Starity

Pankráció IV

84 oldal 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. április 08. 15:34 #1561
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2014.04.08. 15:01)
Ez az egész engemet hatalmas sokként ért, de a reakcióm 100%-ban megegyezett Prenszesz Éjdzséjemével. A Heel karaktere már az egekben vándorol és hiba volt Paige-t kihívni azonnal az övért... de ez nyilván nem April hibája, hanem a jófej WWE-s manuszoké.. No comment.
#AJLeegion4ever #AJStillChamp #LongestReigningDivasChamp4ever #MiniAJ #AJunior #HunAJLee
http://24.media.tumblr.com/88169cb42f4b228293c00829475176cc/tumblr_n3p0h4ipeV1s0lhaio2_250.gif http://24.media.tumblr.com/631ac54a94daf466f2f48b31b5945e62/tumblr_n3p0h4ipeV1s0lhaio3_250.gif http://24.media.tumblr.com/a9efb82c5f664d2c9097ab3f33f0e3c1/tumblr_n3p0h4ipeV1s0lhaio4_250.gif

WTF?? Mi a ** van?? ohmy.gif ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky
2014. április 08. 16:05 #1562
- törölt felhasználó -    
Sziasztok. A nevem Vivien, 13 éves vagyok. Kedvelem a pankrációt, a kedvenceim közé sorolhatom a VOLT díva bajnokunkat (már csak Mini Aj miatt is bajnokunkat), John Cena-t, Dolph Ziggler-t, Alberto Del Rio-t és Big E Langston-t biggrin.gif Szeretnék csatlakozni hozzátok, remélem hamar betudok illeszkedni. Többiről kicsit bővebben tudtok olvasni a profilomon smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky, Bessie
2014. április 08. 16:24 #1563
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Idézet (Mini AJ @ 2014.04.08. 15:01)
Ez az egész engemet hatalmas sokként ért, de a reakcióm 100%-ban megegyezett Prenszesz Éjdzséjemével. A Heel karaktere már az egekben vándorol és hiba volt Paige-t kihívni azonnal az övért... de ez nyilván nem April hibája, hanem a jófej WWE-s manuszoké.. No comment.
#AJLeegion4ever #AJStillChamp #LongestReigningDivasChamp4ever #MiniAJ #AJunior #HunAJLee
http://24.media.tumblr.com/88169cb42f4b228293c00829475176cc/tumblr_n3p0h4ipeV1s0lhaio2_250.gif http://24.media.tumblr.com/631ac54a94daf466f2f48b31b5945e62/tumblr_n3p0h4ipeV1s0lhaio3_250.gif http://24.media.tumblr.com/a9efb82c5f664d2c9097ab3f33f0e3c1/tumblr_n3p0h4ipeV1s0lhaio4_250.gif

Én nagyon szeretem <33 Olyan aranyos volt, hogy sírt. Szerintem minden tiszteletemet megkapta azért hogy sírt. úgy utálom, hogy valaki csak úgy veszi hogy egy szaros öv. Valaki emg egész életében ezért harcolt mint AJ és Paige:)
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. április 08. 16:28 #1564
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sznuksz @ 2014.04.08. 16:05)
Sziasztok. A nevem Vivien, 13 éves vagyok. Kedvelem a pankrációt, a kedvenceim közé sorolhatom a VOLT díva bajnokunkat (már csak Mini Aj miatt is bajnokunkat), John Cena-t, Dolph Ziggler-t, Alberto Del Rio-t és Big E Langston-t biggrin.gif Szeretnék csatlakozni hozzátok, remélem hamar betudok illeszkedni. Többiről kicsit bővebben tudtok olvasni a profilomon smileeee.gif

Vivlypuff, te aztán nem vicceltél azzal, hogy csatlakozol biggrin.gif Üdv itt, honfitársam! meghajolo.gif
2014. április 08. 16:32 #1565
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2014.04.08. 16:28)
Vivlypuff, te aztán nem vicceltél azzal, hogy csatlakozol biggrin.gif Üdv itt, honfitársam! meghajolo.gif

Hürrem szultána vagyok, köszönöm Prenses laugh.gif
Aj elvesztette az övet, most már igazán leszállhatnak róla azok a kislányok akik azért szeretik mert jaj de szép _nevet.gif
2014. április 08. 18:30 #1566
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (Sznuksz @ 2014.04.08. 16:32)
Aj elvesztette az övet, most már igazán leszállhatnak róla azok a kislányok akik azért szeretik mert jaj de szép _nevet.gif

Amúgy tényleg:D Akik legjobban megérdemelték az övet az Paige és AJ mert ők életükben ezért küzdöttek!
2014. április 08. 20:07 #1567
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.04.08. 18:30)
Amúgy tényleg:D Akik legjobban megérdemelték az övet az Paige és AJ mert ők életükben ezért küzdöttek!

Először is üdvözlöm az új lakót! smileeee.gif
Másodszor is; Mike igen így igaz szerintem AJ és Paige az EGYETLEN akik megérdemlik a Díva övet,mivel..na a többit leírtad,nem akarok kötetet írni biggrin.gif
De azt nem értem most,hogy Paige hpgy került végül is ide..én még basszus ott tartok,hogy ő a Women's Champion / nxt női bajnok/ akkor mi lett az ővével? Ezt nem értem..Amúgy szerintem Paige-hez inkább a Női Bajnoki Öv illik ,s mint a Díva bajnoki ,mivel nem tudom,ő egy ilyen alkat meg mitudém én,hogy ő a Női Bajnok stb..És szerintem a WWE-ből EGYEDÜL AJ legideálísabb a Díva Bajnoki címre köthető..vagy nem tudom hogy írjam le.. PL.: Itt van Natalya is ,ő is inkább a Női Bajnoki címre sorolható,már pedig mindene miatt..szerintem igen jó dívnak,de a Női Bajnoki öv jobban áll a kezében mint a Díva bajnoi öv ,és pont Natalya-hoz sorolható Paige is ,de még egy csomó embert ide tudnák sorolni,mint aka Beth Phoenix (aki már nincs a cégnél) akk Rosa Mendez ,vagy pl. még ott van Tamina..szóval értitek. Szerintem egydül AJ-nek áll jól ez az egész Díva cím, és szerintem senki másnak.. Sorolhatnám ide Summer Rae-t ,akinek egyik öv se állna jól (hála Istennek!!) Női Bajnoki Öv? Pff ,de még csak a Díva Bajnoki öv sem,pl. most a Belláknak ,még nem tudom..de mondom AJ-nek áll jól ez az egész dolog..Am eddig az NXT-s Női bajnoki Övről beszéltem. Szerintem értitek ,hogy mire akartam kilyukadni.De végülis ,hpogy került ide Paige? Ez a kérdésem,mert csak ezt nem értem..Különben semmi bajom nincs vele,csak ez a kérdésem lenne. biggrin.gif

Am Lina státuszod ♥
2014. április 08. 21:28 #1568
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sznuksz @ 2014.04.08. 16:32)

Most itt lesz egy nagyon csúnya off, remélem nem hari:
Holnap Szuli-muli (ahogy Rolina hívná) meghajolo.gif
Azthiszem kezdem megszeretni Paiget thumbsup.gif
2014. április 08. 21:32 #1569
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sznuksz @ 2014.04.08. 21:28)
Most itt lesz egy nagyon csúnya off, remélem nem hari:
Holnap Szuli-muli (ahogy Rolina hívná) meghajolo.gif
Azthiszem kezdem megszeretni Paiget thumbsup.gif

Na elkészült a legújabb borítóképem (köszönet a török szövegért Vivlypuff egyik ismerősének, Mohamednek) meghajolo.gif
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/969487_301403913350315_8058721017675823153_n.jpg
2014. április 08. 22:06 #1570
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (saint7 @ 2014.04.07. 20:55)
SPOILER!!
hűűű háá én évek óta nem szórakoztam ennyire jól Wrestlemánián mondhatnám az elmúlt 4-év talán legjobb Mániája volt az idei! meghajolo.gif 
ez legfőképpen egy iszonyat jó Triple H és Stephanie párosnak egy fáradhatatlan Daniel Bryan-ek és egy Orton és Batista "Evolution" szerű sziporkázásának volt köszönhető.
A Hall of Fame-be is évek óta először olyan pankrátorokat iktattak be akik háááá sok felejthetetlen percet okoztak a rajongóknak. és hááá én nemtom iszonyat örültem hogy Scott Hall úgy néz ki végérvényesen talpra áll nagyon jól nézett ki az öreg!! thumbsup.gif  smileeee.gif  DDP úgy néz ki tényleg megmentette az életét Scott Hall-nak és Jake The Snake-nek is! meghajolo.gif  Háá igen Diamond Dallas Page-nél nagyobb pankrátor nem lesz sem a ringben sem a ringen kívül!!  meghajolo.gif 
Szóval sok emlékeztes momentuma volt ennek a Wrestlemániának!
És hááá volt egy ami hááá igaz hogy emlékeztes de nemtom szerintem vagy rosszul időzített vagy egyszerűen értelmetlen volt az egész és ez Undertaker veresége volt. És nem az bosszantott legfőképpen hogy végül még is csak megtörték a sorozatát és ezt Brock Lesnár követte el hanem az hogy ez a meccs mindenidők legrosszabb Undertaker meccse volt! rolleyes.gif  Unalmas volt monoton és látszott hogy az öreg legenda egyszerűen formán kívül van meccs hiányban szenved és ugye 50 éves! sad.gif  egyszerűen látszott hogy fizikailag képtelen felvenni a versenyt Lesnarral! így egy rendkívül passzív és borzasztó meccs keveredett belőle ami tele volt hibákkal szét esett mozdulatokkal és utólag olvastam hogy Undertaker még egy sérülést is beszedett ami végképp megpecsételte a meccsnek és ő magának is a sorsát. sad.gif  Én imádom Undertakert de szerintem tudni kell nemet mondani és tudni kell időben befejezni a pankrációt neki a második Shawn Michaels elleni győzelme után kellett volna visszavonulni.
Ebből a vereségből csak úgy tudna a WWE és Undertaker profitálni ha valóban igazak a hírek és jön STING!! Mert ha valóban jön Stinger akkor mivel a sorozat megszakatt és így már ez nem tét akkor már csak azaz egyetlen motivációja van a Sírásónak ha szembe néz a nemezisével a WCW ikonjával Sting-el! és még egyszer utoljára de a pankráció történetében először ez a két legenda jövőre a következő Wrestlemánián egymással küzd meg. biggrin.gif  meghajolo.gif  és egy jól felépített story végkifejleteként megmérkőznek és hogy ott ki nyer teljesen mindegy de mindkét pankrátor utána nyugodtan és boldogan visszavonulhat! meghajolo.gif  thumbsup.gif  beer.gif 
http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2013/182/4/8/sting_vs_the_undertaker_by_kanetakerfan701-d6bjcul.jpg

abcolútdeegyetértzekveled biggrin.gif

Kezdem ott, hogy néztem az idei WM majdnem minden pillanatát. Red carpet bevonulást, press conferenct, Hall of Fame-et (of course) és hát végére a kihagyhatatlan WM-át!

Első reakcióm. ooo.gif wtf.gif
Már az első pillanattól kezdve zabáltam. biggrin.gif Kezdve Hulktól, Stone Coldtól és Rocktól. Első meccs: love it. biggrin.gif
Volt benne minden, még ha kicsit sejthettük is hogy Daniel nyer, de az egész pazarul volt megcsinálva. Imádtam a Tag Team meccset is. Pörgött, meg minden. csak rövid volt. biggrin.gif

kis fekete leves: John Cena és a "kis" Wyatt family viszont untatott. Próbáltam nézni, nem ment. Léptem. rohog.gif
Brock és Undertaker meccse is untatott. Sorry, ez van. Pedig ezt még jobban próbáltam nézni. nem ment. Végére léptettem. Döbbentem,. Sokkot kaptam, akárcsak a közönség. biggrin.gif Azon viszont iszonyat jól szórakoztam, hogy a Superdome-ban is milyen nagy döbbenet volt percekig. Még Brock részéről is. rohog.gif

Vissza a jó dolgokhoz:
Battle Royal megint finom falat volt. Igaz én a végéig azt visítoztam, hogy miért nem állnak össze többen és hajítják már ki Big Showt? Hát a végére választ kaptam és tetszett. Respect Cesaro. meghajolo.gif

Díva meccs megint jóféle volt. Kivételesen ezt sem kellett továbbléptetnem, pedig sokszor kellett már az évek folyamán. rolleyes.gif Na mindegy, jó volt és kész. rohog.gif

És az est legjobb része egyértelműen a triple threat meccs.
Anyám amit ezek összehoztak. ooo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
az az asztalos akció naagyon durva volt! w00t.gif wub.gif És az hogy bejött HHH és Steph, majd Daniel hogy beszívatta őket. rohog.gif _nevet.gif thumbsup.gif hullam.gif
Habár sokáig tényleg Randy és Batista mérkőzése volt, azért lehetett látni, hogy illik odafigyelni a mi kis yes, yes, yes bajnokunkra biggrin.gif

fantasztikus volt. És ha nem bánjátok hozok néhány képet, amit csináltam közben biggrin.gif

u.i.: HHH és Undertaker bevonulása istenkirály volt, akárcsak az élőzene. hullam.gif
u.i.2: oké, számomra Randy bevonulása is az volt. rohog.gif
2014. április 08. 22:21 #1571
- törölt felhasználó -    
SPOILER!!
hááááááááááááááá egek!! meghajolo.gif ISTENKIRÁLY VOLT A RAW!! egyszerűen örjöngtem annyira tetszett az egész!! meghajolo.gif w00t.gif beer.gif remek debütálások Paige heart.gif és az az Orosz medve sem volt semmi! meghajolo.gif brutál aza fazon!! és minden egyes meccs élvezhető volt mindig történt valami egyszerűen pörgött a műsor és nem volt benne üresjárat! asszem hétről hétre nézem újra a RAW-t mert végre olyan érzésem volt hogy nem elvesztegetett idő amit eltöltök a WWE-vel!!! háá ezt rég nem éreztem már.. Triple H lehet hogy tényleg megcsinálja és próbál egy köztes WWE-it létrehozni ami megfelel a PG-nek de próbálja kielégíteni az öregebb pankráció fanok igényeit is és ez eddig működik azt kell hogy mondjam! és megint van "Evolution"!!! gecc amikor Batista és Orton be ment a végén és mindenki fújolta őket az zene volt a füleimnek aztán jönn Triple H és Stephanie az csak hab a tortán volt és tök jó hogy Kane-t is be vették a buliba!! thumbsup.gif meghajolo.gif aztán a legendák is fel fel bukkannak mindig Warrior meg Hogan is!! meghajolo.gif Cesaro is végre szerephez jut és beállt mögé Paul Heyman!! Imádom Heyman-t hatalmas forma!!! meghajolo.gif RVD is visszatért!! meghajolo.gif Basszus ha tényleg jön Sting és még CM Punk is lehet hogy vissza jön nyár végéig nagyon jó meccseket és műsorokat lehet majd csinálni! thumbsup.gif
és egyre több új pankrátort hoznak be nagyon jót fog tenni a szervezetnek a vér frissítés főleg hogyha tehetségeket hoznak be a műsorokba! A SHIELD face turn-je is nagyon jó volt és remekül volt időzítve!!! hááá idejét sem tudom már mikor vártam ennyire a következő hétfőt de most várom! thumbsup.gif
jahhh és akinek tényleg a legnogyobb köszönet jár az Daniel Bryan!! meghajolo.gif végre levette valaki Cena válláról a terhet és lassan de biztosan új arca van a WWE-nek!! meghajolo.gif és nem érdemtelenül lett Bryan az! meghajolo.gif
http://media.philly.com/images/040814_daniel-bryan_600.jpg
2014. április 08. 22:30 #1572
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet
és a vége biggrin.gif
2014. április 08. 22:36 #1573
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (saint7 @ 2014.04.08. 22:21)
SPOILER!!
hááááááááááááááá egek!! meghajolo.gif  ISTENKIRÁLY VOLT A RAW!! egyszerűen örjöngtem annyira tetszett az egész!! meghajolo.gif  w00t.gif  beer.gif remek debütálások Paige  heart.gif  és az az Orosz medve sem volt semmi! meghajolo.gif  brutál aza fazon!! és minden egyes meccs élvezhető volt mindig történt valami egyszerűen pörgött a műsor és nem volt benne üresjárat! asszem hétről hétre nézem újra a RAW-t mert végre olyan érzésem volt hogy nem elvesztegetett idő amit eltöltök a WWE-vel!!! háá ezt rég nem éreztem már.. Triple H lehet hogy tényleg megcsinálja és próbál egy köztes WWE-it létrehozni ami megfelel a PG-nek de próbálja kielégíteni az öregebb pankráció fanok igényeit is és ez eddig működik azt kell hogy mondjam! és megint van "Evolution"!!! gecc amikor Batista és Orton be ment a végén és mindenki fújolta őket az zene volt a füleimnek aztán jönn Triple H és Stephanie az csak hab a tortán volt és tök jó hogy Kane-t is be vették a buliba!! thumbsup.gif  meghajolo.gif  aztán a legendák is fel fel bukkannak mindig Warrior meg Hogan is!! meghajolo.gif  Cesaro is végre szerephez jut és beállt mögé Paul Heyman!! Imádom Heyman-t hatalmas forma!!! meghajolo.gif  RVD is visszatért!! meghajolo.gif  Basszus ha tényleg jön Sting és még CM Punk is lehet hogy vissza jön nyár végéig nagyon jó meccseket és műsorokat lehet majd csinálni!  thumbsup.gif 
és egyre több új pankrátort hoznak be nagyon jót fog tenni a szervezetnek a vér frissítés főleg hogyha tehetségeket hoznak be a műsorokba! A SHIELD face turn-je is nagyon jó volt és remekül volt időzítve!!! hááá idejét sem tudom már mikor vártam ennyire a következő hétfőt de most várom! thumbsup.gif
jahhh és akinek tényleg a legnogyobb köszönet jár az Daniel Bryan!! meghajolo.gif  végre levette valaki Cena válláról a terhet és lassan de biztosan új arca van a WWE-nek!! meghajolo.gif  és nem érdemtelenül lett Bryan az! meghajolo.gif
http://media.philly.com/images/040814_daniel-bryan_600.jpg

mentem is nézni. rohog.gif
2014. április 09. 13:10 #1574
- törölt felhasználó -    
Eltávozott közülünk egy nagyon nagy legenda cray.gif
Nagyon nagyon sajnálom, Ultimate Warrior cry.gif cry.gif cry.gif

http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2014/04/ultimate-warrior-halala-reszletek.html
http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2014/04/sokkolo-ultimate-warrior-meghalt.html

http://www.demotivalo.net//pic/1360336715.6502-images-f.jpg
2014. április 09. 13:10 #1575
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.04.09. 13:10)

Nyugodjon Békében. sad.gif cry.gif cray.gif
2014. április 09. 13:19 #1576
- törölt felhasználó -    
Na akkor én elsőnek;
Nagyon boldog születésnapot Mike!! smileeee.gif
Legyen nagyon boldog szülinapod!
éS AKKOR ITT EGY KIS VERSIKE biggrin.gif

Megint egy nappal öregebb lettél,
A mosásban egy kicsit összementél.
De ne izgulj,
jön még télre tavasz,
ennyi éves is csak
egy évig maradsz! smileeee.gif smileeee.gif
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!! smileeee.gif

Adzz egy csókoc neki biggrin.gif
2014. április 09. 14:07 #1577
- törölt felhasználó -    
hááá ez így most rendesen gyomorba vágott! sad.gif
talán minden idők legjobb Wrestlemánia meccsét produkálták ezen a Wrestlemania 7-en Ultimate Warrior és Macho Man! smileeee.gif de már egyikük sincs köztük sajnos! sad.gif valahonnan szerezzétek be azt a meccset érdemes megnézni még ma is! smileeee.gif
R.I.P. WARRIOR!! sad.gif
2014. április 09. 14:48 #1578
- törölt felhasználó -    
Felfoghatatlan ez számomra. Most tudtam meg csak, nemrégen jöttem haza. Hihetetlenül megdöbbentett...
https://24.media.tumblr.com/fc50a9ee88ab79058760119889fd5f2e/tumblr_n3r7qrlwry1tt2jjyo1_250.gifhttps://31.media.tumblr.com/60b1e2e216e46310c7a08f0da36643da/tumblr_n3r7qrlwry1tt2jjyo2_250.gif
2014. április 09. 14:57 #1579
- törölt felhasználó -    
http://31.media.tumblr.com/19454edecb7e70f96ebb5f1aabda66c9/tumblr_n3qtbhWg4R1qgy87eo4_250.jpg heart.gif http://37.media.tumblr.com/b197d3bb3d9c37da26962c0357ef8db1/tumblr_n3qtbhWg4R1qgy87eo1_250.jpg
2014. április 09. 16:48 #1580
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (A.J.2013 @ 2014.04.09. 13:19)
Na akkor én elsőnek; 
Nagyon boldog születésnapot Mike!! smileeee.gif
Legyen nagyon boldog szülinapod!
éS AKKOR ITT EGY KIS VERSIKE biggrin.gif
Megint egy nappal öregebb lettél, 
A mosásban egy kicsit összementél.
De ne izgulj,
jön még télre tavasz,
ennyi éves is csak
egy évig maradsz!  smileeee.gif  smileeee.gif 
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!! smileeee.gif

Adzz egy csókoc neki biggrin.gif

Nagyon szépen köszönöm <33
84 oldal 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!