Starity

Mégis deportálhatják Justin Biebert

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 13. 20:58 #181
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ninaa. @ 2014.02.13. 20:52)
Hmm, hogyha felrúgná édesanyád és leköpdösné, majd le dagadt tehénezné, mint azt a szegény lányt, akkor kinek a pártján állnál? Vagy ne adj'Isten téged? Cicám, picit gondolkodj, ha nem megy, nézz körül a burkodon kívül, talán segít. Puszika.

Az ilyennek hiába beszélsz. Te az ő szemében úgyis "irigy vagy, mert te nem vagy olyan tehetséges, mint Bíborka és sosem fogsz ennyit elérni, mint ő, ezért rágalmazod, pedig ő semmit sem csinált." _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Ninaa.
2014. február 13. 21:19 #182
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
Úgyis lefizeti őket ez az állat:D
2014. február 14. 07:10 #183
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Petrafranczia @ 2014.02.12. 20:02)
Androsama: Ki kéne tiltani az USA-ból, és Kanadában jól lesittelni vagy 15-20 évre. Csak kár, hogy ez nem fog megtörénni.
És elmondanád, hogy miért kéne börtönbe csukni?!?! csak mert te nem szereted, hát akkor a te b*zi kedvenceidet is le kéne csukni és rohadjanak a börtönbe, csak mert engem zavarnak.

Le lehet csücsülni a fenekedre és nem személyeskedni. Az a különbség a te és Androsama kedvencei közt, hogy ők legalább nem csinálnak minden hónapban minimum három olyan botrányt, amivel még meg tudják magukat óvni a süllyesztőtől. Ma'am, tudod, ki az a Johnny Depp, Tim Burton vagy Terence Hill? Hogyne tudnád, hiszen mindegyik már akkor tevékenykedett, amikor te még pelenkában ültél a televízió előtt. Tudod, hogy ki az a Justin Bieber? Akkor jó, mert én se.
Justinra igenis ráférne a börtön, mert megtanulhatná, hogy kiknek keménykedjen és hogy örülhetne a fejének, hogy nem 3 évig kell egy rakat sorozatgyilkossal, rablóval vagy nemi erőszakolóval lennie. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Ninaa.
2014. február 14. 08:13 #184
- törölt felhasználó -    
Idézet (kilari111 @ 2014.02.13. 17:53)
engem nem érdekel mit csinál akkor is szeretni fogom és ha deportálják is akkor jó lenne ha Magyarországra költözne heart.gif bár nem hinném hogy pont a mi kis csóró országunkat választaná sad.gif

Néhányan tényleg ennyire tudatlanok vagytok? Ha valakit deportálnak, annak nincs választási lehetősége, nem oda költözik, ahova ő szeretne, hanem szépen visszamegy a kis szülőhazájába vagy az állam által kijelölt helyre (Justinra nyilván az első lesz igaz), de semmiképp sem a deportált személy dönti el, hova megy, ha tetszik neki, ha nem.
Átlagemberként már réges rég megérdemelt börtönbüntetését tölteni, dehát ő sztár, mindent megtehet (egyesek szerint). Egyébként nekem aztán mindegy, hol rontja a levegőt, amíg nem kötelező hallgatni a "zenéit" meg nézni bárgyú fejét.
2014. február 14. 08:20 #185
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2014.02.14. 07:10)
Le lehet csücsülni a fenekedre és nem személyeskedni. Az a különbség a te és Androsama kedvencei közt, hogy ők legalább nem csinálnak minden hónapban minimum három olyan botrányt, amivel még meg tudják magukat óvni a süllyesztőtől. Ma'am, tudod, ki az a Johnny Depp, Tim Burton vagy Terence Hill? Hogyne tudnád, hiszen mindegyik már akkor tevékenykedett, amikor te még pelenkában ültél a televízió előtt. Tudod, hogy ki az a Justin Bieber? Akkor jó, mert én se.
Justinra igenis ráférne a börtön, mert megtanulhatná, hogy kiknek keménykedjen és hogy örülhetne a fejének, hogy nem 3 évig kell egy rakat sorozatgyilkossal, rablóval vagy nemi erőszakolóval lennie. pardon.gif

