- Second Heartbeat
31 napos Avenged Sevenfold kihívás
2014. március 06. 07:19
Huszonötödik nap: Kedvenc dal a Waking The Fallenről
- Second Heartbeat
- Second Heartbeat
2014. március 07. 14:34
Huszonhatodik nap: Kedvenc dal a City of Evilről
- Beast and the Harlot
- Beast and the Harlot
2014. március 08. 13:43
Huszonhetedik nap: Kedvenc dal az Avenged Sevenfoldról
- A Little Piece of Heaven
- A Little Piece of Heaven
2014. március 09. 20:39
Huszonnyolcadik nap: Kedvenc dal a Diamonds on the Roughról
- Girl I Know
- Girl I Know
2014. március 10. 15:50
Huszonkilencedik nap: Kedvenc dal a Hail to the Kingről
- This Means War, Doing Time, Heretic... meg kb. az egész album.
- This Means War, Doing Time, Heretic... meg kb. az egész album.
2014. március 11. 17:30
Harmincadik nap: Mikor lettél A7x rajongó
-2011 Augusztusában :)
-2011 Augusztusában :)
2014. március 13. 16:58
Harmincegyedik nap: Ennyi poszter van a faladon
- Öt
- Öt
2014. március 17. 14:57
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Első nap: A kedvenc tagod
Synyster
Az sem mellékes, hogy marha jól néz ki, de fantasztikus gitáros...
Synyster
Az sem mellékes, hogy marha jól néz ki, de fantasztikus gitáros...
2014. április 12. 10:25
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Második nap: Az első dal, amit hallottál
So far away
So far away
2014. április 14. 16:11
|
|
|
Harmadik nap: Kedvenc videoklip
Szintén a So far away.
Csodaszép megemlékezés, és tisztelgés Rev előtt.
Szintén a So far away.
Csodaszép megemlékezés, és tisztelgés Rev előtt.
2014. április 15. 14:34
|
|
|
Negyedik nap: Kedvenc képed Mattről
♥
Egészen friss kép. Sokkal jobban szeretem a koncert pillanatképeket, annyira tele vannak energiával és látszik, hogy imádják amit csinálnak és teljes erőbedobással, a legjobb formájukat hozzák. Bár nincs konkrét kedvenc képem, sok kép van, amit szeretek róluk, Mattnek a hangján kívül a mosolyába vagyok szerelmes.
♥
Egészen friss kép. Sokkal jobban szeretem a koncert pillanatképeket, annyira tele vannak energiával és látszik, hogy imádják amit csinálnak és teljes erőbedobással, a legjobb formájukat hozzák. Bár nincs konkrét kedvenc képem, sok kép van, amit szeretek róluk, Mattnek a hangján kívül a mosolyába vagyok szerelmes.
2014. április 16. 00:18
|
|
|
Ötödik nap: Kedvenc képed Synről
Kemény dió, mert ő a kedvenc tagom,
de vele is ugyanígy vagyok, mint a többiekkel, a koncert pillanatképeiket kedvelem nagyon. (Sajna még mindig nem tudok képet feltölteni, szóval linkelek.)
:3
Kemény dió, mert ő a kedvenc tagom,
:3
2014. április 17. 00:39
|
|
|
Hatodik nap: Kedvenc képed Arinről
Nem tagadom, hogy ő az általam legkevésbé kedvelt tag. Ami nem jelenti, hogy utálom, egyáltalán nem, főleg ahhoz képest nem, hogy a többieket mennyire szeretem.
Természetesen voltak fenntartásaim vele kapcsolatban, amiről egyébként nem ő tehet. Csak nem tudom egy könnyen megszeretni az új tagokat. Bár megértem őt és picikét sajnálom is. Nemcsak rajongók millióinak kell megfelelnie, hanem még a bandának is. Akik egy rendkívül közeli és fontos barátjukat vesztették el. :/
Cuki
Nem tagadom, hogy ő az általam legkevésbé kedvelt tag. Ami nem jelenti, hogy utálom, egyáltalán nem, főleg ahhoz képest nem, hogy a többieket mennyire szeretem.
Cuki
2014. április 18. 00:47
|
|
|
Hetedik nap: Kedvenc képed Johnnyról
^^
Szegény most ki fog lógni a sorból, de ez a kép hihetetlenül cuki.
^^
Szegény most ki fog lógni a sorból, de ez a kép hihetetlenül cuki.
2014. április 19. 17:28
|
|
|
Nyolcadik nap: Kedvenc képed Jimmyről
Na ide összevághatnám mozgóképekben az egész So far away klipet
nem is gyakran nézem, mert mindig elsírom rajta magam.
: ) Bocsánat, hogy mozgókép, de ez a kedvencem.
Na ide összevághatnám mozgóképekben az egész So far away klipet
: ) Bocsánat, hogy mozgókép, de ez a kedvencem.
2014. április 20. 00:42
|
|
|
2014. április 21. 19:47
|
|
|
Tizedik nap: Kedvenc dalszöveg
Hülyének fogtok nézni, de megint csak a So far awayből fogok idézni. Imádom az összes dalukat amúgy, pont tegnapelőtt olyan A7X napot tartottam, hogy mind a hat albumot végighallgattam egymás után. De ez a dal áll legközelebb hozzám, sok sok emlékkel.
Hülyének fogtok nézni, de megint csak a So far awayből fogok idézni. Imádom az összes dalukat amúgy, pont tegnapelőtt olyan A7X napot tartottam, hogy mind a hat albumot végighallgattam egymás után. De ez a dal áll legközelebb hozzám, sok sok emlékkel.
2014. április 22. 00:33
|
|
|
Tizenegyedik nap: Egy dal, amit örökké tudnál hallgatni
Na jó, mostmár tényleg nem jöhetek mindig ugyanazzal, szóval jön a következő kedvencem. De igazából az összes dalukat örökké el tudnám hallgatni, de a kedvencem a To End The Rapture a legelső albumukról. Nem tudom, olyan varázslatos ez a dal, annyi önbizalmat ad, hogy miközben elsétálok az utcán, I feel like a boss.
Na jó, mostmár tényleg nem jöhetek mindig ugyanazzal, szóval jön a következő kedvencem. De igazából az összes dalukat örökké el tudnám hallgatni, de a kedvencem a To End The Rapture a legelső albumukról. Nem tudom, olyan varázslatos ez a dal, annyi önbizalmat ad, hogy miközben elsétálok az utcán, I feel like a boss.
2014. április 24. 20:41
|
|
|
Tizenkettedik nap: Koncertek száma, amin voltál
Sajnos 0, de ezen a jövőben változtatunk.
Viszont, még egy kedvenc együttesemnek a koncertjén nem voltam, mert nem olyan népszerűek sajna. :/
Sajnos 0, de ezen a jövőben változtatunk.
Viszont, még egy kedvenc együttesemnek a koncertjén nem voltam, mert nem olyan népszerűek sajna. :/
2014. április 25. 10:36
|
|
|
Tizenharmadik nap: Kedvenc album
Hmm...mindegyiket szeretem, de talán a Nightmare. Vagy az Avenged Sevenfold. Nem tudok dönteni. De ez a Top 2
Hmm...mindegyiket szeretem, de talán a Nightmare. Vagy az Avenged Sevenfold. Nem tudok dönteni. De ez a Top 2
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: