Starity

30 napos Szent Johanna gimi kihívás

42 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 03. 19:21 #481
xMilesss
xMilesss
sztármániás
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
11. Örültél, hogy Reni és Cortez összejöttek a végén?

Igen.
2014. július 04. 14:22 #482
xMilesss
xMilesss
sztármániás
12. Melyik az Szent Johanna gimi legszomorúbb pillanata számodra?

"Ahogy a hátsó ülésen helyet foglaltam és behúztam az ajtót, megpróbáltam kizárni az unalmas, de udvarias kötelező társalgást, és a gondolataimba merülve figyeltem, ahogy lassan gurulni kezdünk. Még egyszer visszafordultam, hogy utoljára memorizáljam a házunkat és az utcánkat aztán elordítottam magam.
- Álljunk meg!!!
Satufék, a taxis szitkozódott, anyuék a fejüket kapkodták hátrafelé, én pedig szó nélkül kipattantam a kocsiból, és rohanni kezdtem visszafelé az utcánkba, alig látva a könnyeimtől.
- Mit csináltok itt? Megbeszéltük, hogy nincs drámázás! - álltam meg kifulladva Kinga és Virág előtt, akik végre abbahagyták a csengő nyomkodását, és felfogták, hogy már elindultunk.
- A franc tudja - vonta meg a vállát Kinga. - Néha kell a drámázás is - mondta, majd könnyes szemmel, teljesen kiesve a szerepéből, kitárta a karját, én zokogva átöleltem, Virág pedig mindkettőnket átfogott, és bedugta a fejét a privát körünkbe.
Azt hiszem, mindössze fél percet álltunk úgy, egymást átölelve, de nekem az örökkévalóságnak tűnt. Szorosan lehunyt szemmel, az arcomon végigfolyó könnyekkel szorítottam magamhoz a két legjobb barátomat, végül elsőként Kinga tolt el magától.
- Menned kell - dörzsölte meg az arcát idegesen, mintha dühítené, hogy ennyire gyenge. Virág azonban nem fogta vissza magát, ő konkrétan annyira bőgött, hogy észre sem vette, hogy folyik az orra, a nyála meg ilyesmi.
- Oké - szipogtam. - Megyek - vettem erőt magamon, és azt hiszem, életem legnehezebb pillanata volt megfordulni és otthagyni őket.
A taxi felé igyekezve folyamatosan azt mondogattam magamban, hogy nem szabad hátrafordulnom, de mégis megtettem. Ott álltak a kapunkban, és a kocsit nézték."
2014. július 06. 14:42 #483
xMilesss
xMilesss
sztármániás
13. Mi a kedvenc részed/jeleneted a sorozatból?

"Cortez felállt, felvett Zsák mellől egy pokrócot, és mellém lépve a hátamra terítette. - Köszi - mosolyodtam el, de ráfagyott a fejemre a vigyor. Mármint tényleg. A hidegtől.
Cortez leült mellém, és mosolyogva nézte, ahogyan összegörnyedve remegek.
- Menj aludni - suttogta.
- Nem, még bírom - erőlködtem. - Csak lefagyott a kezem - bújtam ki a pokrócból, és megmozgattam az ujjaim. Tisztára elgémberedtek a hidegben. Cortez felém nyúlt, és megérintette a kezem.
- Tényleg megfagytál - nevette el magát halkan, aztán... Aztán hirtelen elég meleg lett.
Na, nem arra gondolok, hogy szélsőségesen megváltozott az időjárás, és minden előjel nélkül trópusi hőség szállt le a partra. A hőmérséklet nem változott. Csak éppen Cortez rákulcsolta az ujjait a kezemre, és leengedte a karját kettőnk közé..."

"Cortez kirontott az ajtón, ami erősen visszacsapódott. Lélegzet-visszafojtva néztem rá. Az ajtóban állt, homlokába hulló sötét tincsei alól fürkészve nézett, és csak ennyit kérdezett:
– Melyik szeptember 8?
Tudtam miért kérdezi. A levelemben ezt a dátumot említettem arra vonatkozóan, hogy totál beleestem.
– Kilencedikben – mondtam halkan.
Cortez hitetlenül elmosolyodott, megindult felém, és abban a pillanatban gondolkodás nélkül én is odaléptem hozzá. Körülbelül fél lépésnyire tőle megálltam, ő pedig megragadta a karom, és határozott mozdulattal magához húzott. Nem tudom, hogy ő csókolt-e meg engem vagy én őt, esetleg egyszerre történt. Nem ez a lényeg. A gyomromban lévő valamennyi pillangó felébredt, és vadul csapkodni kezdett, miközben a mellkasom úgy hullámzott, hogy alig álltam a lábamon. Forgott velem az egész világ, és végig azt kívántam, hogy soha ne érjen véget. Mintha csak megérezte volna a gondolatom, Cortez továbbra sem engedett el, hanem többször, egymás után megcsókolt, én pedig alig kaptam levegőt, és a boldogságtól majd szétrobbantam. Végül a homlokát az enyémnek támasztotta, és két keze közé fogta az arcomat.
– Mennem kell – suttogta.
– Tudom – fúrtam bele a tekintetem az övébe.
– Megvársz? – kérdezte halkan.
– Két és fél éve mást sem csinálok – feleltem, mire lehunyta a szemét, és újra megcsókolt."

Idézet (,2014.02.22. 10:33~4731872)

"Arra kaptam fel a fejem, hogy mindenki füttyögni és tapsolni kezd, és körülöttem mindenki felfele néz. 
– Mi az? – kérdeztem, és megkértem Bálintot, kicsit álljon arrébb, hogy lássam, amit a többiek. Aztán összeráncolt szemmel néztem a termünk felé, ahol Cortez kinyitotta az ablakot és… Úristen. Akkor már a szám elé kaptam a kezem, ügyet sem vetve arra, hogy a forrócsokim leesett, és kiömölve mély, barna lyukat vájt a hóba. 
Cortez belekapaszkodott az ablakkeretbe, majd fölpattant egy padra, és kiállt az ablakba! Mindenki döbbenten nézte, Ricsi vigyorogva bólogatott, Virág elképedve bámulta, Dave és Macu vették telefonnal, Zsolti fütyült, Kinga ordított, hogy „Megőrültél? Kiesel!!!”, az a-s lányok sipákoltak, mindenki más pedig lefagyva, elképedve nézte. 
– Oké – szólalt meg Cortez, amikor biztonságosan megfogta az ablakkeretet, és kihúzta magát. – Figyelnétek kicsit? Kösz – kezdte, és tekintetével körbepásztázta az udvart, majd megállapodott rajtam. Jaj, ne! Azt hiszem, legalább kétszáz volt a pulzusom, és alig mertem levegőt venni, annyira féltem, hogy baja esik. – Ott a padon… – mutatott felém. 
– Hagyd abba! Könyörgöm, hagyd abba! – motyogtam alig hallhatóan. Az egész udvar felém fordult, én pedig még soha, de soha nem égtem ennyire. 
– …a barátnőm! – kiáltotta. – Reni, köszönnél a többieknek? – szólt oda nekem. A fejemet fogva felnéztem, és bénán intettem egyet, úgy általánosságban. 
Azonnal zúgolódás kezdődött, mindenki susogni meg duruzsolni kezdett, közben folyamatosan hol engem, hol az ablakban álló (!!!) Cortezt figyelték. 
– Ha valaki még nem tudná esetleg… – magyarázta. A legtöbben bólintottak, de néhányan rávágták, hogy „oké”. – Ja – kapott Cortez a fejéhez, mintha csak megfeledkezett volna valamiről. A hirtelen mozdulatát egy rakás felszisszenés és ösztönös reflexmozdulat kísérte, mert úgy tűnt, most zuhan ki. – És szeretem – tette hozzá mellékesen, én pedig elmosolyodtam, és alig hallottam valamit a fülemben zúgó vértől. Ricsi megbökte a vállam, Virág tapsolva ugrált, a többiek meg „húú”-ztak és füttyögtek. 
A következő pillanatban Máday rontott ki az ajtón, és felnézett az épületre. 
– Antai-Kelemen Ádám! Tíz másodperced van, hogy megjelenj az irodámban! Azonnal szállj le onnan! – üvöltötte kivörösödött fejjel. 
– Ha nem gond, gyalog mennék – felelte Cortez."

"Cortez a vizes tincseit kifésülte a homlokából, megragadta a derekam és magához húzott a vízben, a medence hullámai tükröződtek az arcán. Erről eszembe jutott, hogy enyhén szólva szerelmes vagyok...smileeee.gif Átkulcsoltam a karomat a nyaka körül, és hagytam, hogy hosszasan megcsókoljon. - Érdekel, hogy mivel idegesítettél fel az első naptól kezdve? - suttogta halkan.
- Igen - bólintottam bele a vízbe az állammal.
- Oké. Idegesített, hogy nem köszöntél. Idegesített hogy jól elvoltál. Idegesített, hogy nem röhögtél azon, amin mi röhögtünk. Idegesített, hogy csak olvastál és semmi nem érdekelt. Idegesített, hogy kedvelted Neményit, és jól érezted magad vele. Idegesített, hogy előttem ültél. Idegesített, hogy láttalak a szünetekben az udvaron. Idegesített, hogy amikor nem láttalak, kerestelek. Idegesített, hogy tetszettél. Idegesített, hogy olyan lánynak tűntél, aki soha nem foglalkozna velem. Aztán rohadtul idegesített, hogy beléd estem."

14. Volt olyan, hogy idegesített, nem nyerte el a tetszésed a könyv egy része/jelenete, vagy az egyik szereplője?

Nagyon nem volt, ami idegesített, talán néha Reni hisztije, de nem volt vészes.
2014. július 08. 14:50 #484
Mille
Mille
visszatérő vendég

StátuszFeelings that come back are feelings that never left
Hozzászólás: 445
Csatolások: 970
Azonosító: 228201
1. Melyik a kedvenc köteted a sorozatból? Remény
2. Melyik kötet tetszett a legkevésbé? Együtt
3. Ki a kedvenc női karaktered? Virág és Kinga
4. Ki a kedvenc férfi karaktered? Cortez és Ricsi
5. Ki a kedvenc mellékszereplőd? Flóra
6. Ki szerinted a legviccesebb figura? Zsolti
7. Ki az, akit nagyon utálsz a karakterek közül? Dina
8. Ki a kedvenc párosod (lehet olyan is, akik már szakítottak)? Cortez és Reni
9. Ki az a páros (lehet olyan is, akik már szakítottak), aki nem illik/illett össze? Mindegyik fiú, aki Edinával járt plusz Cortez és Viki
10. Kinek a szakítását sajnáltad a legjobban? Kinga és Zsolti szakiítását
11. Örültél, hogy Reni és Cortez összejöttek a végén? Természetesen
12. Melyik az Szent Johanna gimi legszomorúbb pillanata számodra? A vége
13. Mi a kedvenc részed/jeleneted a sorozatból? Már nem emlékszem...
14. Volt olyan, hogy idegesített, nem nyerte el a tetszésed a könyv egy része/jelenete, vagy az egyik szereplője? Persze, de így volt ez jó
15. Van olyan rész v. jelenet, amit szívesen megváltoztatnál? Nincs
16. Mi a kedvenc beszólásod, szlogened a könyvekből? Csoki
17. Van kedvenc idézeted? Másold be!
18. Melyik tanár számodra a legszimpatikusabb? Haller (és Máday wink.gif )
19. Melyik tanár volt számodra nagyon antipatikus (nem volt szimpi)? Vladár és Gondos
20. Mi a véleményed Reni szüleiről? Kedvesek, csak a kamaszkezelő könyveiket elégethetnék
21. Mit hiányoltál a könyvekből? Még pár éles vitát Arnold és Cortez között
22. Melyik könyv borítója tetszik a legjobban? Remény és Örökké
23. Melyik könyv borítója tetszik a legkevésbé? Barátok
24. Melyik szereplővel azonosulsz a legjobban, avagy ki hasonlít rád jellemét tekintve? Egyik sem teljesen, bár leginkább Renire hasonlítok
25. Olvastad a kalauzt is? Hogy tetszett? Az előszó reményt adott nekem ahhoz, hogy lehet belőlem író. Úgyhogy köszönöm Laura! Amúgy nagyon tetszett az is.
26. Olvastál már Leiner Laurától mást is? Még nem
27. Szerinted tetszene az Szjg-ből készült film? Biztosan
28. Van ötleted arra, hogy ki játszhatná a sorozat karaktereinek szerepét egy filmadaptációban? Mivel magyar könyv, ezért nem sorolhatok külföldi szinészeket/szinésznőket, itthoniakat pedig nemigen ismerek
29. Tetszenek a könyv szereplőinek nevei? Volt, akire nem illet a neve? Nekem tetszettek, szerintem Laura jól választotta a neveket
30. Mi fogott meg leginkább a sorozatban? Miért kedveled?
Talán, hogy olyan spontán az egyész.
2014. július 08. 14:58 #485
xMilesss
xMilesss
sztármániás
15. Van olyan rész v. jelenet, amit szívesen megváltoztatnál?

Nem igazán.

16. Mi a kedvenc beszólásod, szlogened a könyvekből?

"– Nagy Zsolt, az agyamra mész! Zsidákot láttam az előbb?
– Igen. Bejött utolsó órára – közölte Kinga.
– Hogy van? – kérdezte az ig. helyettes.
– Szarul – felelte Ricsi.
– Parancsolsz, Pósa? – szisszent fel Máday elkerekedett szemmel.
– Úgy értem, igazgatóhelyettes asszony, Gábor ma úgy érzi magát, mint egy darab fekália – „javította ki” a mondandóját."

"- Nem mindegy, hogy vegyész, vagy bölcsész? Francot érdekli, hogy milyen „ész" leszek. Valamelyik.
- Látod, Ricsi. Ez az, ami te biztosan nem lehetsz. Valamilyen „ész". - szólt oda Kinga.
- Menj már! - szólt rá Ricsi röhögve. - Lehetek „ész".
- Ja. Pen-ész - jutott Zsolti eszébe."

"- Kinga, kivagyok - mondtam lehunyt szemmel.
- Hogyhogy ki vagy? Renáta, te Renáta vagy. De az ilyen jellegű játékokat miért nem Virággal játszod? Az ő agyi képessége pont eddig terjed.
- Nem. Úgy értem, ki vagyok borulva."

" – Ennyi? – kérdezte Kinga, amikor kiértünk a buszmegállóhoz, és megálltunk. – Hát meg izé. Kérdezte, hogy van-e barátom – folytatta Virág. – Mondtam, hogy igen – vigyorgott. – És akkor kérdezte, hogy milyen a kapcsolatom vele. – Mit mondtál? – húzta össze a szemét résnyire Kinga. – Hogy oan nagyon jó! Mert Ricsi tök rendes, és úúgy szeretem. Meg elmeséltem, hogy minden csütin moziba megyünk, meg hogy van robogója meg minden – magyarázta lelkesen."

"- Mennyi az idő? - kérdezte Zsolti.
- Még mindig háromnegyed öt - feleltem.
- Mikor kel már ez a barom nap? - kérdezte idegesen, mire fáradt nevetésben törtünk ki."

"- Virág, olyan sötét vagy, hogy fizikai fájdalmat érzek, mikor hallgatlak - nézett rá Kinga.
- Nyughass, ló - szólt rá Ricsi a fejét rázva."

"- Happy Meal Virágnak - tette le a tálcát Virág elé.
- Úúú, köszi - esett neki azonnal a doboznak.
- Afrika egyhavi élelme Reninek - rakta elém a másik tálcát.
- Nagyon vicces - nevettem fel "sértődötten"."

"Szomorúan körbenéztem, és megakadt a tekintetem Ricsin, aki nyugodtan hintázott a székén.
- Mi a pálya, Ren? - kérdezte.
- Semmirekellő vagyok - mondtam ki őszintén, amit gondoltam.
- Te is? - nézett rám vidáman. - Az jó. Leszünk együtt azok?
- Persze. Ketten sokkal jobb - bólintottam.
- Reni, ne viccelj ,űr - rágózott Cortez a padján ülve. - Te nem vagy semmirekellő. Ricsi tényleg az... - mondta, mire Ricsi felröhögött hintázás közben.
- Kösz, ember - biccentett."

"- Beírtam minden tünetem, és elég rossz eredmény jött ki - közölte Virág halk, rekedtes hangon, a szemében pedig ott volt a riadalom.
- Pontosabban? - kérdezte Kinga gyanakodva.
- Oké. De ne ijedjetek meg, mert gyógyítható. Csak izé. Elég rosszul hangzik - biggyesztette le a száját.
- Nyögd már ki! - parancsolt rá Kinga.
- Jó. Szóval. Uhh. A tünetek alapján biztos, hogy... nekem... jaj. Szóval prosztatagyulladásom van - mondta ki. Én mosolyogva a szám elé kaptam a kezem, Kinga pedig lehunyt szemmel egyszerűen megfejelte a mosdó csempéjét. Egymás után háromszor."

"- Jól hallom, hogy csengettek?
- Ja, de mindegy - vágta rá Ricsi reflexből, mire felnevettünk. Az ofő nem tartotta annyira viccesnek, úgyhogy elbúcsúzott tőlünk."

"Cortez üzenete: Majd csekkolom, biztos bénázol megint.
Reni üzenete: Nem szoktam bénázni.
Cortez üzenete: Aha. Láttalak infón. Te vagy az, aki a google toolbarba beírod, hogy google.hu. :DDD
Reni üzenete: Az egyszer volt!!!"
2014. július 09. 12:49 #486
xMilesss
xMilesss
sztármániás
17. Van kedvenc idézeted? Másold be!

"Zsolti beállt a társaságunkba, és kissé szentimentális pillantást vetett az épület felé. – Hát… végzősök lettünk – mondta már most nosztalgiázva. Kérdőn néztünk össze.
– Még csak tizenegyedikesek vagyunk – törtem össze az álomképet könyörtelenül." rohog.gif
2014. július 10. 16:49 #487
xMilesss
xMilesss
sztármániás
18. Melyik tanár számodra a legszimpatikusabb?

Abszolút kedvencem Máday néni, de Haller is jó fej. laugh.gif
2014. július 10. 21:56 #488
Nemmindegykivagyok
Nemmindegykivagyok
visszatérő vendég

StátuszBeach! Bitch? Beach? Bitch!-V&Jimin
Hozzászólás: 372
Csatolások: 96
Azonosító: 171444
7. Ki az, akit nagyon utálsz a karakterek közül?
Viki
2014. július 11. 17:21 #489
xMilesss
xMilesss
sztármániás
19. Melyik tanár volt számodra nagyon antipatikus (nem volt szimpi)?

Talán Vladár.
2014. július 12. 00:15 #490
Nemmindegykivagyok
Nemmindegykivagyok
visszatérő vendég

8. Ki a kedvenc párosod (lehet olyan is, akik már szakítottak)?
RENI+CORTEZ♥ Virág+Ricsi♥
2014. július 12. 17:43 #491
xMilesss
xMilesss
sztármániás
20. Mi a véleményed Reni szüleiről?

Kissé őrültek. Bele is zavarodnék, ha az én szüleim folyton könyvekkel próbálnának korlátozni. Ez beteges. unsure.gif Emellett persze jó fejek, Reni mindig számíthatott rájuk.
2014. július 13. 01:50 #492
Nemmindegykivagyok
Nemmindegykivagyok
visszatérő vendég

9. Ki az a páros (lehet olyan is, akik már szakítottak), aki nem illik/illett össze?
Edina és mindenki biggrin.gif
2014. július 13. 21:29 #493
xMilesss
xMilesss
sztármániás
21. Mit hiányoltál a könyvekből?

Nem jut eszembe semmi, amit hiányoltam volna. Szerintem minden úgy volt jó, ahogy meg lett írva. smileeee.gif
2014. július 15. 00:22 #494
xMilesss
xMilesss
sztármániás
22. Melyik könyv borítója tetszik a legjobban?

A Szent Johanna gimi 6 - Ketten
A Szent Johanna gimi 8 - Örökké

23. Melyik könyv borítója tetszik a legkevésbé?

A Szent Johanna gimi 7 - Útvesztő
2014. július 15. 00:24 #495
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18950
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
1. Melyik a kedvenc köteted a sorozatból?

Örökké
2014. július 15. 09:20 #496
Mokusmacska1
Mokusmacska1
visszatérő vendég

Státusz12.28.
Hozzászólás: 156
Csatolások: 0
Azonosító: 223508
1. Melyik a kedvenc köteted a sorozatból? Remény
2. Melyik kötet tetszett a legkevésbé? Egyedül
3. Ki a kedvenc női karaktered? Kinga
4. Ki a kedvenc férfi karaktered? Cortez
5. Ki a kedvenc mellékszereplőd? Kata

6. Ki szerinted a legviccesebb figura? Zsolti
7. Ki az, akit nagyon utálsz a karakterek közül? Dorián
8. Ki a kedvenc párosod (lehet olyan is, akik már szakítottak)? Kinga-Zsolti
9. Ki az a páros (lehet olyan is, akik már szakítottak), aki nem illik/illett össze? Dina-Macu
10. Kinek a szakítását sajnáltad a legjobban? Kinga-Zsolti
11. Örültél, hogy Reni és Cortez összejöttek a végén? Igen
12. Melyik az Szent Johanna gimi legszomorúbb pillanata számodra? Amikor Gábor nagypapája meghal
13. Mi a kedvenc részed/jeleneted a sorozatból? “-Érdekel,hogy mivel idegesítettél fel már az első naptól kezdve?-suttogta halkan.
-Igen.-bólintottam bele a vízbe az állammal.
-Oké.Idegesített,hogy nem köszöntél.Idegesített,hogy jól elvoltál.Idegesített,hogy nem röhögtél azon,amin mi röhögtünk.Idegesített,hogy csak olvastál,és semmi más nem érdekelt.Idegesített,hogy kedvelted Neményit és jól érezted magad vele.Idegesített,hogy előttem ültél.Idegesített,hogy láttalak a szünetekben az udvaron.Idegesített,hogy amikor nem láttalak kerestelek.Idegesített,hogy tetszettél.Idegesített,hogy olyan lánynak tűntél,aki soha nem foglalkozna velem.Aztán ***ul idegesített,hogy beléd estem.-fejezte be halkan,én pedig tágra nyílt szemmel néztem rá.
-Ez mikor történt?-kérdeztem vékony,még számomra is ismeretlen hangon.
-Folyamatosan
14. Volt olyan, hogy idegesített, nem nyerte el a tetszésed a könyv egy része/jelenete, vagy az egyik szereplője? Dorián viselkedése
15. Van olyan rész v. jelenet, amit szívesen megváltoztatnál? Nincs
16. Mi a kedvenc beszólásod, szlogened a könyvekből? Máday néni itt hagyta a fáját a kutyafáját! Muhahaha
17. Van kedvenc idézeted? Másold be! Nézzük Nagy Zsolt mit szeretne elérni életében.. A buszt
18. Melyik tanár számodra a legszimpatikusabb? Kardos,Haller
19. Melyik tanár volt számodra nagyon antipatikus (nem volt szimpi)? Valdár
20. Mi a véleményed Reni szüleiről? Kedvesek de néha nem érteni őket
21. Mit hiányoltál a könyvekből? Semmit
22. Melyik könyv borítója tetszik a legjobban? Remény
23. Melyik könyv borítója tetszik a legkevésbé? Kezdet
24. Melyik szereplővel azonosulsz a legjobban, avagy ki hasonlít rád jellemét tekintve? Kinga
25. Olvastad a kalauzt is? Hogy tetszett? Tetszett
26. Olvastál már Leiner Laurától mást is? Még nem
27. Szerinted tetszene az Szjg-ből készült film? Igen nagyon
28. Van ötleted arra, hogy ki játszhatná a sorozat karaktereinek szerepét egy filmadaptációban? Nincs
29. Tetszenek a könyv szereplőinek nevei? Volt, akire nem illet a neve? Nem
30. Mi fogott meg leginkább a sorozatban? Miért kedveled?
Maga a története mert őrült jó
2014. július 15. 22:30 #497
- törölt felhasználó -    
1. Melyik a kedvenc köteted a sorozatból?
Talán a Ketten de mindet szeretem ,más-más okokból smileeee.gif
2014. július 15. 22:57 #498
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18950
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
2. Melyik kötet tetszett a legkevésbé?

Egyedül
2014. július 16. 10:52 #499
- törölt felhasználó -    
Talán a Kezdet
2014. július 16. 11:25 #500
xMilesss
xMilesss
sztármániás
24. Melyik szereplővel azonosulsz a legjobban, avagy ki hasonlít rád jellemét tekintve?

Talán Reni... unsure.gif
42 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!