Depphez hozzáfűzve, fiatal korában ő is drogozott, meg keményen ivott, voltak balhéi, de leállt velük, mert rájött, hogy ezek a dolgok igencsak ártanak a karrierjének. Ezt nagyon tisztelem benne. Fel tudott nőni, pedig ő is fiatalon lett híres, mégis egy normális felnőtt ember lett belőle, aki amellett, hogy kiváló színész, remek zenész és énekes is. Rá fel tudok nézni.

Vagy ott van Celine Dion, akiről sokan nem tudják, milyen mélyről jött, és már kislányként énekelt. Érdekes, alig 10-11 évesen lett híres. Mégis képes volt felnőni és nem züllött el, mert idejében féken volt tartva. Pedig körülötte is nagy volt a médiaszenzáció abban az időben. És ma is az egyik legjobb, legcsodálatosabb hangú énekesnő. A koreai BoA esete hasonló, aki szintén 13-14 éves korában került a reflektorfénybe, mégsem lett egy kis hülye majom, hanem keményen dolgozott és dolgozik a mai napig is. Az ilyen emberekre fel lehet nézni. Bíborkára nem. Neki se hangja, se tehetsége, se fellépése, csak botrányai vannak.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Ninaa.
2014. február 14. 13:28 #186
delfinke
delfinke
visszatérő vendég

StátuszDivergent ♥
Hozzászólás: 139
Csatolások: 0
Azonosító: 184148
Deportálják is! Jó lenne, ha magyarországra se tehetné be a lábát...
2014. február 14. 13:28 #187
delfinke
delfinke
visszatérő vendég

StátuszDivergent ♥
Hozzászólás: 139
Azonosító: 184148
Hány évesnek érzi magát? Felőlem égesse magát, de nekem már kicsit elegem van belőle... :/
2014. február 14. 14:40 #188
larrystylinson4ever
larrystylinson4ever
új tag
Hozzászólás: 56
Azonosító: 216734
kezd nagyon unalmas lenni ez a Bieber is...
2014. február 14. 14:40 #189
- törölt felhasználó -    
Idézet (delfinke @ 2014.02.14. 13:28)
Hány évesnek érzi magát? Felőlem égesse magát, de nekem már kicsit elegem van belőle... :/

Elvileg ő felnőttnek érzi magát. Kár, hogy egy ötéves gyerek is érettebben viselkedik nála. dry.gif
2014. február 14. 16:09 #190
- törölt felhasználó -    
kedves utálók én gondolkoztam és szerintem Justin azért őrült így meg mert Avalanna (az a kislány aki a legnagyobb rajongója volt) meghalt.ráadásul Selena is elhagyta és azért ebbe ha belegondoltok ez irtó stresszes lehet neki
2014. február 14. 17:14 #191
Texy
Texy
visszatérő vendég

StátuszTexy még nem állította meg a státuszát..
Hozzászólás: 307
Azonosító: 202532
Gyerekek, úgysem fogják deportálni azt a nagyképú seggét, mert Ő a nagy Justin Tapló Bieber..
2014. február 14. 18:27 #192
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Deportálják csak nyugodtan! smileeee.gif Úgy látom a koncentrációval is gondjai akadtak a kisfiúnak, de szerintem vannak erre táborok, amik javítanak rajta. Mondjuk Észak-Korea pont megfelelne neki. rohog.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Ninaa.
2014. február 14. 18:39 #193
viki1995
viki1995

