A tegnapi LGBT konferencián a 26 éves Ellen Page bevallotta, hogy saját neméhez vonzódik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ellen Page színt vallott: „Leszbikus vagyok!”
2014. február 15. 12:39
2014. február 15. 12:50
|
|
Tiffany Maxwellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 56 Csatolások: 1 Azonosító: 219114 offline
|
Legalább felmerte vallalni nagy gratula ezért!!!
2014. február 15. 12:53
Nem tudom ki az aki lealacsonytva látja őket, én tisztelem is azért mert bevalllota
2014. február 15. 12:56
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Nekem soha nem számitott az ilyesmi.Igazábol nekem édesmindegy így is úgy is szeretem.
2014. február 15. 12:56
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Kicsit meglepett, de ettől függetlenül ugyanolyan jó színésznőnek tartom. Remélem nem hat negatívan a karrierjére. Egyébként Tényleg minden elismerés Neki hogy annyi idő után bevállalta. Nagy döntést hozott.
2014. február 15. 13:01
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jó, hogy felvállalta.
2014. február 15. 13:09
|
|
Schumi24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 33391 offline
|
Az a szégyen, hogy a mai világban még mindig nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki fel merje vállalni önmagát, holott az, hogy ki kihez vonzódik, vagy kihez sem, az a párján/leendő párján kívül a többi embernek igazán nem kéne, hogy bármit is számítson a megítélésében.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. február 15. 13:10
Idézet (anci2001 @ 2014.02.15. 13:04)
De legalább felvállalta, mondjuk én nem dicsekednék vele! :/
Egyetértek. A nemi identitás mindenkinek a magánügye, és nem kell kiteregetni, meg nagydobra verni. Ettől függetlenül nem vagyok homofób, csak nem értem ezt a rohadt nagy felhajtást a melegek körül. Ha ilyen, hát ilyen, de ettől még nem kell tisztelni. Nem ettől lesz valaki elismert, főleg egy színész. Legyen jó színésznő, tisztelje a rajongóit, de ne kérkedjen a másságával. Én sem teszem, pedig hetero vagyok. Ennyi, jöhetnek a kövek!
2014. február 15. 13:14
Androsama igen, mindenkinek a magánügye, de ha olyanokkal akarják az embert összehozni, akihez nem igazán vonzódik, vagy pletykák keringenek róla, az azért gondolj bele, mennyire zavaró lehet. Szerintem ő sem nagyon akarta ezt kiteregetni, de kénytelen volt, mert nem érezte jól magát.
Egyébként meg örülök, hogy nem szégyelli.
2014. február 15. 13:15
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ezen most baromira meglepődtem... Tényleg nem semmi, hogy az emberek elé állt, és színt vallott, miszerint képtelen hazugságok, titkok közt tovább élni, jó, hogy végre felvállalta magát. De ez a taps... Én nem tudom. Tök mindegy, kit szeret, mit szeret, de ezért miért kell ÁLLVA tapsolni?
2014. február 15. 13:17
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Hat ez nem semmi!
2014. február 15. 13:20
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2014.02.15. 13:14)
Androsama igen, mindenkinek a magánügye, de ha olyanokkal akarják az embert összehozni, akihez nem igazán vonzódik, vagy pletykák keringenek róla, az azért gondolj bele, mennyire zavaró lehet. Szerintem ő sem nagyon akarta ezt kiteregetni, de kénytelen volt, mert nem érezte jól magát.
Csak nem értem, miért kell egyből hasra esni előtte és az egekig magasztalni, mert úristen, bevallotta, hogy a nőket szereti. Ez az, amit nem értek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.