Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”
2014. február 15. 15:29
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
ughxdd hát legalább felvállalta.
2014. február 15. 16:05
|
|
StellaFlowerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 219144 offline
|
Hogy mindenki előtt bevallotta az csak pozitív
2014. február 15. 16:09
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Nagyon örülök, hogy fel merte vállalni.
Sajnos a mai világban nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki ezt kimondja, és sokan nem veszik természetesnek. Pedig teljesen természetes és normális! Most komolyan, miért kell a szexuális irányultsága miatt elítélni valakit?
Sajnos a mai világban nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki ezt kimondja, és sokan nem veszik természetesnek. Pedig teljesen természetes és normális! Most komolyan, miért kell a szexuális irányultsága miatt elítélni valakit?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 15. 16:11
Én mindig is tiszteltem és tisztelem azokat az embereket akik felvállalják másságukat.
2014. február 15. 16:22
Szerintem ezzel semmi baj sincsen, de érdekelne, hogyha valaki más (olyan valaki akit sokatn gyülölnek és csak emiatt melegnek titulálnak) ő vállalná fel magát akkor őt is ilyen megértően fogadnánake.
2014. február 15. 16:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Igen, csak érdekes, hogy manapság nagyon megszaporodott a homoszexuálisok száma. Elvégre tényleg mindenkinek a saját magánügye, hogy mire is izgul fel az ágyban. Valahogy hidegen tud hagyni ez az egész mizéria részben. Nem dönthetek afelől, hogy te szeresd őt te meg őt. Igaz, az érzések nagyon nem így működnek, de ahogyan számtalanszor is leírtam, tudományosan közelítem meg a dolgot és a dolog abnormalitása miatt szerintem ez egy agyi elváltozás. Elviekben mindenkiben működnie kéne a fajfenntartás ösztönének, az, hogy párt választunk magunknak és utódokat nemzünk. Valamilyen szinten az ember is állatok kasztjába sorolható, csupán annyi a különbség, hogy agresszívabbak és (állítólag) intelligensebbek vagyunk a Földön élő megannyi állatfajnál. Ellen színészi profizmusát nem fogja befolyásolni az, hogy homoszexuális. Ő ugyanolyan tehetséges, fiatal színésznő fog maradni, aki konyít a szakmájához. No persze eddig csak a Junót láttam tőle, de eléggé megkedveltem, hogy kedvencemnek mondhassam. Részben én magam sem vagyok oda azért, hogy ő is felállt és azt mondta, hogy "Lesztbi vagyok!". Érdekes, újabban csak a Gyilkos elmékben játszó Kirsten Vangsnesst tudnám felhozni, akit imádok, nyíltan vállalta nemihovatartozását mégsem undorodom tőle. Májli hasonszőrű gusztustalan viselkedési morálja az, ami sokszor taszítja az embereket, hiszen neki tök mindegy, hogy péniszt szopogat vagy éppen női nemiszervet nyalogat, csakhogy benne lehessen a médiában. Ellen vele szemben nem verte nagy dobra, sőt a videó alapján nem is igazán azon volt a hangsúly, hogy homoszexuális, hanem azon, hogy merd vállalni magadat még akkor is, ha más vagy, mint a többi ember. Furcsa a részemről, mert bár nincs bajom a melegekkel, de nem kultiválom ezt a fajta életformát. Page viszont abszolút szimpatikusan mondta el mindezt.
2014. február 15. 16:38
Legalább őszinte, ezt én értékelem az emberekben. De akárhányszor ránézek Ellen-re, mindig a Beyond Two Souls játék jut eszembe xD
D
2014. február 15. 16:58
Idézet (N.k @ 2014.02.15. 16:13)
Az embereknek el kellene fogadniuk a másságot.Örülök,hogy felvállalta.Remélhetőleg nem kap sok "hideget" emiatt.
Én alapból nem értem a homofóbia létezését, és az embereknek tényleg el kellene ezt fogadniuk, sőt, tulajdonképpen érdekelni se kellene őket, mert nem az Ő életük. Azért, mert valaki a saját neméhez vonzódik, nem kellene elítélni, hanem csak tudomásul kell venni és ennyi, semmi több. Sajnos az oroszoknál ez egyáltalán nem így van, itt a bizonyíték. Tegnap láttam, és elmondani nem tudom, mennyire felhúztam magam miatta. Nem akarok erre kitérni, mert magamat ismerve biztos, hogy nem kulturáltan fejezném ki magamat, mert ez már gyomorforgató és szánalmas. Tulajdonképpen ezek a szavak ki sem fejezik azt az undort, amit érzek, de mindegy.
Megnéztem ezt a videót és elmondani nem tudom, mennyire jól esik látni azt, hogy Ellen megkönnyebbült, hogy végre felvállalhatta magát. Olvasgattam az előző hozzászólásokat, és azt elmondom, hogy tényleg különbség van egy átlag ember és egy híresség között, mert mégis csak más szinte mindent kamerák előtt csinálni.
2014. február 15. 17:04
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Nagy bátorság hogy elmondta/felvállalta.
Mindenki maga dönti el.
Mindenki maga dönti el.
2014. február 15. 17:16
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Nem gondoltam volna róla, soha de minden ember más. Tisztelem benne, hogy felvállalta, mindig is szerettem mert egy fantasztikus ember.
<3
2014. február 15. 17:31
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nincsen ezzel semmi baj.
Nagyon nagy tisztelet, amiért az egész világ előtt felvállalta!
2014. február 15. 17:43
Idézet (helloblaze @ 2014.02.15. 16:58)
Sajnos az oroszoknál ez egyáltalán nem így van, itt a bizonyíték. Tegnap láttam, és elmondani nem tudom, mennyire felhúztam magam miatta.
Igen, vannak ilyen emberek is, és nemcsak a homofóbok között, bár nem minden orosz ilyen azért. Ez egy szélsőséges video, amit valószínűleg pont azzal a céllal készített és rakott ki valaki az internetre, mert tudta, hogy erre az emberek ugrani fognak. Ez negatív provokáció, mert ugye most a világ a Téli Olimpia miatt úgyis Oroszországra figyel, hát adtak még egy löketet. A média pontosan tudja, mivel húzhatja fel az embereket. Az ilyesfajta viselkedést én is elítélem, ahogy pl. a melegek részéről a direkt provokációt is (melegfelvonulás, a nemi identitás arcomba tolása, kérkedés, stb.).
Egyébként meg, Oroszországban TILTOTT A MELEGFELVONULÁS, ÉS TILOS KISKORÚAK RÉSZÉRE HOMOSZEXUALITÁSRÓL INFORMÁCIÓT KIADNI ezt pedig vagy el lehet fogadni, vagy nem.
Ha valaki felvállalja, felvállalja, de ne sajnáltassa magát, ne kérkedjen vele, mert attól kapok idegbajt. És nemcsak én, hanem sok ember is. Tudod, leginkább azok lesznek homofóbok, akik pont az ilyen "szegény kitaszított meleg vagyok, fogadj el" tipusú emberekkel találkoznak, akik szó szerint az arcodba tolják, hogy ők "mások". Kit érdekel, hogy az illető a saját nemét szereti, vagy a sárgarépára izgul, amíg azt nem hangoztatja ország-világ előtt és nem akarja mindenáron, hogy fogadják el? A melegeket sokkal hamarabb elfogadnák, ha nem rinyálnának, nem parádéznának és nem kérkednének vele, hogy ők bizony melegek, mert az emberek jó részénél ez vágja ki a biztosítékot. Nem vagyok homofób, de van, ami nekem is sok, nemcsak a meleg, de a hetero emberek részéről is.
Beyla: Veled pedig ismételten egyet tudok érteni. Tetszik a meglátásod. Én sajnos csak ilyen tudománytalanul tudom kifejezni magam.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 15. 17:48
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
egészségére... én meg nem
2014. február 15. 17:51
Ez... teljesen lesokkolt
De gratulálok neki, hogy felvállalta!
2014. február 15. 18:00
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Biológiailag az a normális, h ha az adott ember az ellenkező nemhez vonzódik, ha már arról esett lejjebb szó, h mi normális és mi nem... Az már más kérdés, h a homoszexualitás létezik jelen van és el kell fogadni. Nekem semmi bajom a melegekkel míg rám nem mozdul egy csaj addig minden szép és jó
Amit nehezebben viselek az a nemátalakítás. Azt nem igazán tudom feldolgozni, de ez másik téma...
2014. február 15. 18:04
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Levin @ 2014.02.15. 15:08)
Minden normális és természetes, ami a világon folyik.
Húh, kapásból rengeteg dolgot tudnék sorolni, amivel ráébresztenélek arra, hogy vagy mennyire rosszul fogalmaztad meg a gondolatodat, vagy mennyire nagy butaságot írtál le. De inkább az előbbi felé hajlok, miszerint csak rosszul fogalmaztad meg a véleményed ezen mondatát.
Idézet (Levin @ 2014.02.15. 15:08)
Mindenkinek más a gondolatmenete, a világon belüli és "kivüli" történésekről. Az irományoddal nem értek egyet, csak "átérzem" a te álláspontodat, miszerint te úgy gondolod, hogy ez egy olyan tabu témának kellene lennie, amit mindenki kezeljen a maga ügyeként. (Remélem érthető, nem tudom másképp átfogalmazni perpill.)
Nem, félreértettél. Elfogadom őket, hiszen mindenkinek "joga" van a normális, teljes élethez, csakhogy a másságukat rejtegetni kényszerülő emberek ezt nem tehetik meg. Ez sajnálatos is (no, igen, ami pedig Oroszországban megy, az kritikán aluli, és embertelen), és értem, mekkora megkönnyebbülés egy coming-out, mivel felvállalhatják magukat, nem kell titkok és hazugságok közt élniük, stb.
Nem érdekel kedvenc hírességeim nemi identitása (pl. Ian McKellen az egyik kedvenc színészem), egyszerűen azzal van a bajom, hogy akármerre fordulok, ezt látom. Nem tabuként kezelem, nem is akarom, de szerintem ez az elfogadásra irányuló, felszín alatti manipuláció már sok.
Elég egy filmet, sorozatot megnézni, és aki akarja, megérti, amire gondolok.
Ismétlem: örülök, hogy Ellen felvállalta a másságát, és nem fogja a nemi orientációja a szememben máshogy feltüntetni.
Viszont a médiának meg nem kéne ennyire lenyomnia az emberek torkán ezt, mert mindenki maga dönti el, milyen elveket vall.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.