Starity

Pankráció IV

84 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. február 21. 14:27 #1041
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2014.02.20. 18:57)
Ne csináljátok már... ti tényleg ilyen hülyék vagytok vagy csak tettetitek? ..áhh, gyerekek sírba tesztek.. >.<

Ezt most hogy érted? unsure.gif Rám érted vagy kire? unsure.gif
2014. február 21. 14:27 #1042
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2014.02.21. 14:27)
Ezt most hogy érted? unsure.gif  Rám érted vagy kire?  unsure.gif

Én se értem unsure.gif
2014. február 21. 14:31 #1043
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.02.21. 14:27)
Én se értem  unsure.gif

Sejtem már..na mind1.
2014. február 21. 15:33 #1044
- törölt felhasználó -    
Jajj gyerekek tegnap nem meséltem el nektek valamit ami a suliba volt. biggrin.gif
Naahh..van egy ötödikes jány Juli a neve vagy mi (én csak Juliskának nevezem) Lent voltunk az alsó aulában ott van az igazgatói meg a tanári is,mert le kellett másolni Hunyadi János nem tudom miét,oszt a jány mindenkinek beszólogat oszt megvertük ,össze-vissza rúgdostuk meg ütögettük azt pont akkor jött az igazgató ,a jány már sírt én meg futottam el onnan. biggrin.gif Na a másik ,az hogy az legjobb barátnőm meg a másik barátnőm elkezdek hülyülni löködték egymást meg mindent,és engem is közben löködtek meg lelöktek a padról meg minden szart csináltak ,oszt úgy játszottam mintha megharagudtam volna rájuk,bementem a sulba (mert az udvaron voltunk) oszt nem szóltam hozzájuk,ezek meg (elmesélem szóról-szóra biggrin.gif ) a Doroti meg a Vera bocsánatot kért ,jó nem válaszoltam,még vagy husszor bocsánatot kértem akkor csak azt feleltem " és.." (de így szép lájtosan rohog.gif ) oszt meg még husszor megcsináltam velük ezt ,és felajánlottam nekem mindent,hogy hoznak nyalókát -csokit meg minden szar jó nem válaszoltam,azt a Doroti meg a Vera letérdeltek elöttem,hogy "kérünk ,könyörgünk bocsáss meg nekünk" rohog.gif rohog.gif Szét röhögtem magamat,oszt elárultam nekik,hogy nem is haragudtam rájuk,csak azért jó volt látni,hogy vannak még ilyen barátaim akik megszégyenülnek,hogy letérdelnek elöttem!♥ Úgyhogy nekem ez az igaz barátság !♥ De azért nagyon vicces is volt ! rohog.gif
2014. február 21. 15:41 #1045
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2014.02.21. 15:33)
Jajj gyerekek tegnap nem meséltem el nektek valamit ami a suliba volt. biggrin.gif
Naahh..van egy ötödikes jány Juli a neve vagy mi (én csak Juliskának nevezem) Lent voltunk az alsó aulában ott van az igazgatói meg a tanári is,mert le kellett másolni Hunyadi János nem tudom miét,oszt a jány mindenkinek beszólogat oszt megvertük ,össze-vissza rúgdostuk meg ütögettük azt pont akkor jött az igazgató ,a jány már sírt én meg futottam el onnan. biggrin.gif Na a másik ,az hogy az legjobb barátnőm meg a másik barátnőm elkezdek hülyülni löködték egymást meg mindent,és engem is közben löködtek meg lelöktek a padról meg minden szart csináltak ,oszt úgy játszottam mintha megharagudtam volna rájuk,bementem a sulba  (mert az udvaron voltunk) oszt nem szóltam hozzájuk,ezek meg (elmesélem szóról-szóra biggrin.gif ) a Doroti meg a Vera bocsánatot kért ,jó nem válaszoltam,még vagy husszor bocsánatot kértem akkor csak azt feleltem " és.." (de így szép lájtosan  rohog.gif ) oszt meg még husszor megcsináltam velük ezt ,és felajánlottam nekem mindent,hogy hoznak nyalókát -csokit meg minden szar jó nem válaszoltam,azt a Doroti meg a Vera letérdeltek elöttem,hogy "kérünk ,könyörgünk bocsáss meg nekünk"  rohog.gif  rohog.gif  Szét röhögtem magamat,oszt elárultam nekik,hogy nem is haragudtam rájuk,csak azért jó volt látni,hogy vannak még ilyen barátaim akik megszégyenülnek,hogy letérdelnek elöttem!♥ Úgyhogy nekem ez az igaz barátság !♥ De azért nagyon vicces is volt !  rohog.gif

Oh ez jó biggrin.gif
Nálunk ha összeveszünk egy barátnőnkel akkor az kibeszél meg stb..
2014. február 21. 15:46 #1046
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.02.21. 15:41)
Oh ez jó biggrin.gif
Nálunk ha összeveszünk egy barátnőnkel akkor az kibeszél meg stb..

Jajj és az a lány még mennyit fog kapni biggrin.gif (mármint tőlem nem,de engem is elmondott minden k*rvának..hanem másoktól)
Igen nálunk is így van,ha összeveszünk,de ez nem volt igazi összeveszés,szóval kicsit látszott rajtam,hogy nem gondolom komolyan,csak azért mint mondtam,jó volt (életemben először!!!) Hogy ilyet tett,az egyik barátnőm (vagyis most 2 ) akiknek tényleg számítok. ♥ wub.gif
Jajj mégis fel lépünk holnap farangon ,úgy hogy ne nagyon várjatok mert fél 2-kor megyek a művházba oszt,talán csak 7-kor jövök meg..
2014. február 21. 15:48 #1047
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2014.02.21. 15:46)
Jajj és az a lány még mennyit fog kapni biggrin.gif (mármint tőlem nem,de engem is elmondott minden k*rvának..hanem másoktól) 
Igen nálunk is így van,ha összeveszünk,de ez nem volt igazi összeveszés,szóval kicsit látszott rajtam,hogy nem gondolom komolyan,csak azért mint mondtam,jó volt (életemben először!!!) Hogy ilyet tett,az egyik barátnőm (vagyis most 2 ) akiknek tényleg számítok. ♥ wub.gif 
Jajj mégis fel lépünk holnap farangon ,úgy hogy ne nagyon várjatok mert fél 2-kor megyek a művházba oszt,talán csak 7-kor jövök meg..

Értem biggrin.gif Az jó ;D
Úgy volt hogy én holnap pizzáni megyek,de nem mert jön a bátyám cuki haverja xd biggrin.gif
2014. február 21. 16:12 #1048
- törölt felhasználó -    
man_in_love.gif
http://data3.whicdn.com/images/102177143/large.gif
1 felhasználónak tetszik: szandi99
2014. február 21. 17:50 #1049
- törölt felhasználó -    
Welcome back.
A mai napon nagyon megszídtuk azt a csajt a kajáldába... Az egész csaj bandza ott fújjogott rá, faccer még le is köpte... a kis felfújt, aknafejű, gömbhal képű pitsát.xd

Kibékültem Roll keresztfaccerral és az utsó órán megint bementünk (biology) és odaültem mellé meg az Adri mellé és egész órán röhögtünk egymáson... mindenféléről eldumáltunk... elkezdtem azt az ismert szöveget (szia cica, van gazdid!?) azt a hülyegyerek leesik a székről.. egész órán azzal szekáltuk a Rolit hogy miért nem jár inkább a Larával mert ő tényleg szereti ellentétben a Vivivel (mert ő csak a külseje miatt szereti de nem is értem..) és akkor mondja Roll hogy azért nem mert a spanja azt mondta neki, hogy a Vivit válassza... visszafeleseltem vagy ezer hogy miért és akkor azt mondja hogy span! span... span... span... én meg mondom az SPAMM... megmondtam neki hogy mi nagyob spamjai vagyunk miért nem hallgat ránk..ch.xd Na ennyi lenne az én kis napi sztorim, hétfőn se kell suliba mennünk mert megyünk a Revita Tv-hez keresztfaccerral. ^^
2014. február 21. 17:54 #1050
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2014.02.21. 17:50)
Welcome back.
A mai napon nagyon megszídtuk azt a csajt a kajáldába... Az egész csaj bandza ott fújjogott rá, faccer még le is köpte... a kis felfújt, aknafejű, gömbhal képű pitsát.xd
Kibékültem Roll keresztfaccerral és az utsó órán megint bementünk (biology) és odaültem mellé meg az Adri mellé és egész órán röhögtünk egymáson... mindenféléről eldumáltunk... elkezdtem azt az ismert szöveget (szia cica, van gazdid!?) azt a hülyegyerek leesik a székről.. egész órán azzal szekáltuk a Rolit hogy miért nem jár inkább a Larával mert ő tényleg szereti ellentétben a Vivivel (mert ő csak a külseje miatt szereti de nem is értem..) és akkor mondja  Roll hogy azért nem mert a spanja azt mondta neki, hogy a Vivit válassza... visszafeleseltem vagy ezer hogy miért és akkor azt mondja hogy span! span... span... span... én meg mondom az SPAMM... megmondtam neki hogy mi nagyob spamjai vagyunk miért nem hallgat ránk..ch.xd Na ennyi lenne az én kis napi sztorim, hétfőn se kell suliba mennünk mert megyünk a Revita Tv-hez keresztfaccerral. ^^

Szia Lina smileeee.gif
Ez jó xd Én ma visszapofáztam a tesi tanárnak,meg minden és 5-kör futás helyett,8-at kellett xd
2014. február 21. 17:55 #1051
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.02.21. 17:54)
Szia Lina smileeee.gif 
Ez jó xd Én ma visszapofáztam a tesi tanárnak,meg minden és 5-kör futás helyett,8-at kellett xd

Faxa vagy:,D
Mi ma "csak" 12 kört futottunk az iskola körül a szakadó esőben.
2014. február 21. 17:57 #1052
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2014.02.21. 17:55)
Faxa vagy:,D
Mi ma "csak" 12 kört futottunk az iskola körül a szakadó esőben.

Köszz biggrin.gif xd
Áh.. xd Az kemény, jól nyomod biggrin.gif
2014. február 21. 18:05 #1053
- törölt felhasználó -    
Nyugodjon békében a WWE-legenda Big Daddy V,viscera:
http://starity.hu/magazin/47406-elhunyt-a-wwe-legenda-big-daddy-v/

R.I.P
2014. február 21. 18:06 #1054
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.02.21. 17:57)
Köszz biggrin.gif xd 
Áh.. xd Az kemény, jól nyomod biggrin.gif

Keresztfaccer jól bírta.. megtiltotta hogy piszkáljam a haját. -.-
2014. február 21. 18:07 #1055
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2014.02.21. 18:06)
Keresztfaccer jól bírta.. megtiltotta hogy piszkáljam a haját. -.-

biggrin.gif Megtiltotta?!! az nem jó,én nem bírom ki hogy ne piszkáljam a bátyám vagy az unokaöcsém haját xd rohog.gif
2014. február 21. 18:08 #1056
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.02.21. 18:07)
biggrin.gif Megtiltotta?!! az nem jó,én nem bírom ki hogy ne piszkáljam a bátyám vagy az unokaöcsém haját xd  rohog.gif

Azt mondtam neki hogy páááwa:3 és mérges lett.xd
2014. február 21. 18:10 #1057
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2014.02.21. 18:08)
Azt mondtam neki hogy páááwa:3 és mérges lett.xd

Hahaha xd Nálunk a suliban egy olyan páwa van hogy húú...xd
Tapadó bőr gatya,fekete vagy pink felső,sapi, kereszt a nyakában női táska meg stb...
2014. február 21. 20:20 #1058
- törölt felhasználó -    
Icc vagyok^^
Jajj iscenem..Már meginc holnap a "világ vége" lesz a vikingek szerinc. rolleyes.gif Mikor fejezik ezc már be? Kicsic unalmas..Holnap fél kecőkor megyek akkor a felsős farsangra,oszc majd csak esce jövök meg valamikor ,Laci bá'-nak (o.főnök) lehet odaadom a celómac,hogy készícsen videóc a fel lépésünkről.Oszc majd fel ceszem,meg majd csinálunk hülye focókac is ,legalább is én bizcosan .xd biggrin.gif
2014. február 21. 20:23 #1059
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2014.02.21. 20:20)
Icc vagyok^^
Jajj iscenem..Már meginc holnap a "világ vége" lesz a vikingek szerinc. rolleyes.gif  Mikor fejezik ezc már be? Kicsic unalmas..Holnap fél kecőkor megyek akkor a felsős farsangra,oszc majd csak esce jövök meg valamikor ,Laci bá'-nak (o.főnök) lehet  odaadom a celómac,hogy készícsen videóc a fel lépésünkről.Oszc majd fel ceszem,meg majd csinálunk hülye focókac is ,legalább is én bizcosan .xd  biggrin.gif

Szia!Az jó.Tényleg holnap állítólag világvége rolleyes.gif -.- jó lenne ha igaz lenne rohog.gif már nagyon elegem van mindenből...xdd minden jóval rossz dologgal elegem van az életből.. rohog.gif rohog.gif
2014. február 21. 20:26 #1060
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2014.02.21. 20:23)
Szia!Az jó.Tényleg holnap állítólag világvége  rolleyes.gif  -.- jó lenne ha igaz lenne  rohog.gif már nagyon elegem van mindenből...xdd minden jóval rossz dologgal elegem van az életből..  rohog.gif  rohog.gif

Hali..
Hát azért én ilyet nem mondtam volna..na mind1
84 oldal 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!