Új sztárpár a láthatáron: Nina Dobrev és Liam Hemsworth?
2014. február 11. 12:54
|
|
Cat13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 203405 offline
|
Ennyi? Oké lehet hogy tényleg együtt vannak de amíg nincs róluk csókolózós fotó addig minek ilyeneket írni? (Szerintem csak barátok.) De remélem igaz a hír
)
2014. február 11. 12:54
Neee.... Nina és Ian nem együtt vannak amúgy? Mindegy nem is zavar ha nincsenek csak ne jöjjön össze ezzel...Liammal..
2014. február 11. 13:09
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
A cikk is megemlíti, hogy a nõ arcát nem látni csak azt, hogy barna hajú. Mivan emberek, egész Atlantában csak Ninának van ilyen haja? Ez kész röhej. Mégha Nina is van a képen akkor is legfeljebb csak beszélgettek. Úgy tûnik az emberek még nem hallották a nõ-férfi közöti kizárólagos barátságról.
2014. február 11. 14:01
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Hát, nem tudom, mennyire lehet komoly a kapcsolatuk... : )
De Liam jobban összeillet Mileyval, szerintem legalábbis. : ) De ha ők boldogok, akkor Gratulálok! Bár szerintem kamu ez az egész..
De Liam jobban összeillet Mileyval, szerintem legalábbis. : ) De ha ők boldogok, akkor Gratulálok! Bár szerintem kamu ez az egész..
2014. február 11. 14:13
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Én még mindig Niannél tartok.
2014. február 11. 15:03
Ennyi rosszindulatú megjegyzést Lima-ről. Nem bírod? Oké. De nem úgy kellene emlegetni, hogy "Miley expasija", meg mondjuk "Miley tönkretevője". Ja, persze, pont Ő tette tönkre, igaz. Nináról meg ne is beszéljünk. Szeretem őket, bár nem nagyon illenek össze. De honnét a francból lehet tudni, hogy az Nina? Nincs a tarkójára írva, hogy "Emberek, én vagy Nina Dobrev!". Mellesleg már beszélgetni sem szabad? Ha egy srác beszél egy lánnyal, akkor rögtön járnak? Végül is tök logikus.
2014. február 11. 15:37
|
|
Bosziiiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 201988 offline
|
Jajj, olyan szánalmas, hogy valakiket együtt látnak és hopp máris járnak... Olyan hülyeség! Másrészt meg miből gondolják, hogy Nina? Néhány ember "látta", akik akartak maguknak öt perc hírnevet... Most tényleg ezeknek hiszünk? Meg ez a lyukacsos farmer dolog... Annyira álsztori szaga van :/
2014. február 11. 15:42
Én nagyon szurkoltam Ninának és Iannak, de cuki lesznek
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: