Patai Anna Japánba utazik
2014. február 13. 18:22
Inkább basszus tanulna,mint én :rollyes: én síkra dolgozok,ő meg utazgat :rollyes: Szerintem már csak páran ismerik a nevét de mindegy.....
2014. február 13. 18:37
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Vannak rajongói? O.o
2014. február 13. 19:06
Ez a csajszi valami gyönyörű lett
, de pardon, vannak rajongói?!
2014. február 13. 19:31
Felbecsülhetetlen pillanat, amikor egy tőlem fiatalabb lány mindent megkap és kijut Japánba, én meg tanulok mint egy őrült.
2014. február 13. 19:32
Ha egyszer kimegy maradjon is már ott.. tudjátok: Kint tágasabb. (bizony, a színtiszta jóindulat árad belőlem de sebaj.. puszikálom a rajongóit!)
2014. február 13. 19:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ennek a kislánynak inkább az iskolapadban kéne ülnie. Kétve hiszem, hogy megvan az alapszintű tudása mondjuk egy közepes szintű középiskolához. Engem valahogy totálisan hidegen hagy, hogy kimegy Japánba. Az viszont tényleg vicc, hogy ennek az elkényeztetett fruskának mindent a s*gge alá tolnak, mások meg éjt nappallá téve tanulnak, hogy bejuthassanak a kiválasztott egyetemre és utána megkeressék a minimálbért. Anna azon személyek egyike lesz majd tíz év múlva, aki nem fogja érteni azt, hogy miért becsülsz meg egy szombat délutánt, amikor is nem kell dolgoznod. Életében nem fog soha sem elfáradni, mert nem csak anyuciék zsetonját fogja örökölni, de családja befolyásossága lévén mindig meglesz a csilivili luxus. Váljék egészségére, csak azt ne gondolja ezek után, hogy ő lesz a világ követező Angelina Jolie-ja.
2014. február 13. 19:54
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
hát menjen, ha akar.... nekem mondjuk édes mindegy!
2014. február 13. 19:56
Más gürizik, hogy megéljen itt, ős meg csak úgy kiruccan Japánba... Oda is költözhetne
Am télleg vannak rajongói? De most komolyan kérdezem
2014. február 13. 20:03
Idézet (zrenaklaudia @ 2014.02.13. 14:57)
Ki ez egyátalán ?? xdd valami énekes?
Állítólag valami 13 éves kis csitri, akit fogadok valami "tehetségkutatóból" halásztak elő és "sztárt" csináltak belőle 15 percre.
2014. február 13. 20:04
Idézet (Heart U @ 2014.02.13. 15:18)
Hová jár iskolába, hogy csak így leléphet a tanév közepén Japánba? 
Az ilyeneknek magántanár dukál. Vagy nem tanulnak, mert ők "sztárok".
2014. február 13. 20:08
Inkább a tanulásra koncentrálna.. ergo vannak rajongói? O.o
2014. február 13. 20:12
A Megasztárban se volt jó.És a rajongói csoportját 5 évesek töltik ki (asszem.Lehet hogy még rajongói sincsenek.)
2014. február 13. 20:16
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Vikcaa @ 2014.02.13. 20:12)
A Megasztárban se volt jó.És a rajongói csoportját 5 évesek töltik ki (asszem.Lehet hogy még rajongói sincsenek.)
Az egy dolog, hogy szegényke a Megasztárban is elég béna volt. Ám az vicces, hogy mindenki azt mondogatja ezki, meg nemismerem, nincsrajongója etc. Nem azért, én sem vagyok oda érte, de ezen az oldalon 1321 ember jelölte be kedvencnek és a sztárok itteni helyezése szerint a 260.-dik. Nekem ezzel az tűnik ki, hogy nem kevés olyan rajongója van, akikre ráférne egy kis zenei okítás.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: