Sziasztok!Úgy döntöttem,hogy itt az ideje,hogy kilépjek a pankráció topiból.A sok veszekedésem Kingával az már engem hidegen hagy és lezártam ezt a dolgot,meg akarok vele minden kapcsolatot szakítani,ezért úgy döntöttem,hogy kilépek.
Régebben amikor idejöttem akkor még nagyon hülye,pofátlan,ha csúnya szóval kell kifejeznem akkor eléggé "zöldfülű" voltam akkoriban és még sose írtam fúromba hát megtettem épp ide a pankráció topiba.Minden hülyeséget írtam ide,és hát megtanítottatok arra,hogy ide hogyan kell beilleszkedni,írni kell bemutatkozó szöveget stb. Hát szépen lassan mindenkivel jóban lettek,kialakultak nekem is itt a barátaim akkor még nem volt itt Kinga én csak később mutattam meg neki ezt a helyet. Megismertétek,hogy nekem Candice a mindenem és sok sok képet posztoltam róla,aminek biztos,hogy nagyon örültettek.
Már nincsen meg az a biztonság,hogy lehessen például itt veszekedni,kibékülni már a moderátorok törlik..Már alig vagyunk itt,és ahogy Karol is mondta azért valljuk be nem vagyunk olyan összetartó közösség mint a pankáció II-ben voltak vagy a I-ben
Nagyon szeretek itt mindenkit.
Karol : elképesztően imádlak a humoroddal ,a csaj szótáraddal ,perverzkedéssel mindennedel.Te voltál az első aki befogadott még annak az idején.
Barbi: Először amikor beakartam ugye illeszkedni,akkor nagyon nem kedveltél,és azt mondtad hogy soha nem leszünk puszi pajtások nahát kíváncsi lennék most mit mondasz!
Mr VelvetSky vagyis Mike:Nem sokat volt itt a topiban legalábbis akkor amikor én de nagyon megkedveltem,nagyon aranyos .Néha azt se tudtam,hogy most fiú-e vagy lány-e

Meg a második legnagyobb kedvenc divám Velvet Sky a mi "közös" kedvencünk szerintem.Tehát őt is megkedveltem.
Meg még az új tagokat akik pár napot voltak itt vagy többet már nem tudom azokat is megkedveltem.Bár volt az a bogiaj ő volt az a páwwa vagy ki ,hogy is fogalmazzak

.Meg Haticével nem is ismerkedtem meg de nem baj.. biztos,hogy nagyon kedves ő is.
Még sok tag van Eszti,Kinga meg stb de őket inkább nem részletezném.Meg van az okom miért.
(persze esztire nem haragszok de..)
Akkoriban azt mondtátok,hogy én még nagyon új tag vagyok,még másokhoz képest most is de már azért egy igazi tag vagyok.
Mindenkinek köszönöm mindent.Imádlak titeket!Szeretlek titeket!
Kilépek