AnyyBeebs írta:
Én inkább ezt a Hayleyt pofoznám fel...milyen jogon jön ő ehhez? És igaza van baromira nem ismeri...szóval ne pofázzon...hagyja békén Justint, semmit nem ártott neki!! Inkább törödjön azzal hogyan mossa le a fejéről a narancsot (hamár ő is így beszólt Justinnak, én is beszólók neki) ..
Forrás:
http://starity.hu/magazin/47305-hayley-williams-felpofozna-justin-biebert/#comment#ixzz2tUf7TS90
Már bocs de te annyira ismered Justin-t?
Jesszus elolvastad az összes netes dolgot róla!
Hogy oda ne rohanjak!Na és azt is tudod hogy ő belül mit gondol és érez???nem hiszem.
Talán azt hiszed hogy amiket a videókban van a twiterre kiír azt a maszlagot (bocs de másnak nem érdemes hívni) azt a nyalizást, azt az ömlengést a rajongóknak amibenmin. 75%-ban biztos vagyok hogy ezt nem a saját érzései, gondolatai szerint írta. Justinkát elnyelte a showbiznisz.
directionerbelieber írta:
COMPROMISE!Hát szerintem ennek a kis Hayleynek kéne valamit csinálni h felhívja magára a figyelmet mert soha sem fogják őt többen szeretni mint JUSTINT<3 törődj bele! és ezt te is tudod! úgyhogy hiába dícsérgeted itt ezt a kis hayleyt!ja és látom hogy nem érdekel téged justin mert ha nem érdekelne nem olvasnál el minden cikket amibe felmerül a neve ha nem tetszik justin nem kell vele törődni és ezt nem csak neked üzenem compromise hanem mindenkinek aki rosszat ír justinról és hayleyt isteníti!De viszont tényleg el kéne valakinek beszélgetni justinnal mert ennek így nem lesz jó vége durva dolgokat csinál és ha így fojtatja nem leszek BELIEBER!ja és nemmellesleg tanuljon meg mindenki angolul írni aki a justint úgy írta hogy dzsásztin vagy a biebert bíbernek stb.
Forrás:
http://starity.hu/magazin/47305-hayley-williams-felpofozna-justin-biebert/#comment#ixzz2tUgAnycE
Már bocs de neked feltűnt hogy DIREKT írjuk így a nevét??????
Amúgy Hayley nem arra pályázik hogy ,,jobb" (megjegyzem már most sokkal jobb), híresebb (akiknek van ízlésük azoknál ő híresebb) legyen mint Bieber.Egyáltalán nem az a célja.Csak az,hogy valaki észhez térítse Bíbörkét.