Nemrégiben az NME magazin szavazást indított a munkatársai körében azzal a szándékkal, hogy megtalálják a valaha írt 500 legjobb dalt, az első helyre pedig a Nirvana nagy sikerű slágere, a Smells Like Teen Spirit került.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Smells Like Teen Spirit a valaha írt legjobb dal
2014. február 11. 13:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. február 11. 14:23
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Várom az olyan kommenteket, hogy "Ezeket nem ismerem, Justin/1D/Miley/Selena a legjobb"
I love people
Muhhahhaha, szerintem a The Smiths egy fokkal jobb, de végül is, ki vagyok én...
I love people
Muhhahhaha, szerintem a The Smiths egy fokkal jobb, de végül is, ki vagyok én...
2014. február 11. 14:55
|
|
Metálgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 201844 offline
|
Végre valami igényes lista aminek színvonala is van!gratulálok
ezek tényleg igazi zenék!
ui:én is várom az olyan kommenteket hogy hol van az 1D meg Miley stb. meg ezek a tucat borzalmak :'D
ui:én is várom az olyan kommenteket hogy hol van az 1D meg Miley stb. meg ezek a tucat borzalmak :'D
2014. február 11. 15:05
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Idézet (ercsi2000 @ 2014.02.11. 14:23)
Várom az olyan kommenteket, hogy "Ezeket nem ismerem, Justin/1D/Miley/Selena a legjobb"
I love people
I love people
ezek a "várom az olyan kommenteket..." pont ugyan olyan gázosak
2014. február 11. 15:37
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Of course, egyik legjobb szám <3 És ez végre ZENE!!!!! Bár szerintem akkor már a Beatles - Yesterday c. számának is itt lenne a helye, de a többi előadót is szeretem, szóval kárpótól. És wow, vajon miért nincs az 1d, májlika és a többi...
És:én is várom az olyan kommenteket hogy hol van az 1D meg Miley stb. Ill ezek a tucat számok...
És:én is várom az olyan kommenteket hogy hol van az 1D meg Miley stb. Ill ezek a tucat számok...
1 felhasználónak tetszik:
menthol
2014. február 11. 16:03
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
általában az ilyen magazinok meg hasonlók kiválasztásával nem szoktam egyet érteni, most viszont igazuk volt. ^^ nirvana <3
menthol
2014. február 11. 16:23
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Tökéletesen egyetértek a listával.
Végre egy olyan dal, ami tényleg igazán jó, amit szeretek, ami az évek múlásával sosem fog feledésbe merülni.
Jól jött most ez a cikk, végre nemcsak a tehetségtelen celebekről lehet olvasni.
Végre egy olyan dal, ami tényleg igazán jó, amit szeretek, ami az évek múlásával sosem fog feledésbe merülni.
Jól jött most ez a cikk, végre nemcsak a tehetségtelen celebekről lehet olvasni.
menthol
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.