Hayley Williams felpofozná Justin Biebert
2014. június 22. 13:02
Hajrá Hayley! Neki több esélye van felpofozni mint nekem.....
2014. július 06. 14:55
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
HayleyFan33 mindkettő hozzászólásoddal egyetértek. Mondjuk én, ha abban a helyzetben lennék, nem azt mondanám, hogy "legszívesebben felpofoznám", hanem hogy "most megyek és felpofozom":D
2014. augusztus 03. 14:52
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
En is orommel felpofoznam a sracot.
1 felhasználónak tetszik:
sziv55
2014. szeptember 01. 19:25
|
|
Jay-Beeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 231218 offline
|
cöhh...szánalmas a csaj...-.-
JB-t csak a botrányaik miatt ítélik el..de nem látják a jó oldalát...nem is akarják sztem megismerni...ítélni jobb mint megismerni vlkit ugye?? mindenki aki le fújjogja Justin az el mehet a büdös picsába-.- már bocsánat a szép szavakért-.- idióta balfaszok-.-
JB-t csak a botrányaik miatt ítélik el..de nem látják a jó oldalát...nem is akarják sztem megismerni...ítélni jobb mint megismerni vlkit ugye?? mindenki aki le fújjogja Justin az el mehet a büdös picsába-.- már bocsánat a szép szavakért-.- idióta balfaszok-.-
2015. február 28. 15:54
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
TELJESEN IGAZA VAN.
2015. március 26. 15:35
Ez a nő egy nevetséges főleg azzal a himbecsúf vörös hajával. A sok féltékeny...... Szánalom ez a egész. Ha valaki utalja Justin-t akkor mi a p*csáért ír ehhez a cikkhez hozzászólást. ✌️✌️✌️
2015. március 26. 15:38
Nem vagyok egy nagy Justin fan, de ennek a csaj sokat képzel magáról... mindig is gyűlöltem..
2019. július 28. 21:44
|
|
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline
|
Kedves KimMinTae! Az alábbi hozzászólást te írtad 2014.04.26 11:11 időpontban.
"Anyám, hogy a rajongok azt mondjak, hogy "semmi értelme nincs ennek, a kis Hayley mi a szarnak akarja felpofozni Justint?" Azért, mert egy INTERJÚBAN MEGKÉRDEZTE, HOGY SZŰZ E MEG!!!! Te mit reagálnál??? Lehet, hogy rossz élete volt Justinnak de azért egy rossz múltú gyereknek nincs joga erre. Nagyon ki vagyok ettől a Bieber gyerektől, rajta mennék át autóval és adnám el a szerveit a Belibereknek. Bocsi Justin fanok de nem kell mindenkinek szeretni mindenkit!!!"
Sajnos nem tudom hogyan kell helyesen beilleszteni,de a lényeg benne van. Szeretném tudatni veled azt a tényt, hogy a szövegértésed egy 3. osztályos tanulóéval felel meg. Mikor Hayley 16 éves volt, Justin mindössze 10 éves volt. Ebben az időszakban Justin még Kanadában volt, így valószinűleg nem tudta megkérdezni tőle, hogy SZŰZ-E MÉG!! Én rajtad keresztül mennék át egy aztóval és eladnám a szerveidet donornak, mivel senkinek se kellenél.
"Anyám, hogy a rajongok azt mondjak, hogy "semmi értelme nincs ennek, a kis Hayley mi a szarnak akarja felpofozni Justint?" Azért, mert egy INTERJÚBAN MEGKÉRDEZTE, HOGY SZŰZ E MEG!!!! Te mit reagálnál??? Lehet, hogy rossz élete volt Justinnak de azért egy rossz múltú gyereknek nincs joga erre. Nagyon ki vagyok ettől a Bieber gyerektől, rajta mennék át autóval és adnám el a szerveit a Belibereknek. Bocsi Justin fanok de nem kell mindenkinek szeretni mindenkit!!!"
Sajnos nem tudom hogyan kell helyesen beilleszteni,de a lényeg benne van. Szeretném tudatni veled azt a tényt, hogy a szövegértésed egy 3. osztályos tanulóéval felel meg. Mikor Hayley 16 éves volt, Justin mindössze 10 éves volt. Ebben az időszakban Justin még Kanadában volt, így valószinűleg nem tudta megkérdezni tőle, hogy SZŰZ-E MÉG!! Én rajtad keresztül mennék át egy aztóval és eladnám a szerveidet donornak, mivel senkinek se kellenél.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.