Starity

Mégis deportálhatják Justin Biebert

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 24. 01:12 #201
Shenny
Shenny
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 148
Csatolások: 0
Azonosító: 219974
sarahhh Sztd a drog vagy az agresszió olyan k*baszott jó megoldás? "Jajj kirúgtak megyek sz*rrálövöm magam, hogy azt se tudjam ki vagyok és teljes roncs legyek!" MERT ATTÓL MINDEN JOBB LESZ? 19 évesen már lehetne annyi esze, hogy ezt felfogja. Ahogyan azt is, hogy ő nem tehet meg akármit ugyanis ismert! Ez nem csak rá hanem minden ismertre vonatkozik és már totálisan elegem van az állandó siránkozásából! Más embernek mérföldekkel nagyobb problémái vannak mégsem siránkozik, vagy ilyeneket csinál, hanem pozitívan nézi a dolgokat és megoldja! Amiket a rajongóival tett az pedig egyenesen undorító!
2014. március 08. 18:43 #202
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
Szerintem ezz nem fog megtortenni !
Remenykedem benne hogy nem !
Nagyon szeretem JB-t ! heart.gif :*
2019. július 28. 20:40 #203
LoveYourSelf
LoveYourSelf
visszatérő vendég

StátuszI love games that turn people aganinst each other
Hozzászólás: 186
Azonosító: 265848
A kamu hírekkel van tele minden, vagyis, jobban mondva csak volt. sarahhh-nak igaza van, sose fogjuk megtudni minek az oka volt ez, vagy ezek dolgok. Nem tudjuk Justinnak milyen kapcsolata volt a szomszédjával és, hogy ő miket csinált vele. Drog pedig egyszerre gyönyörű és borzasztó is tud lenni.Az ember nem gondolkodik a hatása alatt, néhány drog halucinációt okoz, de azt nem tudhatjuk, hogy Justin milyen állapotban művelte ezeket a dolgokat. Szerintem egyértelmű, hogy úgy kezdte el ezt az életet élni, hogy rossz társaságba keveredett.
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok