Starity

Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 15. 14:14 #41
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
ez nagyon bátor dolog volt tőle!
2014. február 15. 14:17 #42
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Nem változott a megítélésem Ellenről, hiszen nagyon szeretem, mert iszonyat tehetséges színésznő. Sőt, örülök, hogy felvállalta a másságát, de ami tényleg, igazán nem fér a fejembe, az a homoszexualitás körül lévő óriási felhajtás.
A csapból is ez a kérdés folyik... Viszont én úgy vélem, hogy a régi vágású, konzervatív emberek nem fogják tudni úgysem elfogadni őket, és azáltal, hogy még többet nyomatják a médiában ezt a kérdést, még jobban ellehetetlenítik az elfogadást. A fiataloknak könnyebb, mert egyre nagyobb teret kap ez a téma, és ők már elfogadóbbat, jobban tolerálják az egészet.

Idézet (Levin @ 2014.02.15. 13:45)
A homoszexualitást mindig és minden korban megvetették, és a mai napig kihat az emberiségre, sőt már fokozódott is a helyzet, mert "hogy képzeli valaki azt, hogy meleg, és fel meri vállalni(?)". Ez a világ egyik "legglobálisabb" gondjai közé tartozik. Szerintem pont, hogy rosszul gondolod.

Azért emeltem ki azt a félmondatot, mert szerintem egész egyszerű, logikus magyarázat van rá. A régebbi korok embere számára is nyilvánvaló volt, hogy azért van a nő-férfi felállás, mert a reprodukció csak ezen az egy úton következhet be. Tagadhatatlan, hogy ezelőtt is voltak homoszexuálisok, sőt, még az állatvilágban is felfedezhető, és oké, fogadják már el az emberek, de ne ezt tekintsük már a normálisnak...
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. február 15. 14:19 #43
zrenaklaudia
zrenaklaudia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 315
Csatolások: 4
Azonosító: 220214
Ő élete. Mindegy hogy leszbikus, meleg vagy más effélék, nem szabad elitétlni. Bátor dolog volt tőle! heart.gif
2014. február 15. 14:31 #44
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Nagyon nagy lépes lehetett! Gratulálok, hogy ilyen erős, és végre fel merte vállalni! Szerintem mindegy, hogy melyik nemhez vonzódunk, mert nem ez határoz meg minket! Remélem évek múltán teljesen elfogadott és természetes lesz, hogy léteznek "más" emberek!
2014. február 15. 14:31 #45
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Wow, nem gondoltam volna róla. Bár most, hogy így kiállt ide, és beszélt (végignéztem az egészet) valahogy mégis "látszott" rajta. Gratula, Ellen! smileeee.gif
2014. február 15. 14:33 #46
ByellaTrIx
ByellaTrIx
visszatérő vendég

Státusz"Cseppben a tenger, tengerben a csepp"
Hozzászólás: 379
Azonosító: 172608
Mennyi normális ember van itt, kellemesen csalódtam. Ódzkodtam a buta kommentektől, de látom hogy nincs miért aggódni. biggrin.gif Egyetértek az előttem szólókkal, akik azt írták, nincs ezzel baj. Végül is, miért lenne? Nem lesz ettől fikarcnyit sem rosszabb ember senki, és respect hogy bevallotta..
2014. február 15. 14:35 #47
- törölt felhasználó -    
De legalább bevallotta. meghajolo.gif
2014. február 15. 14:36 #48
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 793
Azonosító: 197734
És ha leszbikus akkor mi van? Az ő dolga, akit érdekel, azt érdekli, akit nem, azt nem. Engem nem érdekel. Nem kell azért isteníteni őt, mert bevallotta. Semmi bajom nincs a homoszexuálisokkal, az ember értéke természetesen nem ettől függ, de valljuk be, az a normális, ha az ember az ellenkező nemhez vonzódik.
Régen még az volt az elfogadott, hogyha valaki homoszexuális, nem kürtöli szét a világnak, de ha kikürtölte volna, se tartotta volna senki normális dolognak. Mindenkinek a magánügye, hogy melyik nemhez vonzódik. És igen, ha a kedvenc sztárjaim egyike hirtelen bevallaná, hogy homokos, nagyon-nagyon csalódott, és szomorú lennék. Nem vagyok homofób, de nem tartom dicséretre méltó dolognak sem a homoszexualitást, sem a szétkürtölését. És ez nem azt jelenti, hogy senki nem tudhat róla. A családtagok természetesen igen. És most jön ez a "jajjderossz, hogy titkolózom, és az a százmittoménhánymilliárd ember nem tudja rólam". Ez csak azért van, mert híres. Egy normális, átlagos ember is csak a közeli hozzátartozóinak vallaná be. És akkor most rohanjon, és szólítson le minden járókelőt az utcán, hogy bevallja? Ha egy ember nem híres, és homokos, nem sokan tudják, csak ahány személyt közelről ismer. És akkor most legyen frusztrált, hogy nem mondhatta el az egész világnak? Merthogy sokkal több átlagember homokos, mint ahány híresség.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. február 15. 14:39 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (cs.vera45 @ 2014.02.15. 14:36)
És ha leszbikus akkor mi van? Az ő dolga, akit érdekel, azt érdekli, akit nem, azt nem. Engem nem érdekel. Nem kell azért isteníteni őt, mert bevallotta. Semmi bajom nincs a homoszexuálisokkal, az ember értéke természetesen nem ettől függ, de valljuk be, az a normális, ha az ember az ellenkező nemhez vonzódik. 
Régen még az volt az elfogadott, hogyha valaki homoszexuális, nem kürtöli szét a világnak, de ha kikürtölte volna, se tartotta volna senki normális dolognak. Mindenkinek a magánügye, hogy melyik nemhez vonzódik. És igen, ha a kedvenc sztárjaim egyike hirtelen bevallaná, hogy homokos, nagyon-nagyon csalódott, és szomorú lennék. Nem vagyok homofób, de nem tartom dicséretre méltó dolognak sem a homoszexualitást, sem a szétkürtölését. És ez nem azt jelenti, hogy senki nem tudhat róla. A családtagok természetesen igen. És most jön ez a "jajjderossz, hogy titkolózom, és az a százmittoménhánymilliárd ember nem tudja rólam". Ez csak azért van, mert híres. Egy normális, átlagos ember is csak a közeli hozzátartozóinak vallaná be. És akkor most rohanjon, és szólítson le minden járókelőt az utcán, hogy bevallja? Ha egy ember nem híres, és homokos, nem sokan tudják, csak ahány személyt közelről ismer. És akkor most legyen frusztrált, hogy nem mondhatta el az egész világnak? Merthogy sokkal több átlagember homokos, mint ahány híresség.

Tökéletesen egyetértek. Én sem mondhattam volna szebben. meghajolo.gif
2014. február 15. 14:40 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dicci @ 2014.02.15. 14:05)
Ma már sztem nem akkora durranás bevallani, csak nagy hűhót kerítenek neki. Főleg nem Amerikában annyira meglepő.

Ez a bolhából is elefántot csinálnak esete.
2014. február 15. 14:44 #51
Réka1234
Réka1234
új tag

StátuszMosolyogj és a világ felragyog!!!
Hozzászólás: 63
Azonosító: 217122
Nagyon bátor h bevallotta
2014. február 15. 14:48 #52
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Idézet (cs.vera45 @ 2014.02.15. 14:36)
...valljuk be, az a normális, ha az ember az ellenkező nemhez vonzódik.

Hogy mondhatsz ilyet? omg.gif
Attól mert szerinted ez a normális, attól ez még egyáltalán nincs így! Az érzelmeknek nem lehet parancsolni! Ha valaki "másképp" születik, attól még nem lesz rossz, vagy kevesebb ember, mint a többi! Sőt, lehet, hogy sokkal többet tesz le az asztalra, mint az általad normálisnak titulált emberek többsége. Így igaz, ez magánügy, mert egy olyan intim szférához kapcsolódik, amiben csak mi magunk vagyunk érintettek. De ha valaki el szeretné mondani, mert úgy érzi, hogy hazugságban él, és belülről fojtogatja a titkolózás, akkor jogosan "kürtöli világgá"! Szóval ne tartsd abnormálisnak, ha valaki a saját neméhez (is) vonzódik!
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, idone, Lizania, Glamster
2014. február 15. 14:54 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet
Courtneyy
meghajolo.gif Nem tudom, mit írjak. Remélem, mindenki követi a példáját, és felvállalja önmagát.

Idézet
Joker2000
Igen, el tudom képzelni, mekkora nehézséget okozott ez neki. Minden tiszteletem az öve, hogy ezt így felvállalta, nem sokan merték volna ezt megtenni

Idézet
deaddreamer 
Nekem soha nem számitott az ilyesmi.

Idézet
Noni00
Nem tudom ki az aki lealacsonytva látja őket, én tisztelem is azért mert bevalllota

Ők már mindent elmondtak,amit én is akartam. beer.gif
Nem szoktam azok feje fölött pácát törni,akik a másik nemhez vonzódnak.Ez tőlem nagyon messze áll.Úgy érzem,hogy ehhez nincs jogom.
2014. február 15. 15:08 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (Diala @ 2014.02.15. 14:17)
Nem változott a megítélésem Ellenről, hiszen nagyon szeretem, mert iszonyat tehetséges színésznő. Sőt, örülök, hogy felvállalta a másságát, de ami tényleg, igazán nem fér a fejembe, az a homoszexualitás körül lévő óriási felhajtás. 
A csapból is ez a kérdés folyik... Viszont én úgy vélem, hogy a régi vágású, konzervatív emberek nem fogják tudni úgysem elfogadni őket, és azáltal, hogy még többet nyomatják a médiában ezt a kérdést, még jobban ellehetetlenítik az elfogadást. A fiataloknak könnyebb, mert egyre nagyobb teret kap ez a téma, és ők már elfogadóbbat, jobban tolerálják az egészet.
Azért emeltem ki azt a félmondatot, mert szerintem egész egyszerű, logikus magyarázat van rá. A régebbi korok embere számára is nyilvánvaló volt, hogy azért van a nő-férfi felállás, mert a reprodukció csak ezen az egy úton következhet be. Tagadhatatlan, hogy ezelőtt is voltak homoszexuálisok, sőt, még az állatvilágban is felfedezhető, és oké, fogadják már el az emberek, de ne ezt tekintsük már a normálisnak...

Minden normális és természetes, ami a világon folyik. Csak vannak dolgok, amik évezredek óta be van rögzülve az emberekbe, hogy ez "nem normális", mivel nem mindenkire vagy épp mindenre volt ható, jellemző. Van amit elfogadhatóbb lett, és van, ami kevésbé, és van amit cseppet se tolerálnak, de attól még a világ része, csak csekély az elfogadás iránta. Persze mindenki maga dönti el, mit fogad be az értékrendje, csak ha mélyebbre ásunk, akkor logikusan lehetne arra is kitérni, hogy ez az élet része, és csak azért tartják kicsit úgymond "ellenszegülésnek", mert többnyire a két ellentétes nemű kapcsolat van érvényben. Na mindegy. Nem bonyolódok bele, mert ez olyan filozófiai kitérő, amiben tovább és még tovább, erre és arra lehetne kibontakoztatni. De itt most a tény és a valóság lenne a lényeg, ami szerintem nem mindig alapszik a többség toleranciáján, csak a felszinen kibújva több dolgot lát meg és ért meg az ember, mint alatta, ezáltal van ez ami miatt szűk látókörűen és befolyásolhatóan gondolunk. Végül is ez is egy olyan kivesézendő téma, amit 100 oldalon keresztül lehetne vitatkozni, sose térnénk ki egyességre. smileeee.gif Mindenkinek más a gondolatmenete, a világon belüli és "kivűli" történésekről. Az irományoddal nem értek egyet, csak "átérzem" a te álláspontodat, miszerint te úgy gondolod, hogy ez egy olyan tabu témának kellene lennie, amit mindenki kezeljen a maga ügyeként. (Remélem érthető, nem tudom másképp átfogalmazni perpill.)
U.i.: bocs a néhai pontatlanságért, és homályos kitérésekért. laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, janet7, idone, Lizania, Glamster
2014. február 15. 15:08 #55
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Bátor tett volt tőle. Ennyi ember elé kiállni és ezt mondani?! Sok erő kell ehhez. Nehéz lehetett éveken át titkolni.
2014. február 15. 15:09 #56
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Azért ez a helyzet korántsem ugyanaz híres és nem híres emberek esetében. Egy hírességről úgyis kiderülne, ha csak nem titkolózik ahogy bír, de itt pont arról van szó, hogy az mennyire pokoli rossz lehet. Szóval akár be is vallhatja, mert akkor kimondta, kész, nem kell félnie attól, hogy meglátják valakivel és pletykálnak. Felszabadító érzés lehet ez neki.
Az meg még mindig nem elfogadás, hogy "elfogadom, ha titkolja és én nem tudok róla". 110.gif

Ahhoz meg, hogy "a csapból is ez folyik" két oldal kell: akik nem tartják normálisnak/nem akarnak tudni róla, és akik pedig pont azt akarják elérni, hogy ez ne legyen nagy dolog és tabu. Egyik oldal sem tudna elérni "csapból folyást" a másik nélkül.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, mse90, idone, Lizania, menthol
2014. február 15. 15:10 #57
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
jaj a sok homofób már megint, talán azért vallotta be így és kürtöli szét, mivel a társadalom még nem fogadja el annyira, ha valaki beismeri, mindenki csak nagyot les h ez most komoly...Hát ezért van
2014. február 15. 15:10 #58
Treasure-E.F.Xx
Treasure-E.F.Xx
visszatérő vendég

Státusz" A Genius ,Billionaire , Playboy , Philanthropist "
Hozzászólás: 476
Azonosító: 206525
amig az érdekében tette hogy a hozzá hasonló embereknek ne legyenek rigojáik vagy visszahúzódási problémáik addig én ezt nem nevezném " a szennyes kiteregetésének".. Mert ha már a sajtó igyis-ugyis nagy dobra veri minden sztárnak a magánéletét miért ne vallhatná be ? Szerintem ezzel csak magának kedvezett! smileeee.gif good.gif
2014. február 15. 15:17 #59
Pinky Lili
Pinky Lili
mythical beast

Státusz(^.^ Y)
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 44
Azonosító: 208704
Szerintem jó, hogy felvállalta. Így neki is biztos könnyebb lesz. Nem értem, hogy egyes emberek miért ítélik el a saját nemükhöz vonzódó embereket...
2014. február 15. 15:28 #60
directioner29
directioner29
visszatérő vendég

Státusz,,Egyes végtelenek nagyobbak más végteleneknél." - TFiOS
Hozzászólás: 494
Csatolások: 37
Azonosító: 203396
Én ezen nem tudok fennakadni. Ugyan nekem nincsenek effajta érzelmeim a saját nemem iránt, de nem vetem meg cseppet sem azokat, akik inkább férfi létükre férfit, avagy nőként nőt választanak párjuknak. Nem átlagos az ilyen vonzalom, de nem undorító és természetellenes, csupán ritkább. smileeee.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok