Starity

Pankráció IV

84 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. február 15. 19:56 #601
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2014.02.15. 17:35)
Sziasztok!  cool.gif 
Boldog Szülinapot beutygirl! bday.gif

Köszönöm szépen. meghajolo.gif wub.gif
2014. február 15. 20:27 #602
- törölt felhasználó -    
Sziaszcok! smileeee.gif Gyors haza jöccem,húú..Combolázcam és előcemm ülc végig az a Canár akic ucálok, és engem nézecc végig..Végül az oszcályaommal 3.-ok leccünk biggrin.gif A sminkemet meg le moscam occ xd
2014. február 15. 20:30 #603
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supreme Raisin @ 2014.02.15. 15:52)
Na indulunk farsangra biggrin.gif Itt egy kép  a sminkünkről! rolleyes.gif 
Sziasztok!  smileeee.gif

nagyon jó na midjárt felrakom én is a szülinapi képeimet rohog.gif
2014. február 15. 20:53 #604
- törölt felhasználó -    
Na itt vannak a szülinapi képeim,itt kaptam az ajándékat stb itt köszöntöttek fel a szüleim,utána pihentem,telefonoztam vagyis interneterneteztem az új telómon ott van a képeken samsung galaxy mini cool.gif letöltöttem rá a pou-t mert az osztálytársaim is játszanak vele,ozt érdekelt ezért.. biggrin.gif kaptam két könyvet,egy nyakláncot meg karkötőt abban a rózsás dobozban van wink.gif meg délután bátyámnak az egyik barátjától (férfi) kaptam még egy tortát ami dobos torta volt,tehát van már 2 tortám rohog.gif cool.gif ,meg jött a 6 éves fia meg a volt felesége na felköszöntöttek nagyon aranyosak voltak puszi puszi meg bekapcsoltam azt a petárdát vagy mit a tortán xddd rohog.gif aztán a kisfiú a macskámmal volt elfoglalva rohog.gif ,a képen majd láthatjátok a macskám de ott a képeken még csak reggel volt ahol a szüleim felköszöntöttek,na és utána a fiúval játszottam plesztesönnel ilyen verekedős játékon meg beszélgettek a szüleim közben stb.. jó volt,aztán elmentek az egyik nővéremmel skypoltunk (angliában van a bátyám is már megy vissza hétfőn mert ott dolgoznak) felköszöntött ő is,beszéltünk stb anyáék is beszéltek vele aztán hallgatunk bátyámal zenét játszottam a telómon a pou-val rohog.gif stb.. megfürödtem közben szülinapi dalokat hallgatam meg ilyenek most eszem az egyik tortámat meg gépezek xdd rohog.gif meg ugye reggel gépeztem,felköszöntöttek engem vagyis ti rohog.gif felöltöztem ,csináltam magamnak egészéges műzlit ,fogat mostam ,rendet raktam . rohog.gif meg holnap megyek hamburegerezni bátyámmal
ja és a képeken ott van a candices torta cool.gif meg délután amikor kaptam a másik tortát és volt rajta az a dolog akkor apám leakarta fényképezni és pont kiégett rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif na csak az én apám lehet ilyen szerencsétlen... rohog.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
jaj már szomorú vagyok,hogy lassan vége ennek a napnak és vele együtt a szülinapomnak is. dry.gif de 12 éves vagyok. laugh.gif jah,meg úgy döntöttem táncolni fogok bulizni stb most este.. szerintem jó ötlet,bulizok egyet _nevet.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: MrVelvetSky
2014. február 15. 21:29 #605
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Idézet (beutygirl @ 2014.02.15. 20:53)
Na itt vannak a szülinapi képeim,itt kaptam az ajándékat stb itt köszöntöttek fel a szüleim,utána pihentem,telefonoztam vagyis interneterneteztem az új telómon ott van a képeken samsung galaxy mini  cool.gif letöltöttem rá a pou-t mert az osztálytársaim is játszanak vele,ozt érdekelt ezért..  biggrin.gif kaptam két könyvet,egy nyakláncot meg karkötőt abban a rózsás dobozban van  wink.gif meg délután bátyámnak az egyik barátjától (férfi) kaptam még egy tortát ami dobos torta volt,tehát van már 2 tortám  rohog.gif  cool.gif ,meg jött a 6 éves fia meg a volt felesége na felköszöntöttek nagyon aranyosak voltak puszi puszi meg bekapcsoltam azt a petárdát vagy mit a tortán xddd  rohog.gif aztán a kisfiú a macskámmal volt elfoglalva  rohog.gif ,a képen majd láthatjátok a macskám de ott a képeken még csak reggel volt ahol a szüleim felköszöntöttek,na és utána  a fiúval játszottam plesztesönnel ilyen verekedős játékon meg beszélgettek a szüleim közben stb.. jó volt,aztán elmentek az egyik nővéremmel skypoltunk (angliában van a bátyám is már megy vissza hétfőn mert ott dolgoznak) felköszöntött ő is,beszéltünk stb anyáék is beszéltek vele aztán hallgatunk bátyámal zenét játszottam a telómon a pou-val  rohog.gif stb.. megfürödtem közben szülinapi dalokat hallgatam meg ilyenek most eszem az egyik tortámat meg gépezek xdd  rohog.gif meg ugye reggel gépeztem,felköszöntöttek engem vagyis ti  rohog.gif felöltöztem ,csináltam magamnak egészéges műzlit ,fogat mostam ,rendet raktam .  rohog.gif  meg holnap megyek hamburegerezni bátyámmal
ja és a képeken ott van a candices torta  cool.gif meg délután amikor kaptam a másik tortát és volt rajta az a dolog akkor apám leakarta fényképezni és pont kiégett  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif na csak az én apám lehet ilyen szerencsétlen...  rohog.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
jaj már szomorú vagyok,hogy lassan vége ennek a napnak és vele együtt a szülinapomnak is. dry.gif  de 12 éves vagyok.  laugh.gif jah,meg úgy döntöttem táncolni fogok bulizni stb most este.. szerintem jó ötlet,bulizok egyet  _nevet.gif  rohog.gif

Aztak*rva:D Candice-s torta :3
2014. február 15. 22:32 #606
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.02.15. 21:29)
Aztak*rva:D Candice-s torta :3

biggrin.gif
2014. február 15. 23:54 #607
- törölt felhasználó -    
Midjart vege a szulinapomnak sad.gif
2014. február 16. 01:36 #608
- törölt felhasználó -    
Na itt vannak a szülinapi képeim,itt kaptam az ajándékat stb itt köszöntöttek fel a szüleim,utána pihentem,telefonoztam vagyis interneterneteztem az új telómon ott van a képeken samsung galaxy mini  cool.gif letöltöttem rá a pou-t mert az osztálytársaim is játszanak vele,ozt érdekelt ezért..  biggrin.gif kaptam két könyvet,egy nyakláncot meg karkötőt abban a rózsás dobozban van  wink.gif meg délután bátyámnak az egyik barátjától (férfi) kaptam még egy tortát ami dobos torta volt,tehát van már 2 tortám  rohog.gif  cool.gif ,meg jött a 6 éves fia meg a volt felesége na felköszöntöttek nagyon aranyosak voltak puszi puszi meg bekapcsoltam azt a petárdát vagy mit a tortán xddd  rohog.gif aztán a kisfiú a macskámmal volt elfoglalva  rohog.gif ,a képen majd láthatjátok a macskám de ott a képeken még csak reggel volt ahol a szüleim felköszöntöttek,na és utána  a fiúval játszottam plesztesönnel ilyen verekedős játékon meg beszélgettek a szüleim közben stb.. jó volt,aztán elmentek az egyik nővéremmel skypoltunk (angliában van a bátyám is már megy vissza hétfőn mert ott dolgoznak) felköszöntött ő is,beszéltünk stb anyáék is beszéltek vele aztán hallgatunk bátyámal zenét játszottam a telómon a pou-val  rohog.gif stb.. megfürödtem közben szülinapi dalokat hallgatam meg ilyenek most eszem az egyik tortámat meg gépezek xdd  rohog.gif meg ugye reggel gépeztem,felköszöntöttek engem vagyis ti  rohog.gif felöltöztem ,csináltam magamnak egészéges műzlit ,fogat mostam ,rendet raktam .  rohog.gif  meg holnap megyek hamburegerezni bátyámmal
ja és a képeken ott van a candices torta  cool.gif meg délután amikor kaptam a másik tortát és volt rajta az a dolog akkor apám leakarta fényképezni és pont kiégett  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif na csak az én apám lehet ilyen szerencsétlen...  rohog.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
jaj már szomorú vagyok,hogy lassan vége ennek a napnak és vele együtt a szülinapomnak is. dry.gif  de 12 éves vagyok.  laugh.gif jah,meg úgy döntöttem táncolni fogok bulizni stb most este.. szerintem jó ötlet,bulizok egyet  _nevet.gif  rohog.gif

Még egyszer köszönöm a felköszöntéseket.Nagyon aranyosak vagytok,és igaz barátok hát..ilyenkor látni meg blush.gif wub.gif ,hogy ki gondol rám és kinem,bár én Annyiszor mondtam nektek,hogy azt elfelejteni nem lehetett rohog.gif _nevet.gif
2014. február 16. 08:19 #609
- törölt felhasználó -    

Izgalmas szülinapod lehetett! biggrin.gif
Szép a tortád, te is szép vagy és a cicád is cuki! tongue.gif
2014. február 16. 08:50 #610
- törölt felhasználó -    

Csajszikám *-* Nagyon szép vagy, és az a torta *o* ahww macsek ♥
2014. február 16. 10:06 #611
- törölt felhasználó -    
Hali ^^ Vlki fenc?! smileeee.gif
Az a mez rajca *o* Hala Madzridz! heart.gif
http://data3.whicdn.com/images/74426565/large.jpg
2014. február 16. 10:25 #612
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supreme Raisin @ 2014.02.16. 08:19)
Izgalmas szülinapod lehetett!  biggrin.gif 
Szép a tortád, te is szép vagy és a cicád is cuki!  tongue.gif

hát jó volt de ..xddd A mai napom lesz jó,megint jön a kisfiú játszani,megyek délután a bátyámal hamburgerezni ,telefonozok,gépezek stb úgy,hogy nagyon király nap lesz wub.gif rohog.gif blush.gif
Jaj köszönöm szépen .. smileeee.gif blush.gif
2014. február 16. 10:26 #613
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.02.16. 08:50)
Csajszikám *-* Nagyon szép vagy, és az a torta *o* ahww macsek ♥

Csajszikámmm igen,eddig a torta mindenkinek szemet ütött. rohog.gif rohog.gif jaj nagyon szépen köszönöm. ♥
2014. február 16. 10:28 #614
- törölt felhasználó -    
Hihi tongue.gif
Rocky ♥
2014. február 16. 10:39 #615
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.02.16. 10:28)
Hihi tongue.gif
Rocky ♥

xddd biggrin.gif
2014. február 16. 10:42 #616
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2014.02.16. 10:39)
xddd  biggrin.gif

Szerintem nagyon cuki blush.gif rohog.gif
De ő cukibb:
2014. február 16. 10:50 #617
- törölt felhasználó -    
Idézet (orangeRKO @ 2014.02.16. 10:42)
Szerintem nagyon cuki  blush.gif  rohog.gif 
De ő cukibb:

bizony smileeee.gif
2014. február 16. 10:53 #618
- törölt felhasználó -    
Annyira imádom ezt a mosolyt! *o* wub.gif blush.gif heart.gif drool.gif air_kiss.gif man_in_love.gif
http://data3.whicdn.com/images/56816087/large.png

*--*
http://data3.whicdn.com/images/56857384/large.png
2014. február 16. 10:56 #619
- törölt felhasználó -    
a telefonomban a youtube-n bömböltettem a candice michelle zenét anyám szerintem mindjárt kikészül rohog.gif _nevet.gif spiteful.gif spiteful.gif spiteful.gif mert anyámék szobájában vagyok apám meg most nincs itthon xdd
2014. február 16. 10:57 #620
- törölt felhasználó -    
Gyerekek el is felejceccem mondzani hogy fehér a hajam _nevet.gif rohog.gif
Cegnap be volc fújva 1000 hajlakkal,meg minden féle színű cuccal xd tease.gif stinker.gif spiteful.gif sorry.gif
84 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!