A 90-es évek ikonikus zenekarával, a Nirvanával kapcsolatban már rengeteg pletyka járta be a világot az évtizedek során, így ezúttal a velük kapcsolatos tévhiteket tűztük tollhegyre és jártunk utána az igazságnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tények és tévhitek a Nirvanával kapcsolatban
2014. február 13. 19:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. február 13. 20:10
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Úristen drágám, nem tudom, hogy miért imádjalak jobban, a második pontért, a Live Through This ostobaságok megcáfolásáért, vagy a Layne, Kristen, Mia, Andy pont miatt. Szóval inkább mondom a sablondumát, hogy nagyon jó cikk lett. Köszönöm!!
*Babes In Toyland
És az Old Age nem volt rajta a LTT-n és Courtney átírta a szöveget, úgyhogy csak a zene Kurté.
A riot grrrl-ön (a grunge-on, mint "zenei" stílus pláne, de ne menjünk bele:D) meg lehet vitatkozni, de a Hole és a Babes In Toyland nem igazán tartoztak oda (a többi is vitatható), inkább a Bikini Kill szerű bandák. Bocsmár, nem akartam okoskodni és tényleg imádom a cikket
*Babes In Toyland
És az Old Age nem volt rajta a LTT-n és Courtney átírta a szöveget, úgyhogy csak a zene Kurté.
A riot grrrl-ön (a grunge-on, mint "zenei" stílus pláne, de ne menjünk bele:D) meg lehet vitatkozni, de a Hole és a Babes In Toyland nem igazán tartoztak oda (a többi is vitatható), inkább a Bikini Kill szerű bandák. Bocsmár, nem akartam okoskodni és tényleg imádom a cikket
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. február 13. 20:22
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
A mai fiatalokról se feledkezzünk meg ha már a grunge a téma!
2014. február 13. 20:53
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Érdekes cikk lett.
2014. február 14. 10:48
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
LexiCobain, te vagy az isten
Hatalmas köszönet a sok Nirvana-cikkért!
Hatalmas köszönet a sok Nirvana-cikkért!
Szandiiii
2014. február 14. 20:54
|
|
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline
|
Fantasztikus cikk lett! Köszönjük Lexi!
Megkönnyeztem...
Rest In Peace, Kurt!
Megkönnyeztem...
Rest In Peace, Kurt!
Szandiiii
2014. február 14. 21:28
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Fantasztikus és nagyon érdekes cikk lett! Ezek közül sok mindent nem tudtam (pl. eddig én is abban a hitben voltam, hogy a Nirvana Seattle - ből jött).
Szandiiii
2014. március 19. 16:11
Nekem az a furcsa, ha saját magát lőtte volna fejbe, akkor miért fogja olyan "szépen" a mellén a puskát? Mert ellövésekor nagyot "üt" a fegyver, azért kell biztosan, szinte erősen fogni. Nem beszélve a számottevő vérveszteségről... de hagyjuk is a részleteket, mert elég szívbemarkoló
Ójaj, AZT a képet soha nem akartam volna látni... szegénykém
Ójaj, AZT a képet soha nem akartam volna látni... szegénykém
2015. július 01. 17:46
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Oh,igen ez mind benne volt a konyvben is, Everett True- Nirvana,Lexi,nagyon szepen osszefoglaltad,koszunjuk,ezert eri meg feljarni ide,Starity-re:)
Amugy mindig belegondolok,hogy milyen jo lenne,ha Kurt meg elne..
Es abba is,hogy mi mar soha nem mehetunk Nirvana koncertre.
Sot autogrammot sem kerhetunk a banda tagoktol,mivel az a ketto nem felel meg a harmadik nelkul,ha ertitek,ok igy egyutt voltak jok.
Egy uj stilus,egy uj korszakot allitottak fel annak a nemzedeknek es nekunk is.
((Mi Nirvana rajongok,miert nem szulethettunk akkor amikor a Nirvana epp teljes viragaban volt?!))
Amugy mindig belegondolok,hogy milyen jo lenne,ha Kurt meg elne..
Es abba is,hogy mi mar soha nem mehetunk Nirvana koncertre.
Sot autogrammot sem kerhetunk a banda tagoktol,mivel az a ketto nem felel meg a harmadik nelkul,ha ertitek,ok igy egyutt voltak jok.
Egy uj stilus,egy uj korszakot allitottak fel annak a nemzedeknek es nekunk is.
((Mi Nirvana rajongok,miert nem szulethettunk akkor amikor a Nirvana epp teljes viragaban volt?!))
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.