Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”
2014. február 15. 14:17
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem változott a megítélésem Ellenről, hiszen nagyon szeretem, mert iszonyat tehetséges színésznő. Sőt, örülök, hogy felvállalta a másságát, de ami tényleg, igazán nem fér a fejembe, az a homoszexualitás körül lévő óriási felhajtás.
A csapból is ez a kérdés folyik... Viszont én úgy vélem, hogy a régi vágású, konzervatív emberek nem fogják tudni úgysem elfogadni őket, és azáltal, hogy még többet nyomatják a médiában ezt a kérdést, még jobban ellehetetlenítik az elfogadást. A fiataloknak könnyebb, mert egyre nagyobb teret kap ez a téma, és ők már elfogadóbbat, jobban tolerálják az egészet.
Azért emeltem ki azt a félmondatot, mert szerintem egész egyszerű, logikus magyarázat van rá. A régebbi korok embere számára is nyilvánvaló volt, hogy azért van a nő-férfi felállás, mert a reprodukció csak ezen az egy úton következhet be. Tagadhatatlan, hogy ezelőtt is voltak homoszexuálisok, sőt, még az állatvilágban is felfedezhető, és oké, fogadják már el az emberek, de ne ezt tekintsük már a normálisnak...
A csapból is ez a kérdés folyik... Viszont én úgy vélem, hogy a régi vágású, konzervatív emberek nem fogják tudni úgysem elfogadni őket, és azáltal, hogy még többet nyomatják a médiában ezt a kérdést, még jobban ellehetetlenítik az elfogadást. A fiataloknak könnyebb, mert egyre nagyobb teret kap ez a téma, és ők már elfogadóbbat, jobban tolerálják az egészet.
Idézet (Levin @ 2014.02.15. 13:45)
A homoszexualitást mindig és minden korban megvetették, és a mai napig kihat az emberiségre, sőt már fokozódott is a helyzet, mert "hogy képzeli valaki azt, hogy meleg, és fel meri vállalni(?)". Ez a világ egyik "legglobálisabb" gondjai közé tartozik. Szerintem pont, hogy rosszul gondolod.
Azért emeltem ki azt a félmondatot, mert szerintem egész egyszerű, logikus magyarázat van rá. A régebbi korok embere számára is nyilvánvaló volt, hogy azért van a nő-férfi felállás, mert a reprodukció csak ezen az egy úton következhet be. Tagadhatatlan, hogy ezelőtt is voltak homoszexuálisok, sőt, még az állatvilágban is felfedezhető, és oké, fogadják már el az emberek, de ne ezt tekintsük már a normálisnak...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 15. 14:19
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Ő élete. Mindegy hogy leszbikus, meleg vagy más effélék, nem szabad elitétlni. Bátor dolog volt tőle!
2014. február 15. 14:31
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Nagyon nagy lépes lehetett! Gratulálok, hogy ilyen erős, és végre fel merte vállalni! Szerintem mindegy, hogy melyik nemhez vonzódunk, mert nem ez határoz meg minket! Remélem évek múltán teljesen elfogadott és természetes lesz, hogy léteznek "más" emberek!
2014. február 15. 14:33
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Mennyi normális ember van itt, kellemesen csalódtam. Ódzkodtam a buta kommentektől, de látom hogy nincs miért aggódni.
Egyetértek az előttem szólókkal, akik azt írták, nincs ezzel baj. Végül is, miért lenne? Nem lesz ettől fikarcnyit sem rosszabb ember senki, és respect hogy bevallotta..
2014. február 15. 14:36
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
És ha leszbikus akkor mi van? Az ő dolga, akit érdekel, azt érdekli, akit nem, azt nem. Engem nem érdekel. Nem kell azért isteníteni őt, mert bevallotta. Semmi bajom nincs a homoszexuálisokkal, az ember értéke természetesen nem ettől függ, de valljuk be, az a normális, ha az ember az ellenkező nemhez vonzódik.
Régen még az volt az elfogadott, hogyha valaki homoszexuális, nem kürtöli szét a világnak, de ha kikürtölte volna, se tartotta volna senki normális dolognak. Mindenkinek a magánügye, hogy melyik nemhez vonzódik. És igen, ha a kedvenc sztárjaim egyike hirtelen bevallaná, hogy homokos, nagyon-nagyon csalódott, és szomorú lennék. Nem vagyok homofób, de nem tartom dicséretre méltó dolognak sem a homoszexualitást, sem a szétkürtölését. És ez nem azt jelenti, hogy senki nem tudhat róla. A családtagok természetesen igen. És most jön ez a "jajjderossz, hogy titkolózom, és az a százmittoménhánymilliárd ember nem tudja rólam". Ez csak azért van, mert híres. Egy normális, átlagos ember is csak a közeli hozzátartozóinak vallaná be. És akkor most rohanjon, és szólítson le minden járókelőt az utcán, hogy bevallja? Ha egy ember nem híres, és homokos, nem sokan tudják, csak ahány személyt közelről ismer. És akkor most legyen frusztrált, hogy nem mondhatta el az egész világnak? Merthogy sokkal több átlagember homokos, mint ahány híresség.
Régen még az volt az elfogadott, hogyha valaki homoszexuális, nem kürtöli szét a világnak, de ha kikürtölte volna, se tartotta volna senki normális dolognak. Mindenkinek a magánügye, hogy melyik nemhez vonzódik. És igen, ha a kedvenc sztárjaim egyike hirtelen bevallaná, hogy homokos, nagyon-nagyon csalódott, és szomorú lennék. Nem vagyok homofób, de nem tartom dicséretre méltó dolognak sem a homoszexualitást, sem a szétkürtölését. És ez nem azt jelenti, hogy senki nem tudhat róla. A családtagok természetesen igen. És most jön ez a "jajjderossz, hogy titkolózom, és az a százmittoménhánymilliárd ember nem tudja rólam". Ez csak azért van, mert híres. Egy normális, átlagos ember is csak a közeli hozzátartozóinak vallaná be. És akkor most rohanjon, és szólítson le minden járókelőt az utcán, hogy bevallja? Ha egy ember nem híres, és homokos, nem sokan tudják, csak ahány személyt közelről ismer. És akkor most legyen frusztrált, hogy nem mondhatta el az egész világnak? Merthogy sokkal több átlagember homokos, mint ahány híresség.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 15. 14:39
Idézet (cs.vera45 @ 2014.02.15. 14:36)
És ha leszbikus akkor mi van? Az ő dolga, akit érdekel, azt érdekli, akit nem, azt nem. Engem nem érdekel. Nem kell azért isteníteni őt, mert bevallotta. Semmi bajom nincs a homoszexuálisokkal, az ember értéke természetesen nem ettől függ, de valljuk be, az a normális, ha az ember az ellenkező nemhez vonzódik.
Tökéletesen egyetértek. Én sem mondhattam volna szebben.
2014. február 15. 14:40
Idézet (Dicci @ 2014.02.15. 14:05)
Ma már sztem nem akkora durranás bevallani, csak nagy hűhót kerítenek neki. Főleg nem Amerikában annyira meglepő.
Ez a bolhából is elefántot csinálnak esete.
2014. február 15. 14:48
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Idézet (cs.vera45 @ 2014.02.15. 14:36)
...valljuk be, az a normális, ha az ember az ellenkező nemhez vonzódik.
Hogy mondhatsz ilyet?
Attól mert szerinted ez a normális, attól ez még egyáltalán nincs így! Az érzelmeknek nem lehet parancsolni! Ha valaki "másképp" születik, attól még nem lesz rossz, vagy kevesebb ember, mint a többi! Sőt, lehet, hogy sokkal többet tesz le az asztalra, mint az általad normálisnak titulált emberek többsége. Így igaz, ez magánügy, mert egy olyan intim szférához kapcsolódik, amiben csak mi magunk vagyunk érintettek. De ha valaki el szeretné mondani, mert úgy érzi, hogy hazugságban él, és belülről fojtogatja a titkolózás, akkor jogosan "kürtöli világgá"! Szóval ne tartsd abnormálisnak, ha valaki a saját neméhez (is) vonzódik!
2014. február 15. 14:54
Idézet
Courtneyy
Nem tudom, mit írjak. Remélem, mindenki követi a példáját, és felvállalja önmagát.
Idézet
Joker2000
Igen, el tudom képzelni, mekkora nehézséget okozott ez neki. Minden tiszteletem az öve, hogy ezt így felvállalta, nem sokan merték volna ezt megtenni
Igen, el tudom képzelni, mekkora nehézséget okozott ez neki. Minden tiszteletem az öve, hogy ezt így felvállalta, nem sokan merték volna ezt megtenni
Idézet
deaddreamer
Nekem soha nem számitott az ilyesmi.
Nekem soha nem számitott az ilyesmi.
Idézet
Noni00
Nem tudom ki az aki lealacsonytva látja őket, én tisztelem is azért mert bevalllota
Nem tudom ki az aki lealacsonytva látja őket, én tisztelem is azért mert bevalllota
Ők már mindent elmondtak,amit én is akartam.
Nem szoktam azok feje fölött pácát törni,akik a másik nemhez vonzódnak.Ez tőlem nagyon messze áll.Úgy érzem,hogy ehhez nincs jogom.
2014. február 15. 15:08
Idézet (Diala @ 2014.02.15. 14:17)
Nem változott a megítélésem Ellenről, hiszen nagyon szeretem, mert iszonyat tehetséges színésznő. Sőt, örülök, hogy felvállalta a másságát, de ami tényleg, igazán nem fér a fejembe, az a homoszexualitás körül lévő óriási felhajtás.
Minden normális és természetes, ami a világon folyik. Csak vannak dolgok, amik évezredek óta be van rögzülve az emberekbe, hogy ez "nem normális", mivel nem mindenkire vagy épp mindenre volt ható, jellemző. Van amit elfogadhatóbb lett, és van, ami kevésbé, és van amit cseppet se tolerálnak, de attól még a világ része, csak csekély az elfogadás iránta. Persze mindenki maga dönti el, mit fogad be az értékrendje, csak ha mélyebbre ásunk, akkor logikusan lehetne arra is kitérni, hogy ez az élet része, és csak azért tartják kicsit úgymond "ellenszegülésnek", mert többnyire a két ellentétes nemű kapcsolat van érvényben. Na mindegy. Nem bonyolódok bele, mert ez olyan filozófiai kitérő, amiben tovább és még tovább, erre és arra lehetne kibontakoztatni. De itt most a tény és a valóság lenne a lényeg, ami szerintem nem mindig alapszik a többség toleranciáján, csak a felszinen kibújva több dolgot lát meg és ért meg az ember, mint alatta, ezáltal van ez ami miatt szűk látókörűen és befolyásolhatóan gondolunk. Végül is ez is egy olyan kivesézendő téma, amit 100 oldalon keresztül lehetne vitatkozni, sose térnénk ki egyességre.
U.i.: bocs a néhai pontatlanságért, és homályos kitérésekért.
2014. február 15. 15:08
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Bátor tett volt tőle. Ennyi ember elé kiállni és ezt mondani?! Sok erő kell ehhez. Nehéz lehetett éveken át titkolni.
2014. február 15. 15:09
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Azért ez a helyzet korántsem ugyanaz híres és nem híres emberek esetében. Egy hírességről úgyis kiderülne, ha csak nem titkolózik ahogy bír, de itt pont arról van szó, hogy az mennyire pokoli rossz lehet. Szóval akár be is vallhatja, mert akkor kimondta, kész, nem kell félnie attól, hogy meglátják valakivel és pletykálnak. Felszabadító érzés lehet ez neki.
Az meg még mindig nem elfogadás, hogy "elfogadom, ha titkolja és én nem tudok róla".
Ahhoz meg, hogy "a csapból is ez folyik" két oldal kell: akik nem tartják normálisnak/nem akarnak tudni róla, és akik pedig pont azt akarják elérni, hogy ez ne legyen nagy dolog és tabu. Egyik oldal sem tudna elérni "csapból folyást" a másik nélkül.
Az meg még mindig nem elfogadás, hogy "elfogadom, ha titkolja és én nem tudok róla".
Ahhoz meg, hogy "a csapból is ez folyik" két oldal kell: akik nem tartják normálisnak/nem akarnak tudni róla, és akik pedig pont azt akarják elérni, hogy ez ne legyen nagy dolog és tabu. Egyik oldal sem tudna elérni "csapból folyást" a másik nélkül.
2014. február 15. 15:10
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
jaj a sok homofób már megint, talán azért vallotta be így és kürtöli szét, mivel a társadalom még nem fogadja el annyira, ha valaki beismeri, mindenki csak nagyot les h ez most komoly...Hát ezért van
2014. február 15. 15:10
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
amig az érdekében tette hogy a hozzá hasonló embereknek ne legyenek rigojáik vagy visszahúzódási problémáik addig én ezt nem nevezném " a szennyes kiteregetésének".. Mert ha már a sajtó igyis-ugyis nagy dobra veri minden sztárnak a magánéletét miért ne vallhatná be ? Szerintem ezzel csak magának kedvezett!
2014. február 15. 15:17
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Szerintem jó, hogy felvállalta. Így neki is biztos könnyebb lesz. Nem értem, hogy egyes emberek miért ítélik el a saját nemükhöz vonzódó embereket...
2014. február 15. 15:28
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Én ezen nem tudok fennakadni. Ugyan nekem nincsenek effajta érzelmeim a saját nemem iránt, de nem vetem meg cseppet sem azokat, akik inkább férfi létükre férfit, avagy nőként nőt választanak párjuknak. Nem átlagos az ilyen vonzalom, de nem undorító és természetellenes, csupán ritkább.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.