Új sztárpár a láthatáron: Nina Dobrev és Liam Hemsworth?
2014. február 10. 22:47
Remélem van Liam-nak annyi esze,hogy nem jön össze ezzel a nővel!
2014. február 11. 00:09
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
Ez mind szép és jó ( aki szereti ezt a pasit) de a csaj háttal van! HONNAN A FRÁSZBÓL TUDJÁTOK,HOGY BIZTOS Nina az?! -.-" Ha igaz akkor meg remélem meg akad annak az alaknak a torkán valami! Nem vagyok rossz indulatú,de nem bírom ezt a csávót! ¤.¤ És hogy PONT Nina Dobrev-al keresztezik kicsit SOKK! :| Ian-el jó párost alkotnak/tak. <3
2014. február 11. 09:17
Szerintem csak barátok de az biztos,hogy vele jobban járna mint Miley-val.
2014. február 11. 09:24
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Attól mert együtt látták őket az még nem jelent semmit. Majd kiderül. Szerintem nem illenének össze, de az ő dolguk.
2014. február 11. 11:56
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Szegény Liam még mindig csak úgy van emlegetve, mint Miley exe... o.O Amúgy nincs a csaj hátára írva, hogy ő Nina. Különösebben nem zavarna, ha összejönnének, de ha találkoztak is egyből nem lesz párkapcsolat. Olyan meg ne is legyen, mint Ian-nel,nem mintha egy percig is elhittem volna.
2014. február 11. 12:07
Nem hiszem,hogy több van közöttük barátságnál de majd kiderül
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: