Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”
2014. február 17. 19:56
|
|
MissWhovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.18. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 212058 offline
|
Szerintem nem kell bántani az embereket ezért, ilyennek születtek. Nem támogatom, hogy valaki a saját neméhez vozódjon, de ha kiderülne egy barátomról, hogy ilyen helyzetbe van, akkor biztosan mellette állnék!
2014. február 18. 19:22
ez meglepett , de nem ítélem el , nagy bátorság volt tőle
2014. február 18. 19:37
hát...én nem nagyon támogatom ezt de azért bátor hogy így az egész világnak bevallotta. legalább megkönnyebbült.
2014. február 18. 23:16
Bátor lány, hogy ezt felvállalja. Anno Ricky Martin vallotta be, hogy meleg, azóta apa, sokszor a sztárok inkább biszexuálisok, főleg, mivel a hírük miatt szinte senki sem mondana nekik nemet. Szerintem ő is inkább biszexuális.Majd gyereket szül, mint a Tatu énekesnője Julia Volkova. Majd elfelejtjük.. a témát.
2014. február 19. 17:19
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Enchanted Hunter írta:
A katolikus egyház szerint bűn a homokozás.
1. Homokozni a kisgyerekek szoktak. Olyan idős korban nagyon jó elfoglaltság és készségfejlesztés.
2. Szerintük bűn, de lefogadom, hogy nem vagy hívő.
3. Ismét; a homokozás szónál szerintem ha van csöppnyi intelligenciád találhattál volna kifejezőbb szót is.
4. A vallást hatalmas hülyeségnek tartom. Persze, a templomokra fordított adományból vesznek azok a szent emberek maguknak wc papírt...
hubalili
hát...én nem nagyon támogatom ezt de azért bátor hogy így az egész világnak bevallotta. legalább megkönnyebbült.
Hidd el, megvan ő tenélküled is:)
Amúgy ki nem sz.rja le, hogy nem támogatod?
A katolikus egyház szerint bűn a homokozás.
1. Homokozni a kisgyerekek szoktak. Olyan idős korban nagyon jó elfoglaltság és készségfejlesztés.
2. Szerintük bűn, de lefogadom, hogy nem vagy hívő.
3. Ismét; a homokozás szónál szerintem ha van csöppnyi intelligenciád találhattál volna kifejezőbb szót is.
4. A vallást hatalmas hülyeségnek tartom. Persze, a templomokra fordított adományból vesznek azok a szent emberek maguknak wc papírt...
hubalili
Hidd el, megvan ő tenélküled is:)
Amúgy ki nem sz.rja le, hogy nem támogatod?
2014. február 19. 19:03
Idézet (Beyla @ 2014.02.16. 13:47)
Sajnálom, de én így értelmeztem és a véleményem még mindig ugyanez marad ettől függetlenül. Ha esetlegesen nem arra gondolt a tag, ami nekem lejött a hozzászólásából, akkor újabban kétértelműen fogalmazta meg mondandóját. Egyébként nem azt írtam - tessék csak elolvasni a hosszú hozzászólásomat még egyszer! -, hogy az illető egyenrangúként kezeli a homoszexualitást a különböző bűncselekményekkel. Csupán csak azzal konfrontálódok a hozzászólásával kapcsolatban, hogy például a gyermekbántalmazás vagy a nemierőszak egyáltalán nem vált életünk részévé. Egyébként manapság kezdik a pedofíliát is úgy előadni, mintha egy természetes megjelenés lenne, hiszen a pedofilok sem tehetnek arról, hogy - úgy, mint a melegek a saját nemükhöz - ők a kisgyermekekhez vonzódnak. Sajnos egyre jobban ferdül a társadalmunk és egyre kisebb az ingerküszöbünk. Valószínűleg régen sem azért vetették meg a homoszexuálisokat, mert az annyira jó és természetes lett volna. Az, hogy egyesek elfogadják őket a mai világban az is csak azt mutatja, hogy alapból sincs sok hátra az emberiségnek. Akárki akármit mond, lehet azzal jönni, hogy a szerelem szép dolog meg joguk van egymást szeretni stb., de a homoszexualitás egy nem normális természettel ellentmondó fennálló állapot. Valószínűleg nem véletlen, hogy az utód nemzéshez egy nő petesejtje és egy férfi spermiumja kell. Ettől függetlenül nem tartom a homoszexuálisokat eretnekeknek és bűnűzőknek, hogy most azonnal máglyára vessem őket, mert másra izgulnak fel az ágyban, mint a normális emberek. Erre szerettem volna kilyukadni az előző hozzászólásomban, de még mindig az a véleményem, hogy a homoszexualitást nem szabadna ennyire nyíltan kezelnünk.
Beyla! A világért sem kezdenék hosszú és végeláthatatlan vitába, de el kell mondanom, őszintén megdöbbent, hogy te, aki kisgyerekekkel, apró lelkekkel (is) foglalkozol egy humánus szakmában, "korcs"nak és "erkölcstelen"nek nevezed számos embertársad, mindössze egyetlen tulajdonságuk miatt megalázva őket. Ez a te értékrended szerint elfogadhatóbb, mint az általad olyannyira ellenzett homoszexualitás?
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. február 20. 19:54
|
|
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline
|
Eléggé meglepett a dolog, de ezért nem fogom kevésbé kedvelni őt, sőt értékelem az őszinteségét...Nagy bátorság kellett hozzá, ezért csodálom, és nagyon szép beszédet mondott
2014. február 20. 22:01
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Minden tiszteletem az övé, hogy ily bátor módon fel merte vállalni!
Én nem fogom elítélni emiatt, mert ő is ember. Sőt, inkább tisztelni fogom az őszintesége és a bátorsága miatt.
2014. február 21. 00:08
Jól tette, hogy őszinte volt, és minden tiszteletem az övé. Először reagálni akartam néhány "szép" kommentre, amit itt olvastam, de úgy döntöttem, mégsem teszem. Mindenki alanyi jogon eldöntheti, hogy a homoszexualitás ellen vagy mellett van. Felesleges itt bosszankodni, mérgelődni, sértegetni egymást, meg kiforgatni a másik szavát, egyik fél sem fogja meggyőzni a másikat.
2014. február 21. 16:18
Úristen! Ez nem létezik....
Mindegy, nekenm még attól a kedvencem marad.
2014. február 21. 21:32
|
|
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline
|
no comment! nézzük a jó oldalát. legalább felvállalta! egyébként tényleg nemtom hogy ezt a bátorságot hogy felvállalta magáról h.... na szval hagyjuk....
2014. március 24. 20:30
|
|
ProfesszorPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 30 Azonosító: 222509 offline
|
Jólvan, azért nem kell sírni....Ez semmin nem változtat, tette, ami jónak gondolt, végül is igaza van!
2015. február 28. 15:52
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
én eddig azt hittem, biszex. De ez igazából teljesen lényegtelen <3 Ellen
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.