Na itt vannak a szülinapi képeim,itt kaptam az ajándékat stb itt köszöntöttek fel a szüleim,utána pihentem,telefonoztam vagyis interneterneteztem az új telómon ott van a képeken samsung galaxy mini

letöltöttem rá a pou-t mert az osztálytársaim is játszanak vele,ozt érdekelt ezért..

kaptam két könyvet,egy nyakláncot meg karkötőt abban a rózsás dobozban van

meg délután bátyámnak az egyik barátjától (férfi) kaptam még egy tortát ami dobos torta volt,tehát van már 2 tortám

,meg jött a 6 éves fia meg a volt felesége na felköszöntöttek nagyon aranyosak voltak puszi puszi meg bekapcsoltam azt a petárdát vagy mit a tortán xddd

aztán a kisfiú a macskámmal volt elfoglalva

,a képen majd láthatjátok a macskám de ott a képeken még csak reggel volt ahol a szüleim felköszöntöttek,na és utána a fiúval játszottam plesztesönnel ilyen verekedős játékon meg beszélgettek a szüleim közben stb.. jó volt,aztán elmentek az egyik nővéremmel skypoltunk (angliában van a bátyám is már megy vissza hétfőn mert ott dolgoznak) felköszöntött ő is,beszéltünk stb anyáék is beszéltek vele aztán hallgatunk bátyámal zenét játszottam a telómon a pou-val

stb.. megfürödtem közben szülinapi dalokat hallgatam meg ilyenek most eszem az egyik tortámat meg gépezek xdd

meg ugye reggel gépeztem,felköszöntöttek engem vagyis ti

felöltöztem ,csináltam magamnak egészéges műzlit ,fogat mostam ,rendet raktam .

meg holnap megyek hamburegerezni bátyámmal
ja és a képeken ott van a candices torta
meg délután amikor kaptam a másik tortát és volt rajta az a dolog akkor apám leakarta fényképezni és pont kiégett

na csak az én apám lehet ilyen szerencsétlen...
jaj már szomorú vagyok,hogy lassan vége ennek a napnak és vele együtt a szülinapomnak is.

de 12 éves vagyok.

jah,meg úgy döntöttem táncolni fogok bulizni stb most este.. szerintem jó ötlet,bulizok egyet