Lady Gaga és csapata a Hearst kastélyban tevékenykedik a héten, ugyanis az épületegyüttes ad helyet az énekesnő legújabb videoklipjének forgatására. Sőt egyes hírek szerint nem csak egy videoklip van készülőben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga titkos projekten dolgozik
2014. február 13. 18:07
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
remélem végre egy normális élvezhető klipje lesz.
Ha tényleg a G.u.y-hoz forgat, akkor Gagának befellegzett, úgy jár vele, mint a marry the night-al, hogy csak a rajongói szeretik, meg ő. A venus-al viszont sikereket ér el.
Ha tényleg a G.u.y-hoz forgat, akkor Gagának befellegzett, úgy jár vele, mint a marry the night-al, hogy csak a rajongói szeretik, meg ő. A venus-al viszont sikereket ér el.
2014. február 13. 18:40
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Kíváncsi vagyok
2014. február 13. 18:42
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Istenem nagyon várom már!
Nagyon remélem h tényleg a Venus-hoz készül a videó. A helyszín,díszletek, és a ruhák alapján egyértelműen a Venus-nak kéne lennie. Dehát GaGánál sosem lehet tudni
<3
2014. február 13. 18:51
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon várom már! <3333
2014. február 13. 19:05
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
sewenteen:
"Ha tényleg a G.u.y-hoz forgat, akkor Gagának befellegzett, úgy jár vele, mint a marry the night-al, hogy csak a rajongói szeretik, meg ő. A venus-al viszont sikereket ér el."
Én pont fordítva gondolom. Már ha csak abból indulok ki, hogy a barátaim körében (akik nem Gaga rajongók, de én rákényszerítettem őket, hogy végighallgassák az albumot xD) a G.U.Y volt az egyik legkedveltebb szám. Szerintem is az egyik legrádióbarátabb dal az albumról, minden esélye megvan, hogy olyan legyen, mint a Pokerface, Telephone stb, hiszen nem csak hogy pörgős partyszám fülbemászó refrénnel, de még a témája is szex, amit manapság igen könnyű eladni.
A Venus ezzel szemben szerintem sokkal inkább elvontabb, inkább az az a szám, amit csak a rajongók értékelnek igazán.
Amúgy a cikkhez szólva: Szerintem ez egy újabb rövidfilm lesz, viszont most nem egy számból, mint a Telephone vagy a Marry The Night, hanem több dal is helyet kap benne, mint mondjuk Lana Del Rey Tropico-ja.
"Ha tényleg a G.u.y-hoz forgat, akkor Gagának befellegzett, úgy jár vele, mint a marry the night-al, hogy csak a rajongói szeretik, meg ő. A venus-al viszont sikereket ér el."
Én pont fordítva gondolom. Már ha csak abból indulok ki, hogy a barátaim körében (akik nem Gaga rajongók, de én rákényszerítettem őket, hogy végighallgassák az albumot xD) a G.U.Y volt az egyik legkedveltebb szám. Szerintem is az egyik legrádióbarátabb dal az albumról, minden esélye megvan, hogy olyan legyen, mint a Pokerface, Telephone stb, hiszen nem csak hogy pörgős partyszám fülbemászó refrénnel, de még a témája is szex, amit manapság igen könnyű eladni.
A Venus ezzel szemben szerintem sokkal inkább elvontabb, inkább az az a szám, amit csak a rajongók értékelnek igazán.
Amúgy a cikkhez szólva: Szerintem ez egy újabb rövidfilm lesz, viszont most nem egy számból, mint a Telephone vagy a Marry The Night, hanem több dal is helyet kap benne, mint mondjuk Lana Del Rey Tropico-ja.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2014. február 13. 19:10
Új klip?
Nocsak. Már azt hittem annyiban hagyja az "Artpop"-ot, de akkor úgy tűnik még mindig van a tarsolyában valami. A helyszin az ókori görögök motivumait, jellegzetes vonásait idézi fel bennem. Valóban gyönyörű környezet, csak egy a gondom vele, hogy kicsit magasra vitte fel ezzel a lécet, mivel ilyen különleges helyen igényes, látványos munkát vár az ember. Szóval fel kell kötnie a gatyáját, ha ő maga lesz a klip rendezője. A "Venus" dala először kislemeznek indult, de mivel a "DWYW" nagyobbat durrant - rövid ideig - akkor fogta és kicserélte promóciósra. Tehát nem tudom, hogy promócióshoz készit-e klipet. Majd hamarosan kiderül. Azért kiváncsi leszek erre a "titkos projektre" mit takar nála.
2014. február 13. 19:15
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
nagyon nem váron
2014. február 13. 19:42
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
De gyonyoru képek *__* GaGa <3
2014. február 13. 19:46
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Az már hely xddd Széép várom a klippet és Gagát is
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.