StátuszHa valakit meg akarsz jó erősen pofozni,tedd meg nyugodtan és mondd azt hogy pók
Hozzászólás: 1966
Azonosító: 191436
Mielőtt Selena szakított vele,akkor is csinált egy "pár" botrányt!
2014. február 14. 21:15 #194
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
gyerünk szitkozzátok még.Élvezet olvasni.
*lö:szarkazmus.*
2014. február 15. 07:51 #195
- törölt felhasználó -    
Idézet (lpmaskmancick @ 2014.02.14. 18:27)
Deportálják csak nyugodtan! smileeee.gif Úgy látom a koncentrációval is gondjai akadtak a kisfiúnak, de szerintem vannak erre táborok, amik javítanak rajta. Mondjuk Észak-Korea pont megfelelne neki. rohog.gif  rohog.gif

Én inkább besoroznám a tengerészgyalogosokhoz. Úgy tudom, az USA-ban náluk a legkeményebb a kiképzés. Ott aztán nem nézik, hogy ki honnan jött, akár híres, akár nem.

Egyébként pont Korea kapcsán, Dél-Koreában kötelező 2 éves katonai szolgálat van. És ott ezalól a hírességek sem mentesülnek, ha betöltik a 20 éves kort (ott 20 évesen válsz nagykorúvá).
2014. február 16. 17:55 #196
Ninaa.
Ninaa.
♛ smuldersholic

StátuszBarbie is a b*tch, she is just a witch...
Hozzászólás: 1118
Csatolások: 117
Azonosító: 144054
Idézet (kilari111 @ 2014.02.14. 16:09)
kedves utálók én gondolkoztam és szerintem Justin azért őrült így meg mert Avalanna (az a kislány aki a legnagyobb rajongója volt) meghalt.ráadásul Selena is elhagyta és azért ebbe ha belegondoltok ez irtó stresszes lehet neki

Azért ezt te sem gondoltad komolyan. Ennyi egy ilyen gyereket, aki a SAJÁT rajongóit képes leköpdösni- SAJNOS attól sem esik össze, ha az a szegény kislány meghalt, akit amúgy tényleg nagyon sajnálok, mert szörnyű, ha egy ilyen kis fiatal gyermek meghal...De ha belegondolsz, biztosan nem ettől őrült meg, viszont ettől egy édesanya- mármint, ha elveszti a gyerekét- képes beleőrülni, és szerintem velem is ez történne..Mert ez a tragédia, nem az, ha bíborkát deportálják.
2014. február 16. 21:56 #197
Gina99
Gina99

StátuszNem mérheted időben az örökkévalóságot. /American Horror Story/
Hozzászólás: 773
Azonosító: 155603
Sajnos magának köszönheti...sad.gif
2014. február 17. 18:06 #198
- törölt felhasználó -    
Nem ártana a mai 'fiúknak' a katonaság. Beleértve bíbörkét is.
Hiába deportálnák az USA-ból, Mayarországre még így is jöhetne (már ha jön)
2014. február 19. 17:01 #199
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Elmehet a p*csába ez a Bíborka. Oda való. biggrin.gif
2014. február 22. 18:32 #200
sarahhh
sarahhh
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 209235
az utaloknak akarom mondani hogy oke telleg sok botranya volt es tett rossz dolgokat de gondolom az osszesett okkal tette de az okokat nem tudhatjuk attol meg egyaltalan nem kell ot leugatni mert 19 evesen tobbet ert el mint a legtobb ember aki itt pofazik aminnyet egesz eleteben se fog. a zeneje a hangja nagyon jo szoval teljes mertekbe oda valo ahol van vagyis a sztar vilagba es ha ezt nehany ember nem birja felfogni azokat csak sajnalni tudom. drogozott?!es mert tette?!nem tudjatok, en se de lehet h ki volt borulva mert az ilyen fiatal sztaroknak sok problemaja lehet. megdobalta a szomszedjat tojassal?!lehet hogy azert tette mert a szomszedja valamit csinalt vele vagy csak egysreruen nincsenek tul jo viszonyba az is lehet hogy a szomszedja is ugyanezt csinalta..ameddig ezekre nem tudjatok az okokat es amig nem ertek el annyit mint o addig beleszolhattok oke de nem lesz igazatok!
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok