7. Ki az, akit nagyon utálsz a karakterek közül?
Talán Viki az, akit a legjobban utáltam, de Dorián sem a szívem csücske.
30 napos Szent Johanna gimi kihívás
2014. február 16. 14:37
2014. február 16. 14:43
1. Melyik a kedvenc köteted a sorozatból?
Útvesztő ,egyértelműen
Útvesztő ,egyértelműen
2014. február 17. 13:32
8. Ki a kedvenc párosod (lehet olyan is, akik már szakítottak)?
Kinga+Dave
Kinga+Dave
2014. február 17. 15:31
Virág és Ricsi páros,de a Zsolti és Kinga és a Reni és Cortez párost is szeretem.
Virág és Ricsi páros,de a Zsolti és Kinga és a Reni és Cortez párost is szeretem.
1 felhasználónak tetszik:
Emeloverr.
2014. február 17. 16:33
8. Ki a kedvenc párosod?
Ricsi és Virág. Nem nyáladzottak a másikra, nem voltak kifejezetten agyba-főbe együtt (legalábbis úgy nem, hogy elhanyagolták volna a többieket), és én mégis Őket tartom a legszebb és legjobban egy hullámhosszon lévő párosnak. Édesek.
Ricsi és Virág. Nem nyáladzottak a másikra, nem voltak kifejezetten agyba-főbe együtt (legalábbis úgy nem, hogy elhanyagolták volna a többieket), és én mégis Őket tartom a legszebb és legjobban egy hullámhosszon lévő párosnak. Édesek.
2014. február 17. 17:13
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
4. Ki a kedvenc férfi karaktered?
Cortez, Zsolti, Dave
5. Ki a kedvenc mellékszereplőd?
Edina
Cortez, Zsolti, Dave
Edina
2014. február 17. 18:38
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Vladár... senkit nem gyűlöltem úgy, mint őt. Még Doriánt sem, pedig őt is a hátam közepére kívánom.
Vladár... senkit nem gyűlöltem úgy, mint őt. Még Doriánt sem, pedig őt is a hátam közepére kívánom.
2014. február 18. 06:53
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
6. Ki szerinted a legviccesebb figura?
Zsolti...ki más
Zsolti...ki más
2014. február 18. 12:13
9. Ki az a páros (lehet olyan is, akik már szakítottak), aki nem illik/illett össze?
Zsolti és Kinga párosa számomra eleinte furcsa volt, pedig a két kedvenc szereplőmről van szó. Később mégis megkedveltem Őket, úgyhogy inkább másik két párost mondanék. Valószínűleg közutálat tárgya leszek. Na szóval:
Cortez+Reni - Ők a regény központi szereplői, szerintem azonban nem illenek össze és kész.
Ricsi+Virág - Mindenki imádja Őket, én meg nem. Ennyi.
Zsolti és Kinga párosa számomra eleinte furcsa volt, pedig a két kedvenc szereplőmről van szó. Később mégis megkedveltem Őket, úgyhogy inkább másik két párost mondanék. Valószínűleg közutálat tárgya leszek. Na szóval:
Cortez+Reni - Ők a regény központi szereplői, szerintem azonban nem illenek össze és kész.
Ricsi+Virág - Mindenki imádja Őket, én meg nem. Ennyi.
2014. február 18. 14:45
9. Ki az a páros (lehet olyan is, akik már szakítottak), aki nem illik/illett össze?
Passzolom.
Passzolom.
2014. február 18. 16:02
Nem is tudom... A párok közül eddig mindenkit szerettem, szóval egyiket sem mondanám. Akkor legyen Ricsi és Edina, bár az ő "kapcsolatuk" nem volt túl hosszú életű.
Nem is tudom... A párok közül eddig mindenkit szerettem, szóval egyiket sem mondanám. Akkor legyen Ricsi és Edina, bár az ő "kapcsolatuk" nem volt túl hosszú életű.
2014. február 18. 16:07
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
Máday néni és Peti
egyértelműen Zsolti
Dorián
Máday néni és Peti
egyértelműen Zsolti
Dorián
2014. február 18. 19:08
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Kinga és Zsolti. Mekkorákat szakadtam rajtuk.
Kinga és Zsolti. Mekkorákat szakadtam rajtuk.
2014. február 19. 06:11
10. Kinek a szakítását sajnáltad a legjobban?
Talán a Zsolti és Kinga páros szakítását.
Mást nem igen sajnáltam.
Talán a Zsolti és Kinga páros szakítását.
2014. február 19. 07:35
|
|
|
Dina és Andris.
Dina és Andris.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.