Hayley Williams felpofozná Justin Biebert
2014. február 14. 20:05
|
jbieber fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 218087 offline
|
Phann egyetértek..a régebbi kommenteiddel is
2014. február 14. 20:35
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
Haylenek teljes mértékben igaza van.ennyi.Én a justinbieberfanok helyében elgondolkoznék, és nem becsmérelném Hayleyt, amiért igaza van.Elöbb vizsgálják meg az ő kis bálványukat mielőtt mindenféle megalázó kommenteket írnának Hayleyről.Ő csak az igazságot mondta.El lehet ezen gondolkodni...
2014. február 14. 20:37
A csaj nem is ismeri Biebert, eláshatja magát mellette és nem kéne folyton Justinnal foglalkoznia mindenkinek.. Hagyjátok végre élni!!
2014. február 14. 20:43
|
|
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline
|
Most ugye, jönnek a Justin rajongók. Én most senki kedvencét nem fogom leszólni, de nem sok már egy kicsit ez a gyerek, hogy annyira nem becsüli meg a rajongóit, hogy ne köpje le őket, vagy ne köpjön a vizükbe? Nem szólt be neki, elmondta a véleményét és azt hiszem, hogy nem ő az egyetlen ember aki felpofozná Justint. Ő is nagyon fiatalon lett híres, és mivel ő idősebb is Justinnál szerintem joga van ahhoz, hogy elmondja amit gondol.
2014. február 14. 20:45
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
icarlyluv, egyetértek.
2014. február 14. 20:45
|
|
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3034 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline
|
Idézet
Heart U írta:
Nyilván a tiéd nem felelt meg a cikkírás szabályainak. Compromise pedig nem másolta le a cikkedet, mert nem is láthatta.
Nyilván a tiéd nem felelt meg a cikkírás szabályainak. Compromise pedig nem másolta le a cikkedet, mert nem is láthatta.
Tudom, hogy nem másolta le, csak az volt a fura, hogy én is ezt írtam..Mindegy is
2014. február 14. 20:50
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
Jobb ha nem fűzök hozzá semmit mert veszekedés lenne belőle. Szóval:
Hayley így gondolja, akkor így. Drágák, ha innen üzentek neki, akkor az hatásos, mert ti olyan igazán kemények vagytok.. Oké Xd
Hayley így gondolja, akkor így. Drágák, ha innen üzentek neki, akkor az hatásos, mert ti olyan igazán kemények vagytok.. Oké Xd
2014. február 14. 20:51
|
|
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3034 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline
|
Idézet
Phann írta:
Csillagos ötös helyesírás dogákat szoktam írni.Szerintem jobb, hogyha nem nekem beszélsz a helyesírásról.
Csillagos ötös helyesírás dogákat szoktam írni.Szerintem jobb, hogyha nem nekem beszélsz a helyesírásról.
Jó valljuk be, hogy nem is ezzel van gond, hanem egyszerűen én nem bírom elviselni, ha valaki így beszél róla. Én inkább befejeztem, mert nem akarok lesüllyedni egy tíz éves szintjére..Na itt be is fejeztem :*
2014. február 14. 20:53
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
teljesen igaza van! azért szeretem Hayley-t, mert szinte teljesen ugyanúgy gondolkodunk. Justin-nak tényleg egy jobb egyenes, egy bal horog és egy alapos elbeszélgetés a a szüleivel(mármint Justin szülei beszéljenek a gyerekükkel). én már csak végtelen sajnálatot tudok érezni iránta.
2014. február 14. 21:00
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
imáfom, ha valaki azzal jön, hogy hagyják élni Justint, meg hogy most fiatal, egyszer mindent ki kell próbálni... tt álljubk meg. az egy dolog, hogy a rajobgói a legjobbat akarják neki, de könyörgöm! szerintetek jót tesz neki, hogy drogozik és egyebek?? ha már minden áron védeni akarjátok, akkor ne ész nélkül védjétek(pl Justin tökéletes, annyira cuki, nagyon jó hangja van..), hanem tegyetek meg mindet azért, hogy észhez térjen.
2014. február 14. 21:02
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2014.02.14. 20:37)
A csaj nem is ismeri Biebert, eláshatja magát mellette és nem kéne folyton Justinnal foglalkoznia mindenkinek.. Hagyjátok végre élni!!
A kommentedből nyílván az jött le, hogy te ismered a kis "kedvencedet". Nem, senki sem ismeri. Ha ismernéd, akkor legalább belátnád - minden elfogultság nélkül - hogy nem egy ártatlan kis babszem. Van igazság a drága Hayley mondandójában, megvan rá az oka, hogy ezt kijelentse. Minek ásná el magát? Csak mert megvan a véleménye ezekről a drogos, botrányos rosszpéldát mutató sztárocskákról? Hagyják élni? Miért, mit gondolt ez a gyerkőc, hogy majd ha híres lesz, akkor senki sem fogja piszkálni, hanem nyugton fogják hagyni? Ha bibsike véglegesen visszavonulna, feladná a hírnevet, senki sem foglalkozna vele, még a kutya sem. Így mindenki nyugton maradna - bíbör is, te is, én is és a többi ember is. Nem lenne ez egyszerűbb? Így legalább nem zaklatnák a kedvencecskédet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: