Harry szerint zenekara nagyobb hírnévnek örvend, mint akkoriban a Beatles.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles: „Nagyobbak vagyunk, mint a Beatles”
2014. február 12. 15:39
20 felhasználónak tetszik:
guns_n_roses,
TamoArva,
Sarah0315,
Bessie,
itsjustme,
idone,
VampireBella,
Jody,
MadHatter,
menthol,
joe_r,
Beyla,
Diala,
LittleLillaDreamer,
yes-i-not,
Szandiiii,
Alexis_0504,
hayley4,
Mrs.KiryuZero,
AFCfan
2014. február 12. 15:41
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
jaj,Harry
2014. február 12. 15:41
igazad van courtneyy én is utálom a One Direction-t
1 felhasználónak tetszik:
Mrs.KiryuZero
2014. február 12. 15:43
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a Beatles akkoriban mindenféle modern technika nélkül értek el akkora sikereket, és saját erejükből küzdötték magukat pár év alatt a csúcsra, nem adta meg nekik a kezdő löketet egy tehetségkutató show.
2014. február 12. 15:44
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (miss anathomy @ 2014.02.12. 15:43)
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a Beatles akkoriban mindenféle modern technika nélkül értek el akkora sikereket, és saját erejükből küzdötték magukat pár év alatt a csúcsra, nem adta meg nekik a kezdő löketet egy tehetségkutató show.
Khm...azt se felejtsük el, hogy 50 évvel ezelőtt még nem volt internet sem, ahol mindenkinek a pofájába nyomták volna őket.
2014. február 12. 15:45
Senkit nem akarok lehangolni ,de egyet értek Courtneyy-el. Igen most talán odavan értük pár kicsit tévképzetes kamsz lány ,de hogy nagyobbak mint a Beatles, nos szerintem az egy dolog, hogy zeneileg nem tartana ott...Nos elárulok valami soha nem is fognak ott tartani, és az hogy összehasonlítja a két bandát, nagyon merész ,mert az hogy most megvették a CD-iket azt semmit nem jelent ,főleg nem azt hogy valami fenomenális banda, szerintem pár éveben belül mindeki elfelejti őket...
2014. február 12. 15:46
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Van benne igazság!.. de arra leszek kiváncsi hogy 5O év múlva ők hol lesznek!
((((Én speciel szeretem az 1D!!))))
((((Én speciel szeretem az 1D!!))))
2014. február 12. 15:46
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Jó,azt el kell ismerni,hogy eléggé nagy sikernek örvendnek,olyannak ami talán még egy bandánál sem volt (kivéve a 80-as,90-es évek) ... De akkor is: Ez elég merész kijelentés volt! Csak ne szálljon a fejébe a dicsőség..egy sztárban semmi sem tud jobban irritálni,mint amikor beképzelt!
2014. február 12. 15:47
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
Ahogy az előttem szólók mondták: 50 éve nem volt "tehetség"kutató, a Beatles saját erejéből indult. Ha ma se lenne "tehetség"kutató az 1d sehol nem lenne..
2014. február 12. 15:48
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
Idézet (Noni00 @ 2014.02.12. 15:45)
Senkit nem akarok lehangolni ,de egyet értek Courtneyy-el. Igen most talán odavan értük pár kicsit tévképzetes kamsz lány ,de hogy nagyobbak mint a Beatles, nos szerintem az egy dolog, hogy zeneileg nem tartana ott...Nos elárulok valami soha nem is fognak ott tartani, és az hogy összehasonlítja a két bandát, nagyon merész ,mert az hogy most megvették a CD-iket azt semmit nem jelent ,főleg nem azt hogy valami fenomenális banda, szerintem pár éveben belül mindeki elfelejti őket...
2014. február 12. 15:48
bár szeretem az 1D, de azért igaza van miss anathomy-nek. bár mondjuk, attól, hogy tehetségkutatósok, az nem ér önmagában semmit, ha meg közben nem szeretik. tehát mind a kép helyen a rajongóké a fontosabb szerep
x
2014. február 12. 15:50
Ez nem is csoda, hisz ma már majdnem mindenkinek van internet hozzáférése, tehát a népszerűségért sem kell annyit küzdeni, mint akkoriban.
2014. február 12. 15:51
Nem tudom, hogy ez honnan jött. Felesleges hozzájuk hasonlítgatnia magukat, mert a The Beatles egy legenda, akikre mindig emlékezni fogunk, ők meg ettől azért nagyon messze vannak még.
2014. február 12. 15:51
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Na most ment fel bennem a pumpa! Hogy lehetnének ők nagyobbak mint a Beatles? Már nem azért, de a Beatles az örök legenda, a négy apostol akikre mindig is emlékezni fogunk, mert a zenéjük ÖRÖK!
A vándi meg elmehet...
A vándi meg elmehet...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.