Világsztárok, akik megszólaltak magyarul
2014. február 14. 09:57
Francois nagyon ügyes, sok szót tud és a kiejtése is egész jó
A Thursday-re meg nagyon kíváncsi vagyok
A Thursday-re meg nagyon kíváncsi vagyok
2014. február 14. 10:50
Nagyon aranyosak ahogy próbálnak magyarul beszélni^^
2014. február 14. 10:57
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Jó cikk lett!
2014. február 14. 11:21
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
De jóóóóóóóóó cikk lett!
2014. február 14. 11:28
Idézet (Norah @ 2014.02.13. 22:41)
Gondoltam, tisztázzunk egy helyzetet. Brit akcentusa senkinek sincs, mert olyan nincs és nem is létezik! Ez gyakori tévedés, angol akcentus létezik vagy brit angol, de alap brit nincs! Van a british english, ami a (natúr) angol, amit az UK-n belül használnak (különösen London környékén) és van a sima English, amit a világon mindenhol, ezt is szokták tanítani idegennyelvként. Az UK-n belül van még a skót és a walesi. Ezek az alapok, sőt, ennek régióra kifejtett verziói is vannak, mint Belfast környékén a brummi elnevezésű burmingham akcentus, vagy liverpooli, (Hertfordshire) cockney, (South Yorkshire) Sheffield-Yorkshire. Szóval van ám itt mindenféle. Ugyanígy Skóciában is létezik az aberdeeni, glasgowi akcentus vagy az íreknél a Hiberno-English, Ulster-English. Nagyon szerteágazó. Az aussie pedig külön műfaj. Annál nem működik a radar. 
Bár már eltértünk a témától, nekem lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem. Akkor most olyan, hogy "amerikai angol", olyan nincs is? Az angol tankönyvemben van egy rész, amiben összevetik a britet az amerikaival, és a tanárnő is azt mondta, mi a britet tanuljuk. Mert ugye, ahogy a könyvben is le van írva, Amerikában bizonyos szavakra mást mondanak, mint az UK-ben... Már egy picit belegabalyodtam
2014. február 14. 12:04
Érdekes cikk lett! Jókat nevettem rajtuk, de nagyon aranyosak.
2014. február 14. 12:09
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
AZ ilyesmi mindig megmelengeti a szívem : )
2014. február 14. 12:22
Ez de jó cikk!
bárcsak többen is tudnának egypár szót mondani
ez aranyos :3
2014. február 14. 12:38
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Szerintem Sebastian Vettel mondta a legjobban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: