29. Tetszenek a könyv szereplőinek nevei? Volt, akire nem illet a neve?
Nekem minden név tetszett, annak ellenére, hogy a könyv mindenféleképpen magyar volt. Egyedül a 'Cortez' név verte ki nálam a biztosítékot, nem értem, hogy miért nem lehetett Ádámnak szólítani. Plusz a mai napig nem jöttem rá, hogy pontosan hogyan is kapta ezt a becenevet. Persze olvastam, hogy az amerikai barátai szólították így, de most komolyan... hogy lett az Ádámból Cortez?
30 napos Szent Johanna gimi kihívás
2014. november 05. 22:04
|
|
danielgilliesfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 1 Azonosító: 216198 offline
|
26. Olvastál már Laurától mást is?
Természetesen.
Bábel, Akkor szakítsunk!, Késtél
Természetesen.
2014. november 06. 10:52
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
30. Mi fogott meg leginkább a sorozatban? Miért kedveled?
Tetszik az egyszerû nyelvezete, plusz jókat lehet nevetni rajta, a sztori is remekül van szerintem megírva.
Tetszik az egyszerû nyelvezete, plusz jókat lehet nevetni rajta, a sztori is remekül van szerintem megírva.
2014. november 06. 17:51
|
|
danielgilliesfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 1 Azonosító: 216198 offline
|
27. Szerinted tetszene az SzJG-ből készült film?
Magyar szereplőgárdával?
Inkább maradjanak meg olyannak, amilyennek elképzeltük őket.
Magyar szereplőgárdával?
2014. november 06. 19:49
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
11. Örültél, hogy Reni és Cortez összejöttek a végén?
Igen, mondjuk szinte 100% volt, hogy összejönnek, csak a mikor volt a kérdéses.
Igen, mondjuk szinte 100% volt, hogy összejönnek, csak a mikor volt a kérdéses.
1 felhasználónak tetszik:
Emeloverr.
2014. november 07. 21:09
|
|
danielgilliesfanúj tag |
|
28. Van ötleted arra, hogy ki játszhatná a sorozat karaktereinek szerepét egy filmadaptációban?
Nincs.
Nincs.
2014. november 08. 10:48
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
27. Szerinted tetszene az Szjg-ből készült film?
Nem hinném, mivel nagy összecsapás lenne belőle. Konkrétan egy hónap alatt is annyi minden történik ,hogy a film talán 3 órásba se férne, ha például egy fél évet kéne levezetni. Szóval nem hinném ,hogy olyan jó lenne. Persze biztos megnézném, de tapasztalatból beszélek, mivel már volt olyan könyv, amit megfilmesítettek és sorra jöttek benne az események, egyszer se volt megállj benne, mint a könyvbe.
28. Van ötleted arra, hogy ki játszhatná a sorozat karaktereinek szerepét egy filmadaptációban?
Nincs.
Nagyjából, bár a Cortez és a Dave kissé idegen volt számomra. Az én környezetembe nem nagyon szokás teljesen idegen nyelvű becenevet adni valakire.
Nem hinném, mivel nagy összecsapás lenne belőle. Konkrétan egy hónap alatt is annyi minden történik ,hogy a film talán 3 órásba se férne, ha például egy fél évet kéne levezetni. Szóval nem hinném ,hogy olyan jó lenne. Persze biztos megnézném, de tapasztalatból beszélek, mivel már volt olyan könyv, amit megfilmesítettek és sorra jöttek benne az események, egyszer se volt megállj benne, mint a könyvbe.
Nincs.
Nagyjából, bár a Cortez és a Dave kissé idegen volt számomra. Az én környezetembe nem nagyon szokás teljesen idegen nyelvű becenevet adni valakire.
2014. november 08. 13:03
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
12. Melyik az Szent Johanna gimi legszomorúbb pillanata számodra?
Nem tudom, talán Gábor nagypapájának halála.
13. Mi a kedvenc részed/jeleneted a sorozatból?
Nagyon sok van, lehetetlenség csak egyet kiválasztani.
Nem tudom, talán Gábor nagypapájának halála.
13. Mi a kedvenc részed/jeleneted a sorozatból?
Nagyon sok van, lehetetlenség csak egyet kiválasztani.
2014. november 08. 16:30
|
|
danielgilliesfanúj tag |
|
Gomba. Képtelen vagyok kitalálni, honnan jöhetett ez a név...
Gomba. Képtelen vagyok kitalálni, honnan jöhetett ez a név...
2014. november 10. 20:12
|
|
danielgilliesfanúj tag |
|
30. Mi fogott meg leginkább a sorozatban? Miért kedveled?
Az egyszerűség. Az események egyenes vonalú vezetése. A poénok. Minden
Az egyszerűség. Az események egyenes vonalú vezetése. A poénok. Minden
2014. november 10. 21:02
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
|
14. Volt olyan, hogy idegesített, nem nyerte el a tetszésed a könyv egy része/jelenete, vagy az egyik szereplője?
Reni és Cortez sikertelen próbálkozásai egy időn után marha idegesítőek voltak.
15. Van olyan rész v. jelenet, amit szívesen megváltoztatnál?
Szerintem nincs.
Reni és Cortez sikertelen próbálkozásai egy időn után marha idegesítőek voltak.
15. Van olyan rész v. jelenet, amit szívesen megváltoztatnál?
Szerintem nincs.
2014. november 15. 14:18
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
|
20. Mi a véleményed Reni szüleiről?
Eléggé furcsák... Kétlem,hogy jó ötlet, hogy gyereknevelő könyvekből neveljék fel az egy szem lányukat és nem értem, hogy Reni anyja, miért nem tud megtanulni főzni, vagy legalább észrevehetné, hogy mennyire szr a főztje.
Eléggé furcsák... Kétlem,hogy jó ötlet, hogy gyereknevelő könyvekből neveljék fel az egy szem lányukat és nem értem, hogy Reni anyja, miért nem tud megtanulni főzni, vagy legalább észrevehetné, hogy mennyire szr a főztje.
2014. november 20. 17:10
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
|
25. Olvastad a kalauzt is? Hogy tetszett?
Igen, olvastam. Örülök, hogy Laura csinált egy ilyen könyvet is, úgy érzem, ez még kellett ahhoz, hogy nyugodtan lezárhassuk az SZJG korszakot.
Igen, olvastam. Örülök, hogy Laura csinált egy ilyen könyvet is, úgy érzem, ez még kellett ahhoz, hogy nyugodtan lezárhassuk az SZJG korszakot.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.