Pankráció IV
2014. április 06. 21:14
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
hihetetlen amit csinált, az már biztos. Nem nagyon lesz még egy ilyen nő a dívák között. Jaaaj nemsokára kezdődik!
1 felhasználónak tetszik:
MrVelvetSky
2014. április 06. 21:21
Mindjárt Wrestlemania
Belenézek az élő közvetítésbe egy kicsit majd.
Már nagyon várom
Belenézek az élő közvetítésbe egy kicsit majd.
Már nagyon várom
MrVelvetSky
2014. április 06. 22:43
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Én végig nézem az élőt ^^
Amúgy szerintem Paige van olyan menő mint Lita vagyis még nem mert nem került be a main rosterbe meg sok szerepet nem kapott de csípem.
Amúgy szerintem Paige van olyan menő mint Lita vagyis még nem mert nem került be a main rosterbe meg sok szerepet nem kapott de csípem.
2014. április 07. 06:32
No comment. xd
Nem illik hozzá az öv:D
Nem illik hozzá az öv:D
MrVelvetSky
2014. április 07. 06:43
Tegnap taker fantasztikus volt
Nagyon tetszettek a visszatérők, Rock és Steve
Nagyon tetszettek a visszatérők, Rock és Steve
MrVelvetSky
2014. április 07. 14:44
Nem tudom miért, de szerintem nem így kellett volna, hogy vége legyen Undetakert szériájának
Szegény john, biztos megijedt
Szegény Randy, Batista miatt veszített..
Szegény john, biztos megijedt
Szegény Randy, Batista miatt veszített..
2014. április 07. 16:22
Előbb néztem vissza a WrestleMania-t, és egy percre azt hittem, hogy elbőgöm magam...
- R.I.P. Undertaker 21-1.
- Eva Marie WM pillanatát sosem fogom elfelejteni, az nagyon Csajos volt.. xdd ...
De a hercegnőm sem hozott szégyent a Diva's Title-re. Bebizonyította, hogy az öv a legjobb helyen van. Büszke vagyok a lányra, akit karrierje eleje óta egész eddig elkísértem. <33
#AJLeegion #ProudAJ #AJunior #LoveBites
- Eva Marie WM pillanatát sosem fogom elfelejteni, az nagyon Csajos volt.. xdd ...
De a hercegnőm sem hozott szégyent a Diva's Title-re. Bebizonyította, hogy az öv a legjobb helyen van. Büszke vagyok a lányra, akit karrierje eleje óta egész eddig elkísértem. <33
MrVelvetSky
2014. április 07. 17:34
Idézet (Bessie @ 2014.04.07. 17:23)
nem is lesz nála sokáig 
Hát nem, de az övek nagyobbak mint ő
2014. április 07. 17:53
|
|
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Idézet (Mini AJ @ 2014.04.07. 16:22)
Előbb néztem vissza a WrestleMania-t, és egy percre azt hittem, hogy elbőgöm magam...

Eva faxa volt
2014. április 07. 20:02
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.04.06. 22:43)
Azért ilyet ne kiabáljunk el. Kedvelem Paige-t és ígéretes tehetségnek tartom, viszont egy Lita van. Nem hiszem, hogy van értelme összehasonlítgatni a kettőt. Az odáig rendben van, hogy "van olyan menő", de azért na. Azt meg különösen utálom, amikor kijelentik, hogy "AJ a következő Lita". Miért kéne már neki Amy-nek lennie? Két különböző ember és karakter, szívrohamot is kapnék, ha hasonlóvá tennék AJ karakterét, mint amilyen anno a badass redheadé volt. Meg van neki a sajátja, nem kell másokét átadniuk neki. A Streak-re meg nem mondok semmit. Az én világomban meg sem történt. 21-0...
2014. április 07. 20:17
|
|
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2014.04.07. 20:02)
Azért ilyet ne kiabáljunk el. Kedvelem Paige-t és ígéretes tehetségnek tartom, viszont egy Lita van. Nem hiszem, hogy van értelme összehasonlítgatni a kettőt. Az odáig rendben van, hogy "van olyan menő", de azért na. Azt meg különösen utálom, amikor kijelentik, hogy "AJ a következő Lita". Miért kéne már neki Amy-nek lennie? Két különböző ember és karakter, szívrohamot is kapnék, ha hasonlóvá tennék AJ karakterét, mint amilyen anno a badass redheadé volt. Meg van neki a sajátja, nem kell másokét átadniuk neki. A Streak-re meg nem mondok semmit. Az én világomban meg sem történt. 21-0...

Amúgy utána gondolkoztam, hogy ez így jó-e:D Nem tudtam leírni ahogy gondoltam:D
2014. április 07. 20:55
SPOILER!!
hűűű háá én évek óta nem szórakoztam ennyire jól Wrestlemánián mondhatnám az elmúlt 4-év talán legjobb Mániája volt az idei!
ez legfőképpen egy iszonyat jó Triple H és Stephanie párosnak egy fáradhatatlan Daniel Bryan-ek és egy Orton és Batista "Evolution" szerű sziporkázásának volt köszönhető.
A Hall of Fame-be is évek óta először olyan pankrátorokat iktattak be akik háááá sok felejthetetlen percet okoztak a rajongóknak. és hááá én nemtom iszonyat örültem hogy Scott Hall úgy néz ki végérvényesen talpra áll nagyon jól nézett ki az öreg!!
DDP úgy néz ki tényleg megmentette az életét Scott Hall-nak és Jake The Snake-nek is!
Háá igen Diamond Dallas Page-nél nagyobb pankrátor nem lesz sem a ringben sem a ringen kívül!!
Szóval sok emlékeztes momentuma volt ennek a Wrestlemániának!
És hááá volt egy ami hááá igaz hogy emlékeztes de nemtom szerintem vagy rosszul időzített vagy egyszerűen értelmetlen volt az egész és ez Undertaker veresége volt. És nem az bosszantott legfőképpen hogy végül még is csak megtörték a sorozatát és ezt Brock Lesnár követte el hanem az hogy ez a meccs mindenidők legrosszabb Undertaker meccse volt!
Unalmas volt monoton és látszott hogy az öreg legenda egyszerűen formán kívül van meccs hiányban szenved és ugye 50 éves!
egyszerűen látszott hogy fizikailag képtelen felvenni a versenyt Lesnarral! így egy rendkívül passzív és borzasztó meccs keveredett belőle ami tele volt hibákkal szét esett mozdulatokkal és utólag olvastam hogy Undertaker még egy sérülést is beszedett ami végképp megpecsételte a meccsnek és ő magának is a sorsát.
Én imádom Undertakert de szerintem tudni kell nemet mondani és tudni kell időben befejezni a pankrációt neki a második Shawn Michaels elleni győzelme után kellett volna visszavonulni.
Ebből a vereségből csak úgy tudna a WWE és Undertaker profitálni ha valóban igazak a hírek és jön STING!! Mert ha valóban jön Stinger akkor mivel a sorozat megszakatt és így már ez nem tét akkor már csak azaz egyetlen motivációja van a Sírásónak ha szembe néz a nemezisével a WCW ikonjával Sting-el! és még egyszer utoljára de a pankráció történetében először ez a két legenda jövőre a következő Wrestlemánián egymással küzd meg.
és egy jól felépített story végkifejleteként megmérkőznek és hogy ott ki nyer teljesen mindegy de mindkét pankrátor utána nyugodtan és boldogan visszavonulhat!
hűűű háá én évek óta nem szórakoztam ennyire jól Wrestlemánián mondhatnám az elmúlt 4-év talán legjobb Mániája volt az idei!
ez legfőképpen egy iszonyat jó Triple H és Stephanie párosnak egy fáradhatatlan Daniel Bryan-ek és egy Orton és Batista "Evolution" szerű sziporkázásának volt köszönhető.
A Hall of Fame-be is évek óta először olyan pankrátorokat iktattak be akik háááá sok felejthetetlen percet okoztak a rajongóknak. és hááá én nemtom iszonyat örültem hogy Scott Hall úgy néz ki végérvényesen talpra áll nagyon jól nézett ki az öreg!!
Szóval sok emlékeztes momentuma volt ennek a Wrestlemániának!
És hááá volt egy ami hááá igaz hogy emlékeztes de nemtom szerintem vagy rosszul időzített vagy egyszerűen értelmetlen volt az egész és ez Undertaker veresége volt. És nem az bosszantott legfőképpen hogy végül még is csak megtörték a sorozatát és ezt Brock Lesnár követte el hanem az hogy ez a meccs mindenidők legrosszabb Undertaker meccse volt!
Ebből a vereségből csak úgy tudna a WWE és Undertaker profitálni ha valóban igazak a hírek és jön STING!! Mert ha valóban jön Stinger akkor mivel a sorozat megszakatt és így már ez nem tét akkor már csak azaz egyetlen motivációja van a Sírásónak ha szembe néz a nemezisével a WCW ikonjával Sting-el! és még egyszer utoljára de a pankráció történetében először ez a két legenda jövőre a következő Wrestlemánián egymással küzd meg.
2014. április 08. 12:46
|
|
|
Gratulálok Paige ! <33
2014. április 08. 14:27
Háát.. kicsit nagyon meglepődtem.
MrVelvetSky
2014. április 08. 15:01
Ez az egész engemet hatalmas sokként ért, de a reakcióm 100%-ban megegyezett Prenszesz Éjdzséjemével. A Heel karaktere már az egekben vándorol és hiba volt Paige-t kihívni azonnal az övért... de ez nyilván nem April hibája, hanem a jófej WWE-s manuszoké.. No comment.
#AJLeegion4ever #AJStillChamp #LongestReigningDivasChamp4ever #MiniAJ #AJunior #HunAJLee
#AJLeegion4ever #AJStillChamp #LongestReigningDivasChamp4ever #MiniAJ #AJunior #HunAJLee
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.