Mi lett volna, ha... - avagy kedvenc zenekaraink első nevei
2014. február 09. 12:30
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Uramatyám...
A Red Hot Chili Peppers nevét valaki ki tudta volna mondani? Így is hosszú,nem még a másik...
A Green Day...
A Queen-nek talán még elment volna a Smile,de ez akkor is jobb! Meg az egész csak megszokás kérdése,most furának tűnik,de ha eleve ezek lettek volna a neveik,akkor meg a másik lenne szokatlan!
2014. február 09. 12:31
Szerintem a Maroon5 előző neve aranyos lenne
De a mostani jobb
2014. február 09. 12:48
Tony Flow and the Miraculously Majestic Masters of Mayhem..ha ez a nevük lenne, akkor szerintem sokak nem tudnák, hogy kik is ők..
2014. február 09. 13:16
|
|
violyvanilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 220900 offline
|
Én ezek közül csak a Green Day-t szeretem, viszont azt nagyon, és szerintem jobb, hogy a Green Day-nál maradtak :3
2014. február 09. 13:40
|
|
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline
|
jó cikk lett, de én úgy hallottam a Beatles-nek sokkal több neve volt vagy még 3
2014. február 09. 14:31
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Xero > Hybrid Theory > Lincoln Park (Nem tudták megfizetni az internetes domain-t akkoriban) ezért lett végül Linkin Park
2014. február 09. 15:26
|
|
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline
|
Pen Cap Chew. Nem lepődök meg rajta, hisz Kurt-től származik!
De azért szerencsénkre ott volt az a csinos plakát, azzal a kedves szóval, ami annyira megtetszett Kurt-nek, hogy a zenekart is arról nevezte el: Nirvana
Eddig csak a Nirvana, a Green Day és a Beatles eredeti neveiről tudtam, a ZZ Top és az RHCP eléggé megleptek!
Eddig csak a Nirvana, a Green Day és a Beatles eredeti neveiről tudtam, a ZZ Top és az RHCP eléggé megleptek!
2014. február 09. 15:33
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
A Queen-ről, a The Beatles-ről, és az RHCP-ről tudtam, hisz' nagy kedvencek. Egyébként ritka ha egy zenekar rögtön azzal a névvel fut be, amit először találtak ki.
Ezeken kívül még néhány biztos van. Egyébként Adam Lambert nem Queen tag hivatalosan ha jól tudom, és nem is vette át Freddie helyét. Igaz, sokat dolgoznak együtt, de ettől még nem tag.
Adam is nyilatkozta párszor hogy nem akar Freddie örökébe lépni^^
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 09. 16:34
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Fura lenne mostmár, ha Queen helyett Smile-ért rajonganék.
De ettől függetlenül tetszik.
Viszont én nem jelenteném ki, hogy Adam átvette Freddie helyét (imádom Adamet, így nem konrkétan vele van kifogásom), de ő nem a Queen tagja, csak együtt koncerteznek. Ennyi erővel Paul Rodgers is simán Freddie helyébe lépett anno.
Viszont én nem jelenteném ki, hogy Adam átvette Freddie helyét (imádom Adamet, így nem konrkétan vele van kifogásom), de ő nem a Queen tagja, csak együtt koncerteznek. Ennyi erővel Paul Rodgers is simán Freddie helyébe lépett anno.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. február 09. 16:45
A RHCP hogy tudott ilyen hosszú nevet kitalálni (a régire gondolok)?? A Beatles és a Green Day is elég érdekes... de az összes együttesnek a mostani neve a legjobb! ♥ (megszokás
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.