Olyan aranyosak ahogy próbálnak magyarul beszelni
Világsztárok, akik megszólaltak magyarul
2014. február 13. 22:32
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
jó cikk lett!
aranyosak!
2014. február 13. 22:33
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
tényleg jó hallgatni, amikor egy idegen nyelvű próbálkozik a magyarral
az utolsón nevettem, amikor François a "puszi, puszi" közben röhögni kezd....hát igen, az angolul kicsit más jelentéssel bír, szegénynek meg beindult a fantáziája
az utolsón nevettem, amikor François a "puszi, puszi" közben röhögni kezd....hát igen, az angolul kicsit más jelentéssel bír, szegénynek meg beindult a fantáziája
2014. február 13. 22:41
Idézet (icarlyluv @ 2014.02.13. 21:31)
Az szerintem azért nem mindegy, hogy melyik angol akcentust. Britet nehéz jól megtanulni (tapasztalat), az amerikai viszonylag könnyebb, csak rohadt gyorsan beszélnek. A kanadaiak viszont elég tűrhetően beszélnek, nem lassan, elegánsan, de nem is hadarva. Ausztrálról nem tudok nyilatkozni. Ez csak az én véleményem, tapasztalatom.
Cikkhez: Néhány embernek tök fura kiejtése van. De, nagyon jó, hogy legalább próbálkoznak.
Cikkhez: Néhány embernek tök fura kiejtése van. De, nagyon jó, hogy legalább próbálkoznak.
Gondoltam, tisztázzunk egy helyzetet. Brit akcentusa senkinek sincs, mert olyan nincs és nem is létezik! Ez gyakori tévedés, angol akcentus létezik vagy brit angol, de alap brit nincs! Van a british english, ami a (natúr) angol, amit az UK-n belül használnak (különösen London környékén) és van a sima English, amit a világon mindenhol, ezt is szokták tanítani idegennyelvként. Az UK-n belül van még a skót és a walesi. Ezek az alapok, sőt, ennek régióra kifejtett verziói is vannak, mint Belfast környékén a brummi elnevezésű burmingham akcentus, vagy liverpooli, (Hertfordshire) cockney, (South Yorkshire) Sheffield-Yorkshire. Szóval van ám itt mindenféle. Ugyanígy Skóciában is létezik az aberdeeni, glasgowi akcentus vagy az íreknél a Hiberno-English, Ulster-English. Nagyon szerteágazó. Az aussie pedig külön műfaj. Annál nem működik a radar.
2014. február 13. 23:09
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Azért Francois-t kiemelném a többiek közül, nemcsak, hogy sokkal de sokkal több szót ismer, mint amit a cikkben leírtak vagy az interjúban elmondtak, ráadásul gyönyörű a kiejtése. Mondjuk, ő sok időt is töltött nálunk. Bár így sem eleget.
Ilyen tisztán kimondani a kettőt, egy külfölditől, szerintem igen is nagy szám.
2014. február 13. 23:19
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Selenát, Robertet és Katyt már hallottam.
Amúgy Selenáé a legjobb, mert a többieknek le volt írva, viszont Sel megjegyezte. Én a német barátnőmnek már megtanítottam párszor, hogy "szeretlek", de mindig elfelejti.
2014. február 14. 06:17
|
|
Gouldigger Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 201839 offline
|
Nagyon aranyosan mondták
D Hát én behaltam, haláli
2014. február 14. 06:46
|
|
Csak Simán Dóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 218252 offline
|
Hát ez eszméletes! Nem azért de Selena Gomez-en és Katy Perry-n hallatszott hogy kimondték a magyar szót Selena Gomez S vagyok
zeretlek,Csendet felvétel lesz Katy Perry Helloztok Katy Perri
zeretlek,Csendet felvétel lesz Katy Perry Helloztok Katy Perri
2014. február 14. 06:46
|
|
Selenafan92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 211131 offline
|
Egész ügyesen ki tudták ejteni a magyar szavakat... Olyan aranyosak!!!Ha ők látnák hogy én miket szoktam küzdeni angol órán...
2014. február 14. 07:24
nagyon jók votak, bezzteg én hogy szenvedek angol órán
2014. február 14. 08:54
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Francois nem semmi, ő a legjobb
Vettelnél azt hittem, szinkronizálták, jó lett, megérte szenvedni
Pattinsontól nem hallottam semmit, a többiek jól kiejtették azt a pár szót.
Ja persze, hogy mi beszélünk angolul, az természetes, ők meg mondanak egy sziát és mindenki elolvad.
Vettelnél azt hittem, szinkronizálták, jó lett, megérte szenvedni
Pattinsontól nem hallottam semmit, a többiek jól kiejtették azt a pár szót.
Ja persze, hogy mi beszélünk angolul, az természetes, ők meg mondanak egy sziát és mindenki elolvad.
2014. február 14. 08:59
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.02.13. 20:31)
Kár, hogy Freddie Mercury budapesti koncertje nem került bele a cikkbe. Ugyanis nekünk magyaroknak elénekelte a Tavaszi szél vizet áraszt című magyar népdalt. Ezzel pedig a cikkben felsorolt összes hírességet maga mögé utasítja.
Nekem már a cikk címéből is Freddie volt az első gondolatom. Csodálkoztam én is, hogy meg sem lett említve.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.