Idézet (Kazuo @ 2014.02.24. 22:13)
A helyetekben jól kiröhögném magam, mert ez már kész röhej, amit itt műveltek. Nem gondoljátok, hogy borzasztó nevetséges és gyerekes - bár meg se lepődök, mert itt mindenki kisgyerek - az, amit műveltek? Egyszerűen hihetetlen, hogy egy fikarcnyi érettségi sincs bennetek. Nehezetekre esik privátban lerendezni az esetleges sérelmeket? Nem elég, hogy ezekkel az értelmes megnyilvánulásokkal egy képet alakítotok ki magatokról a többi tagban, de ráadásul még plusz munkát is csináltok a moderátoroknak. Visszaolvastam joe_r topiknyitó kommentjét és lehet, hogy velem van a baj, de szerintem nem kínaiul, spanyolul vagy arabul írta le a szabályokat, hanem magyarul. Nőjjetek már fel, könyörgök! Ti komolyan másból se álltok ki, csak az offolásból és a veszekedésből.
Szégyen, hogy mivé lett az a bizonyos, egykori fantasztikus Pankráció topik. Meg se érdemli, hogy ez a fórumtéma
Pankráció címen fusson. Maximum
Kisiskolások nagyon gyerekes veszekedései címen menne el.

Bocsi,hogy írok,de teljesen igazad van.Júniusban lesz,hogy 2 éve vagyok a topik tagja,de amit műveltek... 16 éves vagyok,de nem beszélek "jaj,de cép a kic caládom".Az 1. oldalon le van írva,hogy ne veszekedjünk,ne közösítsünk ki más tagot,mert tiltás lesz a vége 10-30 vagy végleges tiltás.Ezt akarjátok?Mert én nem!Ott van tényleg a privát üzenet,ott le lehetne rendezni ezeket a veszekedéseket.Az akkori Pankrációs topik a múlté,ez a mostani... semmi szépet nem tudok rá mondani,csak a veszekedés,veszekedés hátán veszekedés.. Nem unjátok még?
Bocs,hogy ilyen stílusba írtam,de unalmas már!