Idézet (saint7 @ 2014.04.07. 20:55)
SPOILER!!
hűűű háá én évek óta nem szórakoztam ennyire jól Wrestlemánián mondhatnám az elmúlt 4-év talán legjobb Mániája volt az idei!
ez legfőképpen egy iszonyat jó Triple H és Stephanie párosnak egy fáradhatatlan Daniel Bryan-ek és egy Orton és Batista "Evolution" szerű sziporkázásának volt köszönhető.
A Hall of Fame-be is évek óta először olyan pankrátorokat iktattak be akik háááá sok felejthetetlen percet okoztak a rajongóknak. és hááá én nemtom iszonyat örültem hogy Scott Hall úgy néz ki végérvényesen talpra áll nagyon jól nézett ki az öreg!!

DDP úgy néz ki tényleg megmentette az életét Scott Hall-nak és Jake The Snake-nek is!

Háá igen Diamond Dallas Page-nél nagyobb pankrátor nem lesz sem a ringben sem a ringen kívül!!
Szóval sok emlékeztes momentuma volt ennek a Wrestlemániának!
És hááá volt egy ami hááá igaz hogy emlékeztes de nemtom szerintem vagy rosszul időzített vagy egyszerűen értelmetlen volt az egész és ez Undertaker veresége volt. És nem az bosszantott legfőképpen hogy végül még is csak megtörték a sorozatát és ezt Brock Lesnár követte el hanem az hogy ez a meccs mindenidők legrosszabb Undertaker meccse volt!

Unalmas volt monoton és látszott hogy az öreg legenda egyszerűen formán kívül van meccs hiányban szenved és ugye 50 éves!

egyszerűen látszott hogy fizikailag képtelen felvenni a versenyt Lesnarral! így egy rendkívül passzív és borzasztó meccs keveredett belőle ami tele volt hibákkal szét esett mozdulatokkal és utólag olvastam hogy Undertaker még egy sérülést is beszedett ami végképp megpecsételte a meccsnek és ő magának is a sorsát.

Én imádom Undertakert de szerintem tudni kell nemet mondani és tudni kell időben befejezni a pankrációt neki a második Shawn Michaels elleni győzelme után kellett volna visszavonulni.
Ebből a vereségből csak úgy tudna a WWE és Undertaker profitálni ha valóban igazak a hírek és jön STING!! Mert ha valóban jön Stinger akkor mivel a sorozat megszakatt és így már ez nem tét akkor már csak azaz egyetlen motivációja van a Sírásónak ha szembe néz a nemezisével a WCW ikonjával Sting-el! és még egyszer utoljára de a pankráció történetében először ez a két legenda jövőre a következő Wrestlemánián egymással küzd meg.

és egy jól felépített story végkifejleteként megmérkőznek és hogy ott ki nyer teljesen mindegy de mindkét pankrátor utána nyugodtan és boldogan visszavonulhat!

abcolútdeegyetértzekveled
Kezdem ott, hogy néztem az idei WM majdnem minden pillanatát. Red carpet bevonulást, press conferenct, Hall of Fame-et (of course) és hát végére a kihagyhatatlan WM-át!
Első reakcióm.
Már az első pillanattól kezdve zabáltam.

Kezdve Hulktól, Stone Coldtól és Rocktól. Első meccs: love it.
Volt benne minden, még ha kicsit sejthettük is hogy Daniel nyer, de az egész pazarul volt megcsinálva. Imádtam a Tag Team meccset is. Pörgött, meg minden. csak rövid volt.
kis fekete leves: John Cena és a "kis" Wyatt family viszont untatott. Próbáltam nézni, nem ment. Léptem.
Brock és Undertaker meccse is untatott. Sorry, ez van. Pedig ezt még jobban próbáltam nézni. nem ment. Végére léptettem. Döbbentem,. Sokkot kaptam, akárcsak a közönség.

Azon viszont iszonyat jól szórakoztam, hogy a Superdome-ban is milyen nagy döbbenet volt percekig. Még Brock részéről is.
Vissza a jó dolgokhoz:
Battle Royal megint finom falat volt. Igaz én a végéig azt visítoztam, hogy miért nem állnak össze többen és hajítják már ki Big Showt? Hát a végére választ kaptam és tetszett. Respect Cesaro.
Díva meccs megint jóféle volt. Kivételesen ezt sem kellett továbbléptetnem, pedig sokszor kellett már az évek folyamán.

Na mindegy, jó volt és kész.
És az est legjobb része egyértelműen a triple threat meccs.
Anyám amit ezek összehoztak.
az az asztalos akció naagyon durva volt!

És az hogy bejött HHH és Steph, majd Daniel hogy beszívatta őket.
Habár sokáig tényleg Randy és Batista mérkőzése volt, azért lehetett látni, hogy illik odafigyelni a mi kis yes, yes, yes bajnokunkra
fantasztikus volt. És ha nem bánjátok hozok néhány képet, amit csináltam közben
u.i.: HHH és Undertaker bevonulása istenkirály volt, akárcsak az élőzene.
u.i.2: oké, számomra Randy bevonulása is az volt.