Jajj gyerekek tegnap nem meséltem el nektek valamit ami a suliba volt.
Naahh..van egy ötödikes jány Juli a neve vagy mi (én csak Juliskának nevezem) Lent voltunk az alsó aulában ott van az igazgatói meg a tanári is,mert le kellett másolni Hunyadi János nem tudom miét,oszt a jány mindenkinek beszólogat oszt megvertük ,össze-vissza rúgdostuk meg ütögettük azt pont akkor jött az igazgató ,a jány már sírt én meg futottam el onnan.

Na a másik ,az hogy az legjobb barátnőm meg a másik barátnőm elkezdek hülyülni löködték egymást meg mindent,és engem is közben löködtek meg lelöktek a padról meg minden szart csináltak ,oszt úgy játszottam mintha megharagudtam volna rájuk,bementem a sulba (mert az udvaron voltunk) oszt nem szóltam hozzájuk,ezek meg (elmesélem szóról-szóra

) a Doroti meg a Vera bocsánatot kért ,jó nem válaszoltam,még vagy husszor bocsánatot kértem akkor csak azt feleltem " és.." (de így szép lájtosan

) oszt meg még husszor megcsináltam velük ezt ,és felajánlottam nekem mindent,hogy hoznak nyalókát -csokit meg minden szar jó nem válaszoltam,azt a Doroti meg a Vera letérdeltek elöttem,hogy "kérünk ,könyörgünk bocsáss meg nekünk"

Szét röhögtem magamat,oszt elárultam nekik,hogy nem is haragudtam rájuk,csak azért jó volt látni,hogy vannak még ilyen barátaim akik megszégyenülnek,hogy letérdelnek elöttem!♥ Úgyhogy nekem ez az igaz barátság !♥ De azért nagyon vicces is volt !