Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”
2014. február 15. 20:29
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Durva...de nagyon nagy batorsag kellett hogy ezt fel tudja vallalni!!
2014. február 15. 20:43
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Legalább bevalotta és sokan ezt is értékelik,de azt nem tudtam,hogy a kedvenc iker párosom is leszbikus ez azért komoly.
2014. február 15. 20:50
Nagyon tisztelem!Nagy bátorság kell hogy ennyi ember előtt bevallja.Tiszteletre méltó
2014. február 15. 20:55
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Úgy tudtam ,hogy valami nincs rendben vele (NEM ítélem el a homoszexuálisokat meg semmi ilyen csak fura volt ,hogy sosincs róla olyan hír ahol fiúval randizik).
Volt egy tippem ,hogy a saját neméhez vonzódik az öltözködése a viselkedése szinte elárult valamit.Emellett nagyon büszke vagyok rá ,hogy h bevallotta ország világ előtt.
Volt egy tippem ,hogy a saját neméhez vonzódik az öltözködése a viselkedése szinte elárult valamit.Emellett nagyon büszke vagyok rá ,hogy h bevallotta ország világ előtt.
2014. február 15. 20:56
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Respect! Nem gondoltam volna, de örülök, hogy sikerült kitálalnia, és nem kell többé rejtegetnie a másságát.
2014. február 15. 21:00
Tetszik, hogy egyre többen vállalják fel magukat. Tisztelet jár neki.
2014. február 15. 21:24
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Biztos nagy kő esett le a szívéről, de el kell fogadni magunkat és nemi identitásunkat. Sok-sok ember példát vehetne róla..
Örülök, hogy egyre több ember vállalja fel magát, igazán büszkék lehetünk rájuk..
2014. február 15. 21:25
|
|
jack daniels99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 184926 offline
|
Ki tudja,lehet hogy csak kamu,hogy minnél több zsetont zsebelhessen be
2014. február 15. 21:27
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Szerintem mindenkinek magánügye ez, és addig nincs baj vele, míg más emberekre nem erőltetik rá és nem írják elő, hogy kötelezően szeretnünk kell őket. Na meg persze a felvonulás és hasonló dolgok is az emberekre erőltetés kategóriájába tartoznak.
1 felhasználónak tetszik:
xDemonswithRyux
2014. február 15. 21:28
|
|
A.J. Foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 220657 offline
|
Jobban tette hogy felváválalta...Mert ha később derül ki lehet mindenhol éeszidkozodják...
2014. február 15. 21:35
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Sofi Chan igazad van.
2014. február 15. 21:52
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Idézet (Fozi Dodi @ 2014.02.15. 20:27)
Azért hallatszódik, hogy nem volt normális a hangja.
Symor: egyáltalán nem értek egyet veled! Igenis vannak olyanok, akiket nem zavarja hogy léteznek melegek, nem is akarna ellenük tenni,de zavarná ha előtte művelnék.
Én azok közé tartozom,akiket nem zavar hogy vannak és ha látnám se zavarna. Persze el undorodnék ha két csávó nyalná-falná előttem egymást, de pl ha kézen fogva mennének akkor vágnék egy "respect" arcot...mert ők felvállalják, pedig ebben az országban simán megesik, hogy valaki jól elpüföli őket. Régen én is olyan voltam, hogy nem szívesen láttam volna meleg párt, de ez egyáltalán nem függ össze azzal, hogy normális párokat se. Nekem is jól esik a barátommal kézen fogva menni, mért zavarna ha mondjuk alaki meg csókolózik? Örüljünk már hogy szeretik egymást!! Az a dolguk...ha fiatalok akkor hagy "szerelmetesezzenek", ha idősek akkor meg hagy örüljenek hogy van rá idejük. Nem is értem ez mért olyan baj??? (Persze más tészta pl, mikor suliban minden folyosón egymás szájából falatoznak a diákok,az engem is zavar.)
Szóval annyit, hogy symor: viszont üzenem neked: "Szerintem azért néha gondolkodj, mielőtt írsz!"
Symor: egyáltalán nem értek egyet veled! Igenis vannak olyanok, akiket nem zavarja hogy léteznek melegek, nem is akarna ellenük tenni,de zavarná ha előtte művelnék.
Én azok közé tartozom,akiket nem zavar hogy vannak és ha látnám se zavarna. Persze el undorodnék ha két csávó nyalná-falná előttem egymást, de pl ha kézen fogva mennének akkor vágnék egy "respect" arcot...mert ők felvállalják, pedig ebben az országban simán megesik, hogy valaki jól elpüföli őket. Régen én is olyan voltam, hogy nem szívesen láttam volna meleg párt, de ez egyáltalán nem függ össze azzal, hogy normális párokat se. Nekem is jól esik a barátommal kézen fogva menni, mért zavarna ha mondjuk alaki meg csókolózik? Örüljünk már hogy szeretik egymást!! Az a dolguk...ha fiatalok akkor hagy "szerelmetesezzenek", ha idősek akkor meg hagy örüljenek hogy van rá idejük. Nem is értem ez mért olyan baj??? (Persze más tészta pl, mikor suliban minden folyosón egymás szájából falatoznak a diákok,az engem is zavar.)
Szóval annyit, hogy symor: viszont üzenem neked: "Szerintem azért néha gondolkodj, mielőtt írsz!"
Tévedsz, te nem velem nem értesz egyet, te magaddal nem értesz egyet
Merthogy az, hogy zavarba hoz valakit egy meleg pár látványa még oké, mondhatni természetes hacsak nem ez a megszokott közege, de, hogy ZAVAR valakit egy, vagy több személy mert egyszerűen úgy akarnak létezni, felvonulni, felvállalva az identitásukat, mint amit minden hetero szabadon megtehet anélkül, hogy zavarnának valakit az a nem normális. Undorodni valakitől mert kifejezi az érzelmeit, zavaró dologként gondolva arra, hogy egyszerűen éli világát - ez a fóbia!
Zavarba jönni valamitől, ami előttünk történik és zavarónak érezni azokat, akik ezt megteszik az qurvára nem ugyanaz a dolog ugyanis
Az undor pedig megint csak egy másik dolog, mert persze ez lehet önkéntelen magára egy tevékenységre, viszont ennél rosszabb is, ha nem magától a tettől érzed magad kínban, hanem azoktól undorodsz, akik csinálják. Ha már a példádnál maradunk a melegcsóknál.
Azt pedig olvasd vissza javaslom mire reagáltam így, ha még most sem érted, mert gondolkodás terén, ha vannak is problémáim bizonyosan nem nálam jelentkezik ez a legsúlyosabban
2014. február 15. 22:01
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
minden tiszteletem az övé amiért felmerte vállalni magát
2014. február 15. 22:03
Idézet (lpmaskmancick @ 2014.02.15. 21:27)
Szerintem mindenkinek magánügye ez, és addig nincs baj vele, míg más emberekre nem erőltetik rá és nem írják elő, hogy kötelezően szeretnünk kell őket. Na meg persze a felvonulás és hasonló dolgok is az emberekre erőltetés kategóriájába tartoznak.
Egyetértek veled, én is pont így gondolom.
2014. február 15. 22:08
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Én mindig csodáltam azokat az embereket, akik fel merték/merik vállalni a másságukat...nem kis bátorság kellhet hozzá és szerintem mindazok sivár, értéktelen emberek, akik lenézik őket azért, amiért a saját nemükhöz vonzódnak ezek az emberek...én nem ítélem el őket, mindenkinek joga van ahhoz, hogy eldöntse, melyik nemhez vonzódik és amíg valaki nem ismeri őket és nem tudja, hogyan vívódnak éveken át, addig nincs joga ítélkezni felettük
nekem több meleg ismerősöm is van, mind csodálatos, szeretetre méltó emberek, és büszke vagyok rá, hogy ismerhetem őket
2014. február 15. 23:29
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
És erről miért kell cikket írni? Szerintem természetes, ha valaki ugyanazt a nemet kedveli. Attól még ember, a Földön él, és ugyanolyan, mint ha egy fiú meg egy lány jönne össze...
xx
xx
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.