Starity

Pankráció IV

84 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. március 01. 13:11 #1361
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2014.03.01. 13:03)
Semmivel nem vagy érettebb senkinél,ez a hozzászólásod ezt tökéletesen bizonyította.
Ez itt nem egy vitatopik,a nézeteltéréseket lehet privátban is intézni,nem kell ekkora ügyet csinálni minden apróságból.
Kerüljétek ki egymást ha nem akartok egymással beszélgetni,nem kötelező reagálni a másik hozzászólására. Te is mi csinálsz? Mások üzenőfalára írsz..de minek? Simán kiszállhatnál az egészből de folytatod.
Nem kell a folyamatos feszültség,legalább próbáljátok meg rendezni egymással normális módon,a megfelelő helyen,ez a topik pedig maradjon meg olyan amilyen volt,az a hely ahol a pankrációról beszélhetünk,véleményt fejthetünk ki és megoszhatjuk az észrevételeink a meccsek kapcsán.A ti érdeketek is mindez,nem hiszem hogy bárki is arra vágyna hogy megállás nélkül vitázhasson.
Nah de hogy rátérjek a topik eredeti témájára,feldobnék egy témát,ki mit gondol az eddig hivatalossá vált Wrestlemania meccsekről? smileeee.gif

Én még nem is tudom,hogy ki-kivel fog megküzdeni a Wrestlemania-n! rohog.gif Jujj, Vanda láttad,hogy Undertaker visszatért bajusszal vagy szakállal vagy mi az? biggrin.gif Sz'al Taker vs. Brock Lesnar ,lesz a Wrestlemania-n?
2014. március 01. 13:13 #1362
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2014.03.01. 13:03)
Semmivel nem vagy érettebb senkinél,ez a hozzászólásod ezt tökéletesen bizonyította.
Ez itt nem egy vitatopik,a nézeteltéréseket lehet privátban is intézni,nem kell ekkora ügyet csinálni minden apróságból.
Kerüljétek ki egymást ha nem akartok egymással beszélgetni,nem kötelező reagálni a másik hozzászólására. Te is mi csinálsz? Mások üzenőfalára írsz..de minek? Simán kiszállhatnál az egészből de folytatod.
Nem kell a folyamatos feszültség,legalább próbáljátok meg rendezni egymással normális módon,a megfelelő helyen,ez a topik pedig maradjon meg olyan amilyen volt,az a hely ahol a pankrációról beszélhetünk,véleményt fejthetünk ki és megoszhatjuk az észrevételeink a meccsek kapcsán.A ti érdeketek is mindez,nem hiszem hogy bárki is arra vágyna hogy megállás nélkül vitázhasson.
Nah de hogy rátérjek a topik eredeti témájára,feldobnék egy témát,ki mit gondol az eddig hivatalossá vált Wrestlemania meccsekről? smileeee.gif

Ha nem baj akkor én megmondanám a véleményem.

Én már nagyon várom Wrestlemania még most sem fogtam fel,hogy tényleg Wrestlemania lesz. w00t.gif laugh.gif meghajolo.gif
Nekem a kedvencem ugye Brock Lesnar tehát öröltem,hogy megint visszatért bár tudtam,hogy visszafog mert ezt "mondták" nekünk a wwe hírek oldalon. rohog.gif blush.gif
Én már nagyon várom a Brock Lesnar vs Undertaker meccset kíváncsi vagyok milyen lesz,hogy vagyok Brock meg szakítja-e a szériáját takernek bár jó lenne ha nem mert érted... rohog.gif viszont az már nagyon ciki lenne ha Brock veszítene mert kapásból egy évbe 3-szor veszít és csak nagy meccseken vesz részt,bár megvan neki ebből a pénz de akkor is.Egyébként tudom ismered lesnarnak a feleségét na még akkor is viszálya volt brocknak takerrel amikor még csak akkor ismerte Sable(ott a szőke hajú sable rohog.gif brock eltakarja): http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/50/Undertaker,_Vince_McMahon,_Brock_Lesnar,_%26_..._a_WWE_ring.JPG

ohmy.gif ez nagyon kemény
http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2014/02/taker.gif
2014. március 01. 13:18 #1363
- törölt felhasználó -    
Ez a cikk volt a http://wwewrestling-news.blogspot.hu/ oldalon a wreslemania tag team mérkőzésekről:

Bár még a WWE nem erősítette meg, és még csak ilyen történetet sem indítottak el a WWE-ben, a Wrestling Observer Newsletter szerint idén több csapat is küzdeni fog az év legnagyobb gáláján a csapatbajnoki övekért.

A legesélyesebb csapatok: The Uso's, Los Matadores valamint a Ryback és Curtis Axel alkotta csapat. Bárkinek is sikerüljön legyőzni a New Age Outlaws csapattal, hatalmas dolgot könyvelhet el a WWE képzeletbeli történelem könyvében.
2014. március 01. 13:19 #1364
- törölt felhasználó -    
Egyébként én már nem tudom,hogy milyen legenda tért már vissza mostanában ennyit tudok:Batista,Undertaker,Brock de volt olyan is,hogy lehet visszatér Stone Cold de utána úgy volt,hogy nem már megint lehet tehát én már nem tudom követni.Ti hogy vagytok vele? rohog.gif smileeee.gif blush.gif
2014. március 01. 13:26 #1365
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2014.03.01. 13:11)
Én még nem is tudom,hogy ki-kivel fog megküzdeni a Wrestlemania-n! rohog.gif Jujj, Vanda láttad,hogy Undertaker visszatért bajusszal vagy szakállal vagy mi az? biggrin.gif Sz'al Taker vs. Brock Lesnar ,lesz a Wrestlemania-n?

Igen-igen,Lesnar vs Taker...nagyon izgalmas lesz az biztos,kicsit aggódok amiatt hogy harci stílusukat tekintve nagyon eltérőek de ettől függetlenül kíváncsian várom a meccset,mindketten tudnak ha akarnak. biggrin.gif
Ami a legendákat illeti alapvetően nincs problémám azzal hogy van aki visszatér,inkább az zavar(például Batista esetében is) hogy szinte azonnal push sőt akár öv is a kezükbe kerül,de mire föl? Akad a rosterben bőven olyan személy aki megérdemelné hogy végre egy kis figyelmet kapjon.
2014. március 01. 13:28 #1366
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Eddig tartott a türelmem. Aki veszekedett, vagy nem normális beszélgetést folytatott, azt megajándékoztam 1 napos pihenővel, és remélem ebből ért mindenki, mert nem szeretnék több ilyet, vagy esetleg végleges kitiltáshoz folyamodni. mad.gif
4 felhasználónak tetszik: Sunnygirl, joe_r, riri17, Kazuo
2014. március 01. 16:34 #1367
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2014.03.01. 13:26)
Igen-igen,Lesnar vs Taker...nagyon izgalmas lesz az biztos,kicsit aggódok amiatt hogy harci stílusukat tekintve nagyon eltérőek de ettől függetlenül kíváncsian várom a meccset,mindketten tudnak ha akarnak. biggrin.gif 
Ami a legendákat illeti alapvetően nincs problémám azzal hogy van aki visszatér,inkább az zavar(például Batista esetében is) hogy szinte azonnal push sőt akár öv is a kezükbe kerül,de mire föl? Akad a rosterben bőven olyan személy aki megérdemelné hogy végre egy kis figyelmet kapjon.

Jujj ,én is nagyon várom! biggrin.gif
Hát ja,ez érthetetlen ,hogy miért kapnak már push-t..Ja meg Hulk Hogan is visszatért már,és Khali-t megverte.
Ja és a Wretlemania-n AJ vs Steph is lesz? Az oldaladon olvastam^^ :S
2014. március 01. 16:37 #1368
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Bessie @ 2014.03.01. 13:28)

Eddig tartott a türelmem. Aki veszekedett, vagy nem normális beszélgetést folytatott, azt megajándékoztam 1 napos pihenővel, és remélem ebből ért mindenki, mert nem szeretnék több ilyet, vagy esetleg végleges kitiltáshoz folyamodni. mad.gif

Én pedig, mint a topik nyitóhozzászólásában leírt kritériumok megfogalmazója jelzem, hogy mivel szemmel láthatóan nem sikerült betartani azok közül egyet sem, illetőleg a Pankráció topik jól láthatóan átment a korábbi off-, duma-, dumcsitopikok álcázott verziójába, be fogom fagyasztani a topikot.

Ez lehet ideiglenes, lehet végleges, és azt nagyon nem fogjátok szeretni. Ha nem hiszitek, kérdezzétek meg a fent említett egykori topikok látogatóit, vagy nézzetek utána az Archívumban, és láthatjátok, nem szoktam viccelni. Remélem világos voltam. mad.gif reklamalo.gif
3 felhasználónak tetszik: Tamás2.0, Kazuo, Bessie
2014. március 02. 10:48 #1369
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Sziasztok! Mi folyik itt? :'D Intézzétek el privátban.. bocsi :S
http://infinitywrestling.weebly.com/
jelentkezzetek ez a társoldala a fantastic wrestling-nek :3
2014. március 02. 13:39 #1370
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.03.02. 10:48)
Sziasztok! Mi folyik itt? :'D Intézzétek el privátban.. bocsi :S
http://infinitywrestling.weebly.com/
jelentkezzetek ez a társoldala a fantastic wrestling-nek :3

Szia!Rendben majd lehet,hogy jelentkezem. tongue.gif
Egyébként tiéd az oldal?Mert nagyon jó. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky
2014. március 02. 13:40 #1371
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2014.03.01. 16:34)
Jujj ,én is nagyon várom! biggrin.gif
Hát ja,ez érthetetlen ,hogy miért kapnak már push-t..Ja meg Hulk Hogan is visszatért már,és Khali-t megverte.
Ja és a Wretlemania-n AJ vs Steph is lesz? Az oldaladon olvastam^^ :S

blush.gif Tényleg lesz AJ vs Steph hát Stephani-t látni verekedni az nagyon jó lesz rohog.gif főleg AJ Lee ellen kiváncsi vagyok. wub.gif blush.gif Bár nem tudom,hogy igazak-e az állitások. rolleyes.gif biggrin.gif
2014. március 02. 13:49 #1372
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Idézet (beutygirl @ 2014.03.02. 13:39)
Szia!Rendben majd lehet,hogy jelentkezem.  tongue.gif 
Egyébként tiéd az oldal?Mert nagyon jó.  smileeee.gif

Igena z enyém:)
2014. március 02. 13:54 #1373
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.03.02. 13:49)
Igena z enyém:)

Akkor nagyon ügyes vagy.Külön tetszik,hogy vannak Divák és Superstarok a rosterben ,ügyes vagy. meghajolo.gif blush.gif
2014. március 02. 13:56 #1374
- törölt felhasználó -    
Egyébként AJ Lee és Stephanie jóban vannak (vagy voltak? unsure.gif )mert egyébként AJ Lee egy régi videóban el is mondta azt,hogy imádja Stephanie-t ő az egyik kedvence stb
Dehát ahogy a WWE-ben a "forgatókönyv" szerint nem nagyon vannak jóban.. rohog.gif meg ,hogy lesz állitolag ez a meccs... na de mondjuk az nagyon király lenne biggrin.gif
http://www.gerweck.net/wp-content/uploads/2013/04/stephanie-mcmahon-and-aj-lee.jpg
2014. március 02. 15:35 #1375
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
Nem Steph vs AJ lesz. Gondoljatok bele Steph gyönyörű de már kezd kiöregedni minek küldenék ringbe? És az a vicc, hogy ilyet a #1 külföldi dívás oldalon sem olvastam.
Én annyit hallottam, hogy multi meccs lesz vagy mi azaz:
Battle Royal vagy valami hasonló meccs típust terveznek hisz ez már a 30. WM
2014. március 02. 16:05 #1376
Sunnygirl
Sunnygirl
új tag

Státuszazt hittem, érdemes
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 216865
Mi folyik itt? Egyáltalán nem akarom a vitát szítani, meg minden, de nem értelek titeket. Ez az egész egy kész vicc. Amióta elmentünk, sok új jött, a többségük még gyerek. Nagyon gyerek. (Kinek nem inge...) Minden nap a vita, meg az ócsárolás... összeférhetetlenek vagytok vagy mi van? Szerintem hagyjátok abba, mert ha befagyasztják/törlik a topikot, -amire már kaptatok figyelmeztetést-, az nektek nagyon nem lesz jó... és még szépen fejeztem ki magam.
2014. március 04. 20:47 #1377
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!hát mostanában nagyon kihalt ez a topi úgy gondoltam írok. rohog.gif

Én már nagyon várom Wrestlemania még most sem fogtam fel,hogy tényleg Wrestlemania lesz. meghajolo.gif
Nekem a kedvencem ugye Brock Lesnar tehát öröltem,hogy megint visszatért bár tudtam,hogy visszafog mert ezt "mondták" nekünk a wwe hírek oldalon. rohog.gif
Én már nagyon várom a Brock Lesnar vs Undertaker meccset kíváncsi vagyok milyen lesz,hogy vagyok Brock meg szakítja-e a szériáját takernek bár jó lenne ha nem mert érted... rohog.gif viszont az már nagyon ciki lenne ha Brock veszítene mert kapásból egy évbe 3-szor veszít és csak nagy meccseken vesz részt,bár megvan neki ebből a pénz de akkor is.

ez kemény ohmy.gif ohmy.gif

http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2014/02/taker.gif
2014. március 08. 11:52 #1378
- törölt felhasználó -    
gyaa ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
milyen szép volt candice ohmy.gif
http://25.media.tumblr.com/c72d1b498e75062e204b9dc04a76ed95/tumblr_ml0kejo33i1ro0deeo1_r1_500.png
2014. március 08. 11:57 #1379
- törölt felhasználó -    
Jaj én már nagyon várom a Wreslemania-át de az még kicsit odébb van.. rolleyes.gif rohog.gif
http://25.media.tumblr.com/e26a61799f92a456cd09e22efeb7f63a/tumblr_mnj8ergjue1ro0deeo2_250.png http://25.media.tumblr.com/b07eb22ebaca94d7fe7bcdb85ea25a27/tumblr_mnj8ergjue1ro0deeo4_250.png
2014. március 08. 11:58 #1380
- törölt felhasználó -    
Kicsit hülyén sikerültek ezek a közeli Candice-s képek rohog.gif
http://31.media.tumblr.com/89d2ef1c4237fa43b25d6e6751cc32bd/tumblr_ml3qetJABG1ro0deeo1_500.png
http://24.media.tumblr.com/3038c24f5b9b8b8bb5cb69f9eb69ebfd/tumblr_ml3qetJABG1ro0deeo2_500.png
84 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!