Hamarosan közös turnéra indul a Paramore és a Fall Out Boy, már az első közreműködés is megvolt, a rádiók pedig előszeretettel faggatják a zenészeket a közelgő koncertsorozatról. A legutóbbi interjúban kitértek Justin Bieberre is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hayley Williams felpofozná Justin Biebert
2014. február 14. 17:52
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Én meg is dobálnám...xD
2014. február 14. 17:53
Csak egyetérteni tudok. Én is folyton ezt hangoztatom.
2014. február 14. 17:55
Olyan igaza van.
Teljes mértékben egyet értek Hayleyvel.
2014. február 14. 17:55
Igaza van Hayleynek... Ha megteszi, videót is kérek róla!
2014. február 14. 17:59
Hayley megint így akarja felhívni magára a figyelmet. :( Milyen szánalmas! Nem ő hozta fel a témát, csak válaszolt egy kérdésre, ahogy a miley-s nyilatkozatainál is. :D Szerintem tök vicces, hogy mekkora patália lett azokból a semleges mondatokból, mert jóban van a Cyrus családdal, Brandivel különösen, így nem is akart beszólni senkinek, csupán nem tudta mellőzni a témát. :O kép kép kép (Ez még nyomta a lelkecském. :D)
Mellesleg valaki tényleg leüthetné ezt a gyökeret. EKKORA férfiállat, ennek ellenére szerintem biztosan sírva rohanna anyucihoz. :(
Mellesleg valaki tényleg leüthetné ezt a gyökeret. EKKORA férfiállat, ennek ellenére szerintem biztosan sírva rohanna anyucihoz. :(
2014. február 14. 18:05
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Inkább dobálja meg...tojással!!
2014. február 14. 18:09
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Mindig is tudtam, hogy jó fej a csaj
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

2 felhasználónak tetszik: