Idézet (beutygirl @ 2014.03.01. 12:45)
Jaj ez már annyira szánalmas,hogy mindenki lép ki a topiból meg tetszikelketik! -.- Amikor én mentem el akkor senkit nem érdekelt sőt még támogattok 13 évesen ennyire gyerekesnek lenni -.- mondjuk azok is vagytok ,én vagyok 12 éves ne mondjátok már,hogy idősebbek vagytok nálam,max egy évvel.De én sokkal érettebb vagyok a mai korosztályhoz képest,ezt már jó páran mondták már nekem és így is van.
Semmivel nem vagy érettebb senkinél,ez a hozzászólásod ezt tökéletesen bizonyította.
Ez itt nem egy vitatopik,a nézeteltéréseket lehet privátban is intézni,nem kell ekkora ügyet csinálni minden apróságból.
Kerüljétek ki egymást ha nem akartok egymással beszélgetni,nem kötelező reagálni a másik hozzászólására. Te is mi csinálsz? Mások üzenőfalára írsz..de minek? Simán kiszállhatnál az egészből de folytatod.
Nem kell a folyamatos feszültség,legalább próbáljátok meg rendezni egymással normális módon,a megfelelő helyen,ez a topik pedig maradjon meg olyan amilyen volt,az a hely ahol a pankrációról beszélhetünk,véleményt fejthetünk ki és megoszhatjuk az észrevételeink a meccsek kapcsán.A ti érdeketek is mindez,nem hiszem hogy bárki is arra vágyna hogy megállás nélkül vitázhasson.
Nah de hogy rátérjek a topik eredeti témájára,feldobnék egy témát,ki mit gondol az eddig hivatalossá vált Wrestlemania meccsekről?