Starity

Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 15. 13:29 #21
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Diala @ 2014.02.15. 13:15)
De ez a taps... Én nem tudom. Tök mindegy, kit szeret, mit szeret, de ezért miért kell ÁLLVA tapsolni?

Pedig nem bonyolult... rolleyes.gif Azért mert ez egy LGBT konferencia volt, tehát a teremben lévők mind a homo-, bi- és transzszexuálisok jogaiért harcolnak. A taps nagyrészt támogatást jelent itt, de egyúttal köszönetet is, amiért végre nyíltan vállalta a hovatartozását és ezáltal állást foglalt az ügyük mellett.
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, janet7, idone, Lizania, menthol, Diala
2014. február 15. 13:30 #22
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Androsama @ 2014.02.15. 13:20)

Csak nem értem, miért kell egyből hasra esni előtte és az egekig magasztalni, mert úristen, bevallotta, hogy a nőket szereti. Ez az, amit nem értek.

Példának okáért azért, mert az emberek jó része - tisztelet a kivételnek - írd, és mondd tudatlan, és prűd. Vagy azért mert ezt nevelték (verték) belé a szülei, vagy a vallása mondja, - legyen az bármely - hogy a homoszexualitás mint olyan az üldözni való bűn.
Talán pont most van itt az ideje, hogy az embereknek kinyíljon a szeme, és a tudata is, mert a maradiság ebből a szempontból bizony szegénységi bizonyítvány.

Az, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, még nem alacsonyítja le, nem változtatja meg az eredményeit, a kvalitásait. Aki nemi hovatartozás miatt ítéli el embertársát, legyen az ismert ember, vagy sem, nos az legyen szíves tartsa meg magának a véleményét, vagy ássa el magát, de mindenképpen maradjon csendben.

Részemről mélységes tisztelet Ellen felé. meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, kia08, janet7, idone, Lizania, menthol
2014. február 15. 13:36 #23
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Felőlem bármelyik nemhez vonzódhat ezért nem fogok senkit se elítélni, meg ez nem függ össze a tehetségével biggrin.gif
2014. február 15. 13:38 #24
- törölt felhasználó -    
joe_r: Én személy szerint nem ítélek el senkit, tőlem akár a sárgarépákhoz is vonzódhat valaki szexuálisan, ha előttem nem csinál olyasmit, amit én sem tennék. Vannak bi-valamint leszbikus ismerőseim, de ők sem verik nagydobra, hogy nem heterok, csak a közvetlen környezetük tud róla. Nem azért, mert szégyellik, hanem mert nem tartják fontosnak a dolgot. Ők jól elvannak a maguk világában. Nem mindenki tárja ország-világ elé a nemi identitását.

Egyébként engem is úgy neveltek - nem vagyok vallásos - hogy a normális kapcsolat egy nő + egy férfi. Heteroként természetesen ehhez tartom magam, de ennek ellenére nincs bajom a mássággal, amíg az nem parádé, vagy hasonló magamutogatás, arcomba tolás formájában nyilvánul meg. Mivel az ilyen felvonulgatásokat ellenzem!

Igen, tudom, hogy ez most kicsit ellentmondásos volt, de remélem, a lényeget ki lehet hámozni belőle. Sokszor elmondtak már homofób k*rvának, meg hasonlóaknak olyanok, akik foggal-körömmel védik a melegek jogait. Én elfogadom őket, de nem harcolok a jogaikért, viszont nem is támadom őket, amíg nem csinálnak semmi közerkölcsromboló dolgot. Inkább maradok kívülálló, mert ettől ők még emberek.

Egyébként azt kéne csinálni, mint pl. Japánban. Ott vannak kifejezetten ilyen bárok, ahová csak melegeket engednek be (vannak kifejezetten ilyen célra létesült bordélyok is amúgy), de szigorú szabályok vonatkoznak a vendégekre. Sőt! Vannak transzvesztita bárok is, ahol az adott férfiak nyugodtan felvehetnek női ruhát, de az utcán tilos így végigsétálniuk (az ilyen klubokban általában bérlik a ruhákat, és tagsági díj van), ugyanis ezt a törvény bünteti, de ilyen keretek között viszont engedélyezett a dolog. És fura, ott nem tiltakoznak, nem vonulnak fel, nem követelnek jogokat, mert engedélyezik a melegeknek az együttélést, de pl. nincs élettársi kapcsolat azonos neműek között.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. február 15. 13:40 #25
B.Andie
B.Andie
új tag

StátuszHa azt akarod, hogy jobb legyen a világ, nézz magadba és változtass!!
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 142388
Nem tudom ki nézte meg a videót és ki az aki csak a cikket olvasta...de amit elmond a videóban hatalmas tiszteletet von maga után egyáltalán nem dicsekszik hanem kiáll mindenkiért aki meleg és aki nem meri bármi miatt is felvállalni önmagát nagyon megható volt számomra, amiket mondott pedig semmi ilyennel nem küzdök csak jó érzés, hogy van olyan ember, aki mindezekért kimer állni és ezzel is egy kicsit jobb világot teremteni.
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, mse90, joe_r, janet7, idone, menthol, Glamster
2014. február 15. 13:42 #26
- törölt felhasználó -    
Igen, el tudom képzelni, mekkora nehézséget okozott ez neki. Minden tiszteletem az öve, hogy ezt így felvállalta, nem sokan merték volna ezt megtenni
2014. február 15. 13:45 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (anci2001 @ 2014.02.15. 13:04)
De legalább felvállalta, mondjuk én nem dicsekednék vele! :/

Ez miért is minősül dicsekvésnek? blink.gif Felvállalta önmagát világ előtt, mivel őrlődött benne, és nem tudta megfelelően kezelni a dolgokat már, mert nyomta a szivét, és inkább tiszta lappal, szivbemarkolóan őszintén nyilatkozott, csak azért, hogy tudják ki ő, és hogy ne hazudtolja meg önmagát és mások előtt is vegye le azt a bizonyos álarcot, amit eddig nem fedett fel. Nem sokan képesek erre, hogy felvállalják másságukat, vagy bármi egyéb súlyos betegséget, nyomasztó érzéseket, ami kihat egész életére. Én bizom benne, hogy ezek után is erős marad, és külön jó érzés az is, hogy biztató, támogató üzeneteket küldtek neki. smileeee.gif Ha valaki azzal dicsekedne, hogy meleg az a mai világban jó nagy felháborodást váltanak ki.

Idézet (Androsama @ 2014.02.15. 13:10)
Egyetértek. A nemi identitás mindenkinek a magánügye, és nem kell kiteregetni, meg nagydobra verni. Ettől függetlenül nem vagyok homofób, csak nem értem ezt a rohadt nagy felhajtást a melegek körül. Ha ilyen, hát ilyen, de ettől még nem kell tisztelni. Nem ettől lesz valaki elismert, főleg egy színész. Legyen jó színésznő, tisztelje a rajongóit, de ne kérkedjen a másságával. Én sem teszem, pedig hetero vagyok. Ennyi, jöhetnek a kövek!

Miért verné nagy dobra? Most te eltudnád magad képzelni úgy, hogy egész életedben meleg vagy, anélkül hogy senki se tud róla? Mennyi felkavaró érzés, és feszült élethelyzet alakulhat ki emiatt. A kapcsolatait se tudta megfelelően kezelni, és ezzel sokan igy vannak, ami szorongáshoz, depresszióhoz vezethet. Rengeteg hátránya, "mellékhatása" lehetséges.. A homoszexualitást mindig és minden korban megvetették, és a mai napig kihat az emberiségre, sőt már fokozódott is a helyzet, mert "hogy képzeli valaki azt, hogy meleg, és fel meri vállalni(?)". Ez a világ egyik "legglobálisabb" gondjai közé tartozik. Szerintem pont, hogy rosszul gondolod. Tisztelni kell az ilyen embert, aki erős volt ahhoz, hogy egy ilyen elfuserált, tele előitéletekkel tlei világban fel merje vállalni, főleg ha az egyén közismert is világszerte, akkor még nagyobb a kockázat, de őt már ez annyira megviselte, hogy úgy érezte, ő is igy teljesedhet ki, ha bevallja őszintén ki is ő valójában. A kérkedés dolgot nem ragoznám, már a másik félnek elmagyaráztam talán érthetően. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, janet7, idone, Lizania, Glamster
2014. február 15. 13:46 #28
MegaBibuska
MegaBibuska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 294
Azonosító: 182644
És akkor mivan ha leszbikus? Ugyanolyan ember mint mi....ugyan úgy tisztelem őt mint mást smileeee.gif Nagyon örülök hogy ki tudta mondani és hogy már nem szenved smileeee.gif nem a kedvenc színésznőm de tisztelem smileeee.gif
2014. február 15. 13:46 #29
- törölt felhasználó -    
Levin: Ajánlom, olvasd azt is, amit később írtam. smileeee.gif
2014. február 15. 13:49 #30
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Androsama @ 2014.02.15. 13:38)

joe_r: Én személy szerint nem ítélek el senkit, tőlem akár a sárgarépákhoz is vonzódhat valaki szexuálisan, ha előttem nem csinál olyasmit, amit én sem tennék. Vannak bi-valamint leszbikus ismerőseim, de ők sem verik nagydobra, hogy nem heterok, csak a közvetlen környezetük tud róla. Nem azért, mert szégyellik, hanem mert nem tartják fontosnak a dolgot. Ők jól elvannak a maguk világában. Nem mindenki tárja ország-világ elé a nemi identitását. 
Egyébként engem is úgy neveltek - nem vagyok vallásos - hogy a normális kapcsolat egy nő + egy férfi. Heteroként természetesen ehhez tartom magam, de ennek ellenére nincs bajom a mássággal, amíg az nem parádé, vagy hasonló magamutogatás, arcomba tolás formájában nyilvánul meg. Mivel az ilyen felvonulgatásokat ellenzem! 
Igen, tudom, hogy ez most kicsit ellentmondásos volt, de remélem, a lényeget ki lehet hámozni belőle. Sokszor elmondtak már homofób k*rvának, meg hasonlóaknak olyanok, akik foggal-körömmel védik a melegek jogait. Én elfogadom őket, de nem harcolok a jogaikért. Inkább maradok kívülálló.

Értem, hogy mit mondasz, és nem is azért írtam az előző gondolatmenetet, mert problémám lenne a véleményeddel.
Nekem volt egy olyan ügyfelem a korábbi munkahelyemen, aki nyíltan vállalta homoszexualitását, és én ezt teljesen természetesnek vettem. Párkapcsolatban élt egy másik pasival, de ettől függetlenül zseniális humora volt, és remekül lehetett vele kommunikálni, bármiről.

Ugyanakkor egy valami nagyon lényeges ebben a történetben, hogy a Te ismerőseid, illetve az én volt ügyfelem mind civilek, nem liheg minden másodpercben a média a nyakukban. És pont ezért döntenek egyre többen a hírességek közül úgy, hogy vállalják nemi identitásukat, mert így egy hatalmas támadófelületet szüntetnek meg. Mert amit már tudsz, az kevésbé értékes, mint az, amit csak tudni vélsz.

A magamutogatás, és a parádézás az megint egy más kérdés, de van egy határvonal, amíg még az sem zavar különösebben.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, kia08, janet7, idone, Lizania
2014. február 15. 13:49 #31
- törölt felhasználó -    
Isten reszben ezért pusztitotta el Szodomát meg Gomorát ugy hogy ne avassuk már szentté őket
2014. február 15. 13:49 #32
DulceRBDfan
DulceRBDfan

StátuszY soy rebelde!!! ❤️
Hozzászólás: 945
Azonosító: 207395
nagyon nagy tett volt részéről ez!! én nem ítélem el, hisz ő is egy ember, ő is azt szerethet akit akar smileeee.gif képzelem, hogy híresség létére milyen nehéz volt neki megtennie.
2014. február 15. 13:51 #33
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
Komolyan erről a nőről mintázták Jodie-t a Beyond: Two Souls-ban? Erre még csak most jöttem rá. Azta! biggrin.gif
2014. február 15. 13:55 #34
- törölt felhasználó -    
Semmit nem változtat az az én megítélésemben, hogy melyik nemhez vonzódik az adott ember. Ettől ugyan olyan tehetséges színésznőnek tartom, mint eddig, sőt, jóval inkább pozitívumként fogom fel, hogy felvállalta, mindig is nagyra tudtam értékelni az ilyesmiket, hasonlóképp azt is, amit nyilatkozott. Az egyetlen dolog amit a mai napig nem tudok megérteni, miért kellett eddig is ezt eltitkolnia, és ezt nem az Ő hibájaként értem, annál inkább az emberek világnézetét utálom, hogy elég sokan ezt természetellenesnek fogják fel, elítélik őket, és sokak ezért nem tudnak önmaguk lenni ilyen téren... szóval örülök, hogy fel merte vállalni, illetve a legtermészetesebb értelemben büszke is vagyok rá.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, janet7, Lizania
2014. február 15. 13:55 #35
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (meli1985 @ 2014.02.15. 13:49)
Isten reszben ezért pusztitotta el Szodomát meg Gomorát ugy hogy ne avassuk már szentté őket

Na anyám. Mint keresztény katolikus halkan jegyzem meg, hogy ha a Szentírást, és főképp az Ószövetséget szó szerint fogod értelmezni, akkor lesznek némi problémáid a modern világban való boldogulással. Sőt, nem egyszer ellentmondásba fogsz kerülni az Újszövetség eszméivel. Jézus alaptanítása az embertársaid iránti szeretetről szól - úgyhogy ha nagyon vallásosan akarod megközelíteni a világot, legalább ehhez tartsd magad. De ez csak egy jó tanács.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Vampiregirl1, joe_r, janet7, Lizania
2014. február 15. 13:58 #36
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Erős dolog volt tőle,hogy bevallotta.biggrin.gif
2014. február 15. 13:58 #37
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Sztár világba már nem meg lepő ha valaki a saját neméhez vonzódik! biggrin.gif
2014. február 15. 14:05 #38
Dicci
Dicci
visszatérő vendég

Státusz"Lehet, hogy a tetted tulajdonképpen késleltette a folyamatot"
Hozzászólás: 360
Azonosító: 169110
Ma már sztem nem akkora durranás bevallani, csak nagy hűhót kerítenek neki. Főleg nem Amerikában annyira meglepő.
2014. február 15. 14:11 #39
ciel
ciel
Carat
Hozzászólás: 2897
Azonosító: 163123
Meglepett, nem gondoltam volna, de örülök neki, hogy bevallotta, és nem tagadja tovább, mert az neki se tenne (tett) jót. Szívből támogatom, remélem, hogy boldog lesz.
2014. február 15. 14:13 #40
heyitsmemi
heyitsmemi
visszatérő vendég

StátuszOtwarty świat, rany zamknięte
Hozzászólás: 165
Azonosító: 208992
Hűha ohmy.gif Mindegy, ugyanúgy az egyik kedvencem marad, örülök neki, hogy elmondta, gondolom eléggé megkönnyebbült.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok