmazó szülője között, akkor én is azt mondanám, hogy a homoszexualitás eltörpül ezek mellett. Attól, hogy valaki meleg még nem követett el bűnt - mintha valami hasonlóra szeretnél kilyukadni. Szóval egy gyilkost és egy homoszexuálist ne hasonlítsunk össze, mert nincs értelme. Az egyik bántja a másikat, megöli saját fajtársát, míg a másik csak az ellenkező nemhez vonzódik. Én sem szeretem a melegeket, sőt a hideg is kiráz tőlük, de magyarán mondva k*rvára lesz*rom, hogy mire gerjed be, csak ne akarja azt, hogy én is leszbi legyek, mert, hogy az állítólag "normális", holott köze sincsen valójában a megfelelő normál erkölcsi tendenciához. Az meg nagyon szomorú, ha a világban elfogadott a gyilkosság, a nemierőszak, a bántalmazás, az ember- és szervkereskedelem etc. Én is azon a véleményen vagyok, hogy vannak a világon sokkal égetőbb, sokkal komolyabb problémák, mint néhány fajtársunk nemiidentitás zavara. Egyébként több embertől hallottam - és nekem is ez a véleményem -, hogyha mindenki elfogadja a melegeket, akkor a következő az lesz, hogy ugyan már fogadjuk el a pedofilokat is. Pontosan az a bizonyos ingerküszöb a probléma, amit írtál - meg kell húzni egy bizonyos határt, hogy mi az ami belefér és mi az ami nem. Lehet, hogy valaki van olyan liberális és nyitott gondolkodású, hogy ezt el tudja fogadni, de sok ember gyomra még mindig nem tudja bevenni ezt az állapotot. És, ha folyamatosan engedünk ezeknek, és elfogadjuk a dolgok abnormalitását, akkor ott fogunk tartani, hogy tök normális lesz például a gyermek nemierőszak vagy a csecsemők félholtra verése.
2014. február 16. 07:30
|
|
vir66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 210903 offline
|
Gratulálok! Nincs sok olyan ember aki felvállalja.
Ami az elöttem hozzászólókat illeti...nektek mi bajotok van a melegekkkel????? (Tisztelet a kivételnek) hogy ne elötted csókólózzanak meg ilyenek és utána irod hogy neked semmi baj9d a melegekkel... szánalmasok vagytok komolyan.
Ami az elöttem hozzászólókat illeti...nektek mi bajotok van a melegekkkel????? (Tisztelet a kivételnek) hogy ne elötted csókólózzanak meg ilyenek és utána irod hogy neked semmi baj9d a melegekkel... szánalmasok vagytok komolyan.
2014. február 16. 07:54
|
|
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline
|
UramIsten! A magyar ember a leggusztustalanabb mind közül. Mást se tud csinálni, csak áskálódni és más háza tája körül sepregetni, vagy esetleg nagy bölcs módon megítélni mások életmódját, holott bőségesen lenne mit változtatni a sajátján is. Nem azt jelentette be, hogy embert ölt, úgy gondolom nem tolta senki arcába(lsd:melegfelvonulás), hogy ő a saját neméhez vonzódik, csak további félreértések elkerüléseben és a saját lelki békéje miatt kimondta, hogy kiket is szeret. Úgy tesztek, mintha pucéron rohangálna az utcákon évek óta, hogy 'meleg vagyok ide nézzetek'. Semmi rosszat esetleg 'gusztustalan' dolgot nem tett vagy mondott. Még is ilyenekkel dobálóztok, hogy hányinger, beteges stb. Kérdem én miért is? Azon kívül, hogy elhagyta a száját az, hogy' meleg vagyok' mit is csinált? Az meg kicsit számomra erős, hogy ha ez elfogadott lett, akkor egy idő után a pedofíliát is elfogadjuk. Úgy gondolom az ilyen fajta kijelentéseket át kéne gondolni. Ugyan is, ha két lány vagy fiú egymásba szeret az ugyan azon az úton történik, mint ha egy fiú meg lány szeretne egymásba(És elvileg a szerelem csodálatos dolog). Viszont, ha egy felnőtt férfi vagy nő szeret bele egy kisgyerekbe, aki azt se tudja még mi az a szerelem és nem érti, hogy miért közeledik olyan furcsa módon hozzá az a felnőtt, az én véleményem szerint merőben más a dolog. Nem fér, a fejembe hogy még is ezt, hogy lehetett felhozni példának, mikor ellentétekbe ütközve az előző kijelentések azok voltak, hogy a melegek nem bűnözők, még is bűnözők tetteivel hasonlítgatjuk az övéiket.
2014. február 16. 08:42
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (meli1985 @ 2014.02.15. 13:49)
Isten reszben ezért pusztitotta el Szodomát meg Gomorát ugy hogy ne avassuk már szentté őket
Akkor avassunk szentté téged, mert olyan buzgó keresztény vagy.
Sok hozzászólást elolvastam és szerintem káosz van az emberek fejében ezt a témát illetően. Ezt nem eldönti az ember, hogy meleg leszek, ez így alakul ki benne. Nem a neveléstől, nem csonka családtól stb.-től függ. Igazság szerint még az orvos tudomány sem tud választ adni rá. Egyre több a meleg?! Tényleg?! A népesség egy bizonyos százaléka az, ergo minél több ember van a földön, annál több a homoszexuális is. A természet is védekezik a túlnépesedés ellen.. Nem láttam még Magyarországon két fiút kézen fogva menni (külföldieket, lányokat már igen, de nem biztos hogy leszbikusok voltak. Hihetetlen, hogy a 21. században ennyire korlátoltan gondolkodnak az emberek.
2014. február 16. 08:55
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nem értem,hogy egyes hozzászólók miért homofóbiások.lehet h leszbi.na és?kit zavar annyira?hiszen ő is ember!attól még,hogy kicsit más,attól még NEM földönkívüli,ès nem kell rá úgy tekinteni mint a véres rongyra.eleinte én sem tudtam elfogadni őket,de aztán rájöttem,,hogy ez nekik biztosan rosszul esik,meg az is,ha elítélik őket.így aztán pálfordulást tettem,és sokkal jobb döntésnek tartom.szóval mi is a baj a homoszexuálisakkal?
2014. február 16. 08:56
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Valahogy mindig is éreztem, de örülök, hogy volt bátorsága előállni és elmondani mindenkinek, biztos vagyok benne, hogy most már sokkal könnyebbnek érzi a lelkét.
Nagyon sajnálom azokat az embereket, akik nem képesek elfogadni másokat, azért, mert homoszexuális beállítottságúak.
Semmin sem változtat, ugyanúgy fantasztikus színésznő és ugyanúgy egy csodálatos ember vagy Ellen, nem érdekes, hogy egyesek ennyire elmaradott gondolkodásúak! Én büszke vagyok rá, hogy ennyi ember előtt elmondta a legnagyobb titkát!
Nagyon sajnálom azokat az embereket, akik nem képesek elfogadni másokat, azért, mert homoszexuális beállítottságúak.
Semmin sem változtat, ugyanúgy fantasztikus színésznő és ugyanúgy egy csodálatos ember vagy Ellen, nem érdekes, hogy egyesek ennyire elmaradott gondolkodásúak! Én büszke vagyok rá, hogy ennyi ember előtt elmondta a legnagyobb titkát!
2014. február 16. 09:03
legalább bevallotta.ez szép volt tőle,hogy nem hazudik a rajongóinak többet!!
2014. február 16. 09:59
Én teljes mértékben támogatom az olyan embereket, akik a saját nemükhöz vonzódnak. Szerintem egyáltalán nincs ezzel semmi baj. Egyszerűen felfoghatatlan számomra az, hogy az emberek miért is ítélik el őket? Hisz ők sem különböznek tőlünk, ugyanolyan emberek, csak van bennük egy kis plusz, ami meg szerintem mindenkiben megtalálható. Lehet, hogy most jó pár ember elkezdett undorodni ettől a nőtől, de neki sem könnyebb. Szerintem nagyon bátor tett volt tőle, hogy ezt felvállalta.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 16. 10:31
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (NoBigDeal @ 2014.02.16. 08:52)
@Netti35 Mindenhol ilyenek az emberek nemcsak magyarországon. Keresni kell moneyt oszt go külföld ha itt annyira gusztustalan emberek élnek... 
Ez nem igaz, Londonban a Sohoban kézen fogva sétálnak végig a meleg párok, és senki nem mutogat újjal rájuk.
2014. február 16. 11:07
én imádom színésznőként, engem egyáltalán nem zavar, ha leszbikus
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.