Harry Styles: „Nagyobbak vagyunk, mint a Beatles”
2014. február 13. 19:46
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Harold <3 Igaza van,kivéve abban,hogy a zenéjuk nem annyira fejlett,mint a Beatlesé
2014. február 13. 19:57
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Korábban már kifejtettem a véleményemet, de ahogy olvasom a komenteket, sokan még mindig leragadtak a címnél, ami nem igazán szemlélteti azt, ami a cikkben van. Félreérthető, és ha sokan csak ezt olvassák el, jönnek a viták és a félreértesek. Szerintem más címet is lehetett volna adni neki, hogy ne legyen már megint veszekedés.
2014. február 13. 20:14
Miért kell kiforgatni az emberek szavát?
Remélem élvezitek az 1D-s cikkeknél az állandó szövegelést.
A nagy utálkozás közben elfelejtitek a tiszteletet.
Remélem élvezitek az 1D-s cikkeknél az állandó szövegelést.
A nagy utálkozás közben elfelejtitek a tiszteletet.
2014. február 13. 21:39
Igaza van
Tényleg hatalmas a sikerük
Igazából én nem nagyon hallgattam Beatlest csupán egy két zenéjüket ismerem. De a One Direction szuper és náluk jobb számomra soha nem lesz ♥
2014. február 13. 21:47
|
|
AnnieStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 215044 offline
|
A Beatles is király, de a One Direction fergeteges!!!
2014. február 13. 23:08
|
|
Betty98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 206390 offline
|
„Nem arra gondolunk, hogy zeneileg ugyanazon a szinten vagyunk. Azért ennyire mi sem vagyunk ostobák. De a hírnevünk talán nagyobb, mint nekik, viszont zeneileg tényleg nem tartunk ott, ahol ők.” Hát igen én is így gondoltam.
De azért jó , hogy elolvastam a cikket , mert a cím alapján, mondtam volna, egy nagyon szépet!
2014. február 13. 23:50
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
sztem ez a címadás egy provokáció volt a cikk író részéről, hogy kitörjön a veszekedés. Bár érteném miért jó ez neki és miért kell a cikknek félreérthető címet adni. (bizonyára tudja, hogy a többség nem lát túl a címnél és learagad ott)
2014. február 14. 06:43
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
Persze, hogy több a rajongójuk mivel 21. szd-ot írunk, ahol már többféle képen hozzá tudsz jutni kedvenc előadóid zenéihez! Annak viszont örülök, hogy elismerte, hogy zeneileg elég messze vannak a Beatles-től!
Okos gyerek, nem száll el! Amúgy szeretem az 1D-t, de azért tudnék sorolni együtteseket, akik jobbak náluk mégsem kapnak ekkora hírnevet és miért? Mert már nem tinik és a tizen éveseket nem hatja meg annyira.. :s:)
2014. február 14. 15:46
Be kell valljam, meglepett néhány Directioner commentje. Senki sem állította, hogy nektek is rajonganotok kell a The Bealtels-ért, de én úgy gondolom, hogy ha már ekkora világszenzációkról van szó - bármennyire is retró a zenéjük - illik elismerni a tehetséget. Gondoljatok bele. A One Direction egy tehetségkutató műsorban tűnt fel, ráadásul egy igencsak ismertben, és az önmagában megadta a népszerűségi alapot. Természetesen a világhálóra is felkerült róluk videó/ kép, ami úgy szintén megismertette az öt fiút a köztudattal. Nyilván való, hogy a helyességük, a fiatalságuk, és az angol anyanyelv méretesen közre játszott, már ha a ifjúbb generációra gondolok. Bármennyire is sablon már ennél a cikknél ez a kijelentés, el kell ismerni, hogy a The Beatles fénykorának idején fórumokról szó se volt, és a televízió sem nyújtott túl sok ismeretséget a heti egy adásával.
A hír címe igencsak félreérthető, és azok, akik csak azt olvassák el, nyilván való, hogy nagyobb balhét csapnak mindebből - jelenleg azokra a felhasználókra célzok, akik nem éppen szívlelik az öt sármőrt -. Bár meg kell jegyezni, hogy a cikk szerzői nem véletlen fejtik ki hosszabban az információt, amit nem ártana elolvasni, mielőtt hozzáfűz valamit a tag, a címet is ellágyíthatták volna.
A hír címe igencsak félreérthető, és azok, akik csak azt olvassák el, nyilván való, hogy nagyobb balhét csapnak mindebből - jelenleg azokra a felhasználókra célzok, akik nem éppen szívlelik az öt sármőrt -. Bár meg kell jegyezni, hogy a cikk szerzői nem véletlen fejtik ki hosszabban az információt, amit nem ártana elolvasni, mielőtt hozzáfűz valamit a tag, a címet is ellágyíthatták volna.
2014. február 14. 19:38
|
|
noémi43új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.06. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 211291 offline
|
Üzenném minden szerencsétlennek, aki leragadt a 1D-nél, hogy lehet, hogy nem voltak olyan helyesek mint ezek a nyálgépek (szerintem ők se helyesek), de a The Baetles egy legenda. Még csak egy mondatba se szívesen sorolnám ezt a két bandát. Ezek hol lesznek 5 év múlva? Jön egy újabb cuki banda és ők mennek a süllyesztőbe.
2014. február 14. 20:55
|
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline
|
Istenem. Nem azt mondta, hogy zeneileg fejlettebbek, hanem a rajongótáborokat hasonlította össze, és a fanok viselkedését. De mindent belekever mindenki.
2014. február 14. 21:56
|
|
one direction fan 18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 204510 offline
|
ilyet harry egy sóval se mondott hogy nagyobbak mint a Beatles
2014. február 15. 00:09
Idézet (Oszika @ 2014.02.13. 17:46)
Jááj', de okos itt valaki! 
Nem az hogy okos, hanem épp hogy buta ! Mivel nagyon visszaakart vágni az értelmesebbnek, igy kereste a megoldást, hogy mibe is kössön bele, ha már nem tudja bizonygatni az "1D népszerűbb a The Beatles-nél" tényekkel. Ez annyira rájuk vall.
2014. február 15. 09:28
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
Bogi9903
Istenem. Nem azt mondta, hogy zeneileg fejlettebbek, hanem a rajongótáborokat hasonlította össze, és a fanok viselkedését. De mindent belekever mindenki.
Ti nem tanultatok szövegértést 1. osztályban?????
Ti nem tanultatok szövegértést 1. osztályban?????
2014. február 15. 12:51
szerintem evvel a rajongotaborral teljesen igazaa van
es nem ertek hozza h zeneileg rosszabbak-e de nekem ok zeneileg is kivaloak
2014. február 15. 13:23
|
|
SerenaBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 218346 offline
|
Szerintem nem volt ésszszerű dolog a Beatles-szel BÁRMIBEN összehasonlítani magukat, ők legendák és ettől az 1D mérföldekre van.
Egyébként a cím rendkívűl félreértelmezhetőre sikeredett.Lett volna pár csúnya szavam ha a cikk a cím teljesértékét tartalmazná.
Egyébként a cím rendkívűl félreértelmezhetőre sikeredett.Lett volna pár csúnya szavam ha a cikk a cím teljesértékét tartalmazná.
2014. február 15. 17:02
|
|
HappyCatLoveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 221224 offline
|
Igaza van szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: