Starity

Hayley Williams felpofozná Justin Biebert

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 15. 16:31 #141
- törölt felhasználó -    
Belieber vagyok, de szerintem nem ártana neki, hogy észhez térjen egy kicsit, mert már nagyon elszaladt vele a ló.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. február 15. 17:00 #142
- törölt felhasználó -    
Én is lekevernék neki egyett smileeee.gif
2014. február 15. 17:49 #143
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
A Justin fanok, mikor szoknak már le Hayley narancs hajáról? Ennyire írigylitek?
2014. február 15. 17:52 #144
- törölt felhasználó -    
Idézet (MissTiniStoessel @ 2014.02.15. 17:49)
A Justin fanok, mikor szoknak már le Hayley narancs hajáról? Ennyire írigylitek?

Mi meg Bíborka nem létező tehetségét és hangját irigyeljük. _nevet.gif
2014. február 15. 17:55 #145
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (Androsama @ 2014.02.15. 17:52)
Mi meg Bíborka nem létező tehetségét és hangját irigyeljük.  _nevet.gif

Azt, azt! De nagyon xd rohog.gif
2014. február 15. 18:07 #146
Reni005
Reni005
❤️
Hozzászólás: 3034
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
Idézet
AnyyBeebs írta:
Én inkább ezt a Hayleyt pofoznám fel...milyen jogon jön ő ehhez? És igaza van baromira nem ismeri...szóval ne pofázzon...hagyja békén Justint, semmit nem ártott neki!! Inkább törödjön azzal hogyan mossa le a fejéről a narancsot (hamár ő is így beszólt Justinnak, én is beszólók neki) ..

Most aztán, nagyon beszóltál!
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, JadeB
2014. február 15. 18:12 #147
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Nevetségesek ezek a kis belíberek akik itt pattognak. Nektek áll feljebb, hogy mindenki Dzsásztínkát szidja, közben pedig ti sem vagytok különbek, mert ti is ugyanezt csináljátok. Vicces, hogy ti csak Hayley hajszínével vagytok képesek dobálózni. Mondjuk mi mással is lehetne?! Hayley kedves, szép, intelligens, tehetséges, tud énekelni Lehet, hogy nem megszokott a hajszíne, de a mai világban ezt már ki nem sz*rja le? Ő legalább egyéniség és ezzel hívja fel magára a figyelmet (bár, száz százalék, hogy nem ez a célja vele.) nem úgy, mint Bíber aki nyilvánosan felmosóvödörbe végzi a dolgát, köpköd a rajongókra vagy épp szétdrogozza magát, csak mert ő annyira szveg gyerek.
2014. február 15. 18:30 #148
Reni005
Reni005
❤️
Hozzászólás: 3034
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
Idézet
dori55 írta:
ez a kis r*banc mit képzel magáról? Azt hiszi hogy ő sokkal sikeresebb mint Justin? Bujjon már el !!! Soha nem fog olyan sikereket elérbi mint JB tehát fogja be a lepcses száját és csináljon valamit azzal a narancs sárga fejével mert tiszta gyerekesen nézki.... mad.gif

Hiába idegesíted fel magad ezzel, Hayley úgyse fogja elolvasni amit te itt fecsegsz. Hayley egyáltalán nem r*banc (külön megjegyezem ennyi évesen így beszélni?!.."-.-). Tudod mit jelent az a szó?? Ha nem minek írsz ilyeneket?!? Milyen sikereket elérni?! Ez a bíbör semmit nem tud, tiszta átlagos hangja van..Tudod miért "sikeres"? mert mindenki csak a kidolgozatlan kinézetével foglalkozik, hogy mennyire "cukorka pofikája" van..Csakis ezért, és tudom, hogy te is!..Ja és inkább a bíbörke néz ki gyerekesen!
Ezek a dzsásztin rajongók nem is ismerik Hayley-t, mégis úgy beszélnek róla, mintha az ismerőse lenne..Te jóég! "-.-
2014. február 15. 18:34 #149
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2014.02.15. 18:12)
Nevetségesek ezek a kis belíberek akik itt pattognak. Nektek áll feljebb, hogy mindenki Dzsásztínkát szidja, közben pedig ti sem vagytok különbek, mert ti is ugyanezt csináljátok. Vicces, hogy ti csak Hayley hajszínével vagytok képesek dobálózni. Mondjuk mi mással is lehetne?! Hayley kedves, szép, intelligens, tehetséges, tud énekelni Lehet, hogy nem megszokott a hajszíne, de a mai világban ezt már ki nem sz*rja le? Ő legalább egyéniség és ezzel hívja fel magára a figyelmet (bár, száz százalék, hogy nem ez a célja vele.) nem úgy, mint Bíber aki nyilvánosan felmosóvödörbe végzi a dolgát, köpköd a rajongókra vagy épp szétdrogozza magát, csak mert ő annyira szveg gyerek.

meghajolo.gif Bezzeg az milyen menő volt, mikor Justin arcba rúgta volna a One Direction tagjait. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: JadeB, Szandiiii
2014. február 15. 19:27 #150
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3778
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Idézet (AnyyBeebs @ 2014.02.15. 14:48)
Én inkább ezt a Hayleyt pofoznám fel...milyen jogon jön ő ehhez? És igaza van baromira nem ismeri...szóval ne pofázzon...hagyja békén Justint, semmit nem ártott neki!! Inkább törödjön azzal hogyan mossa le a fejéről a narancsot (hamár ő is így beszólt Justinnak, én is beszólók neki) ..

_nevet.gif Ennyire gázok 'dzsásztin bíbör' rajongói?? Képzeld ő csak megmondta, hogy mit csinálna a te kis kedvenceddel. Hidd el én is és még nagyon sokan ezt csinálnák. Mintha te annyira nagyon ismernéd ezt az embernek nem mondható személyt. Attól, hogy még utána néztél az interneten, az életének meg stb. nem azt jelenti, hogy te akkor ismered. Egy kis ész ember! És az sem számít ismertségnek, hogy láttad ennek az idióta gyereknek a filmjét. Attól te még nem ismered.
2014. február 15. 19:30 #151
greti_egervari
greti_egervari
új tag
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 221076
Ha ismerném Justint kioktatnám és fel is pófoznám mert amikor megismerte az egész világ akkor egy kedves jó szívű srácot ismertek meg nem egy elvadult seggfejt aki drogozik és vandálkodik mert azt hiszi így lesz menő és tényleg nem értem mit vagytok felháborodva?! Hayleynek igaza van ha nem a menedzsment akkor legalább a rajongók ne támogassák ezt!!!!
2014. február 15. 19:30 #152
directionerbelieber
directionerbelieber
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 218945
COMPROMISE!Hát szerintem ennek a kis Hayleynek kéne valamit csinálni h felhívja magára a figyelmet mert soha sem fogják őt többen szeretni mint JUSTINT<3 törődj bele! és ezt te is tudod! úgyhogy hiába dícsérgeted itt ezt a kis hayleyt!ja és látom hogy nem érdekel téged justin mert ha nem érdekelne nem olvasnál el minden cikket amibe felmerül a neve ha nem tetszik justin nem kell vele törődni és ezt nem csak neked üzenem compromise hanem mindenkinek aki rosszat ír justinról és hayleyt isteníti!De viszont tényleg el kéne valakinek beszélgetni justinnal mert ennek így nem lesz jó vége durva dolgokat csinál és ha így fojtatja nem leszek BELIEBER!ja és nemmellesleg tanuljon meg mindenki angolul írni aki a justint úgy írta hogy dzsásztin vagy a biebert bíbernek stb.
2014. február 15. 19:36 #153
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Bírom, hogy a kis bíbőőrmániások csak Hayley hajszínébe tudnak csak belekötni, másba nem. Látszik meddig terjed az intelligenciaszintjük. rohog.gif
Komolyan mondom, nem szabadna mindenkinek internetet adni. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, xDemonswithRyux
2014. február 15. 19:39 #154
- törölt felhasználó -    
Én is felpofoznám, nem is kérdés biggrin.gif
2014. február 15. 19:40 #155
directionerbelieber
directionerbelieber
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 218945
lpmaskmancick! NEM DUMÁLJ INKÁBB CSERÉLD LE A PROFILOD MERT GÁZ ÉS RONDA!ÉS TANULD MEG LEÍRNI HOGY BIEBER!
2014. február 15. 19:42 #156
- törölt felhasználó -    
Nem ítélek el senkit csak a kedvence miatt, de úgy látszik, Bieber rajongóinak nem sok ész jutott.
2014. február 15. 19:45 #157
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Idézet (directionerbelieber @ 2014.02.15. 19:40)
lpmaskmancick! NEM DUMÁLJ INKÁBB CSERÉLD LE A PROFILOD MERT GÁZ ÉS RONDA!ÉS TANULD MEG LEÍRNI HOGY BIEBER!

Most nagyon megremegett a lábam. help.gif Szerintem a Caps Lock használatát se ártana megtanulnod. lolhit.gif lolhit.gif
Miért ne dumálhatnék? Elméletileg bárki szabadon hozzászólhat a témához. yahoo.gif
2014. február 15. 20:29 #158
Heni18
Heni18

StátuszYou are and always have been my dream
Hozzászólás: 754
Csatolások: 63
Azonosító: 133350
Idézet (directionerbelieber @ 2014.02.15. 19:30)
COMPROMISE!Hát szerintem ennek a kis Hayleynek kéne valamit csinálni h felhívja magára a figyelmet mert soha sem fogják őt többen szeretni mint JUSTINT<3 törődj bele! és ezt te is tudod! úgyhogy hiába dícsérgeted itt ezt a kis hayleyt!ja és látom hogy nem érdekel téged justin mert ha nem  érdekelne nem olvasnál el minden cikket amibe felmerül a neve ha nem tetszik justin nem kell vele törődni és ezt nem csak neked üzenem compromise hanem mindenkinek aki rosszat ír justinról és hayleyt isteníti!De viszont tényleg el kéne valakinek beszélgetni justinnal mert ennek így nem lesz jó vége durva dolgokat csinál és ha így fojtatja nem leszek BELIEBER!ja és nemmellesleg tanuljon meg mindenki angolul írni aki a justint úgy írta hogy dzsásztin vagy a biebert bíbernek stb.

Ha nem érted, hogy miért írjuk Bíbörnek, az már a te bajod. Nem tudom, hogy kinek képzeled magad, de nagyon szánalmas vagy. Másokat leoltasz ok nélkül, de ha valaki mond valamit a kis kedvencedről fel vagy háborodva. Nincs is igazi profilod, csak osztod az észt. A hozzászólásaidat elnézve nagyon kislány lehetsz, így nincs is értelme veled vitatkozni. Megjegyzés: a "de viszont" használata helytelen vagy de vagy viszont.
Érdekes, hogy parodoxonokban beszélsz, mondod hogy mindenki rosszat mond Justinról, és a te mondatod hogy hangzik? Hogy te sem leszel belíber, ha így folytatja. Hayley is csak azt mondja, hogy megérti, és a pofon azért kell, hogy észhez térjen, de te ezt nem tudod felfogni. Olvasd el mégegyszer a szöveget, hátha segít az értelmezésében. Még egy megjegyzés, a belíberek szidják Haleyt, a többiek csak egyetértenek vele. Gondolkozz kicsit el a viselkedésen, hátha rájössz, hogy nincs igazad.
2014. február 15. 20:36 #159
vikinguyen
vikinguyen
visszatérő vendég

StátuszBitch please, I'm a BELIEBER<3
Hozzászólás: 349
Azonosító: 199111
Igazabol Hayley nem rosszat akar Justinnak, de szerintem ehez nem kellene felpofoznia...
2014. február 16. 08:17 #160
Annie Horvath
Annie Horvath
visszatérő vendég

StátuszElőadás bitch please! :3 :3
Hozzászólás: 125
Azonosító: 215430
Oké, most nagyon le fognak oltani a belieberek, de szerintem Hayley-nek igaza van. Mert nem a kinézetét ócsárolta, nem a hangját, sőt, semmit. Értitek? SEMMIT! A fene egye meg, ti meg már neki ugrotok, és úgy beszéltek róla, hogy már csak a szóhasználaton is majdnem elsírtam magam. Nem veszitek észre, hogy ő ezzel csak jót akar a kedvenceteknek??? Hogy térjen észhez, mert az általa produkált viselkedés-most figyeljetekk- NEM NORMÁLIS. Legalább azzal legyetek kedvesek és cukik, akik elmagyaráznák Justinnak, hogy attól, hogy a rajongói még a legdurvább botlásait is elnézik, még nem lesz jobb az élete.Ennyi.
P.S. Legyetek szívesek, hagyjátok békén Hayley-t. Szörnyen gorombán viszonyultok hozzá, indoknak, hogy miért ne tegyétek, fentebb olvasgassatok. Valamint a két sztár hírnevét és rajongótáborát sem lehet összehasonlítani, mert, mind az köztudott-baromira NEM EGY STÍLUSBAN NYOMULNAK! Nahát!
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok