Mégis deportálhatják Justin Biebert
2014. február 13. 16:22
Hát, szeretném is, hogy deportálják, meg nem is. Ha deportálják, akkor végre megértené, hogy csak mert híres és majmolják őt, nem szabad mindent neki. De ha mégis el kell mennie, akkor kb. 80% hogy Európába jön. Szóval...hát, nem is tudom! Remélem, nem Európában fogja szennyezni a levegőt. Bocsi a rajongóktól!!!
2014. február 13. 16:31
Belieber<3 AKKOR IS IMÁDOM HA VMI HŰLYESÉGET CSINÁL
2014. február 13. 17:10
Rúgják, vagy csúzlival lőjék ki nekem mindegy de minél hamarabb! (Remélem rúgják
)
2014. február 13. 17:32
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
ez megint egy akkora kamu-,-
2014. február 13. 17:49
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Idézet (Alízdirectioner @ 2014.02.13. 16:31)
Belieber<3 AKKOR IS IMÁDOM HA VMI HŰLYESÉGET CSINÁL
Az embereket nem szokás hÜlyeségekért kitoloncolni. (hangsúlyoznám az Ü betűt, mivel idáig minden hozzászólásodban láttam valami "aprócska" hibát)
Az embereket bűncselekményekért, vízum/zöldkártya előírasainak megsértéséért vagy vízum lejáratáért szokták deportálni... Nem hülyeségekért. A hülyeség az az, hogy spontán megcsókol valakit, vagy a tériszonya ellenére bevállal egy drótköteles ugrást. De a közterületsértés, magánlak/magántulajdon megsértése, rágalmazás, vandalizmus és társaik már messze nem hülyeségek. Mivel Amerika kicsit más értékrenddel működik, mint Magyarország, ezért elmondom, ott a kocsidban nyitott alkohol sem lehet, nemhogy igyál... Már a sértegetésért is feljelenthetnek, nem kell ahhoz megverned az illetőt. Ha megdobálod valaki házát úgy, hogy közben vízumod van, de a dobálással kárt okoztál, gyorsan elpaterálnak, nem kell igazán nagy indokot adnod.
Csak ennyi.
2014. február 13. 17:53
engem nem érdekel mit csinál akkor is szeretni fogom és ha deportálják is akkor jó lenne ha Magyarországra költözne
bár nem hinném hogy pont a mi kis csóró országunkat választaná
2014. február 13. 18:08
|
|
Jasmine Raczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 205664 offline
|
meg mindig ugyanaz a gyerek aki volt csak meg kieli a gyerekes dolgait az beletellik egy idobe en birom mert elerte amirol en csak almodozni tudok:)
2014. február 13. 18:20
Szánalmas görény emberek. Buzi? Gondolkozz már el te tizenegy éves kisgyerek,hogy mit jelent! Láttad már pasival? Összehozták már pasival?! NEM! Akkor meg még is miért buzizod le a jó istenért is? Komolyan mondom írd már be a googlebe hogy mit jelent.Utána ítélkezz tökmag. Menny a sarokba barbiezni..
2014. február 13. 19:13
|
|
Evelinke8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 177869 offline
|
Nem hiszem el hogy nem lehet egy esélyt adni neki,persze Amy Whine Houst vagy isten tudja kit el lehettet viselni de egy tehetséges embert nem hiszem el ilyen nehéz mindenkinek jár egy esély nem?
2014. február 13. 19:13
|
|
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline
|
Idézet (Lucyan @ 2014.02.13. 17:49)
Az embereket nem szokás hÜlyeségekért kitoloncolni. (hangsúlyoznám az Ü betűt, mivel idáig minden hozzászólásodban láttam valami "aprócska" hibát)
Az embereket bűncselekményekért, vízum/zöldkártya előírasainak megsértéséért vagy vízum lejáratáért szokták deportálni... Nem hülyeségekért. A hülyeség az az, hogy spontán megcsókol valakit, vagy a tériszonya ellenére bevállal egy drótköteles ugrást. De a közterületsértés, magánlak/magántulajdon megsértése, rágalmazás, vandalizmus és társaik már messze nem hülyeségek. Mivel Amerika kicsit más értékrenddel működik, mint Magyarország, ezért elmondom, ott a kocsidban nyitott alkohol sem lehet, nemhogy igyál... Már a sértegetésért is feljelenthetnek, nem kell ahhoz megverned az illetőt. Ha megdobálod valaki házát úgy, hogy közben vízumod van, de a dobálással kárt okoztál, gyorsan elpaterálnak, nem kell igazán nagy indokot adnod.
Csak ennyi.
Csak ennyi.
Igazad van!! Minden Beliebernek ajánlom olvassa el! ( az első bekezdésen szakadtamxd)
2014. február 13. 20:02
Nem tudom, hogy a "tehetséges" szón röhögtem-e nagyobbat, vagy hogy még mindig van, aki védi ezt a kis majmot.
2014. február 13. 20:04
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Anyád, munkavállalóija van csak a nyominak?
Valahol azt olvastam, hogy a zöldkártyáját akarják bevonni a gusztustalan viselkedése miatt. Vicc, hogy a normális dolgozó emberek vízum kérelmét visszadobják, míg ezt a gyökeret gondolkodás nélkül beengedték az országukba. Mondjuk a kanadaiak egész jó barátságot ápolnak az USA-beliekkel, szóval ezen annyira nem lehet meglepődni. Szerintem nem kitiltani kéne, hanem benyomni valamelyik kemény fegyházba, ahol aztán megtanulja, hogy hol a helye. Baromira elszállt (csak tudnám mire
) és úgy viselkedik, mintha nem is a földön járna. Menjen csak börtönbe, de ne ilyen magánzárkás, 80 csillagos sz*rságba, hanem olyanba, ahová a nem híres hétköznapi bűnűzőket zárják. Nem tudom mit szórakoznak ezen, hogy tiltsuk ki vagy ne. Állítsák bíróság elé úgy, ahogyan minden hétköznapi polgárt szokás, oszt' zárjuk már le ezt az egészet. Szerintem van nagyobb probléma is a világon, mint bíbőrusz-p*rasztusz tojásdobálós incidense.
2014. február 13. 20:14
Idézet (Beyla @ 2014.02.13. 20:04)
Valahol azt olvastam, hogy a zöldkártyáját akarják bevonni a gusztustalan viselkedése miatt. Vicc, hogy a normális dolgozó emberek vízum kérelmét visszadobják, míg ezt a gyökeret gondolkodás nélkül beengedték az országukba. Mondjuk a kanadaiak egész jó barátságot ápolnak az USA-beliekkel, szóval ezen annyira nem lehet meglepődni. Szerintem nem kitiltani kéne, hanem benyomni valamelyik kemény fegyházba, ahol aztán megtanulja, hogy hol a helye. Baromira elszállt (csak tudnám mire
) és úgy viselkedik, mintha nem is a földön járna. Menjen csak börtönbe, de ne ilyen magánzárkás, 80 csillagos sz*rságba, hanem olyanba, ahová a nem híres hétköznapi bűnűzőket zárják. Nem tudom mit szórakoznak ezen, hogy tiltsuk ki vagy ne. Állítsák bíróság elé úgy, ahogyan minden hétköznapi polgárt szokás, oszt' zárjuk már le ezt az egészet. Szerintem van nagyobb probléma is a világon, mint bíbőrusz-p*rasztusz tojásdobálós incidense. 
Ez övön aluli volt. Minden tiszteletem a tiéd.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 13. 20:52
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Idézet (Nikcy0211 @ 2014.02.13. 15:22)
Forever a Belieber :3 mégha vmi rosszat is csinal mellette állok :3 örökkééé
Hmm, hogyha felrúgná édesanyád és leköpdösné, majd le dagadt tehénezné, mint azt a szegény lányt, akkor kinek a pártján állnál? Vagy ne adj'Isten téged? Cicám, picit gondolkodj, ha nem megy, nézz körül a burkodon kívül, talán segít. Puszika.
2014. február 13. 20:54
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.02.13. 20:04)
Én a katonaságra pakolnám be, aztán onnan tovább Afganisztánba (mondom ezt úgy, hogy nem támogatom az olajért folytatott háborút), na megnézném, hogy majd gépfegyvert a fejéhez nyomva mekkora lenne a pofája
Nagyon adom, amit írtál, Barney Stinsonosan respect,Bro'!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.