szerintem ezek közül az Ő hangjuk a legszebb,de persze mindenki előtt le a kalappal
16 énekes, akinek nincs szüksége playbackre
2014. február 09. 08:38
Amikor megláttam ezt a cikket a fúromban biztos voltam benne,hogy Christina,Demi benne lesz és benne is volt,ez nem véletlen.Ariane elképesztő milyen hangja van az biztos,élőben a legszebb.
2014. február 09. 08:41
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
BEY, Demi *_* !!! legjobbak !
2014. február 09. 08:43
Tisztelem mindegyiket ( na jó azért 3-mat nem) , de nem azért mondom ezt mert veszekedést akarok indítani , de honann tudjátok hogy nem playbackelnek? Tudtommal Beyonce végig Playbackelte az egész Amerikai Himnuszt ( És mielőtt azzal jönnétek hogy " A kis Sellyke is playbackelni szokott, üzenem : TUDOM HOGY PLAYBACKEL! )
2014. február 09. 08:48
Jót röhögtem
Vagy a fele playbeckel vagy borzasztó...
2014. február 09. 09:03
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
egy par szemyelke hianyzik... Britney,Vanessa Hudgens,Emeli Sandé,Kelly Clarkson,Katy Perry,Avril Lavigne,Taylor Swift,Shakira,Jennifer Lopez,Victoria Justice ...
en tudtam volna még hozzairni!
2014. február 09. 09:11
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Elismerem, mindenkinek remek hangja van. Azonban egy embert nagyon hiányolok erről a listáról. Úgy érzem Robbie Williams is simán felkerülhetett volna ide.
2014. február 09. 09:27
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
a felsoroltak közül Ariana nagyon meglepett, de el kell ismernem, hogy tud a kiscsaj. Bieber-ről annyit, hogy az, hogy nem volt hamis, nem jelenti azt, hogy tud énekelni. könyörgöm, másfél oktáv max a hangterjedelme és ki mer állni nyüszögni. egy vicc ez a gyerek
a többiekrőlmindt tudtam
Hayley-t imádom, Bey-t nagyon tisztelem, mem csodálom, hogy jópár énekes példaképévé vált, egyszerűen fantasztikus! a többiek is megérdemlik a helyüket a zenei szakmában, de nem fogok mindről írni, de minden elismerésem az övék, hogy nem playback-elnek.
persze a lista korántsem teljes, remélem, lesz majd folytatás
a többiekrőlmindt tudtam
persze a lista korántsem teljes, remélem, lesz majd folytatás
2014. február 09. 09:30
|
|
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline
|
Hogy micsoda?Hayley Williams-nek jó hangja van élőben?Ezt most viccnek vettem...olyan rossz a hangja, hogy elhányom magam, amint meghallom. xD
Amúgy meg egy kicsit hiányos a cikk.Bele raktam volna még például Kelly Clarksont, vagy a Little Mix tagjai, vagy akár Taylor Swiftet.
Amúgy meg egy kicsit hiányos a cikk.Bele raktam volna még például Kelly Clarksont, vagy a Little Mix tagjai, vagy akár Taylor Swiftet.
2014. február 09. 09:31
Ááááá, véletlenül sem a tipikus Starity ajnárcelebek vannak felsorolva. Demike szenvedése + levegő utáni kapkodása, Miley eleve rossz orrhangja, Buburka kényszeres nyekergése etc. Nem látom az összefüggést. "16 énekes, akinek esetleg nem lenne szüksége playbackre" - de nagyrészük sokesetben, elég gyakran megtéved, és mégis legalább félplaybacket használ. Így már lenne benne valami ráció. Nők közül csupán három hangot ismerek el igazán ezen a nevetséges listán, esetleg a hangszínüket tartom egyedinek, érdekesnek, de a maradék hangi adottsága akármelyik lakótelepi lépcsőházban megtalálható. Igen, Christina az egyik, akinek van, de főleg volt hangja, de a B2B turnéját mégis félplaybackben tolta végig.
Akkor hogy van ez?
2014. február 09. 09:40
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
már nem azért, de aki Hayley-t ócsárolja, az hallgassa meg legalább egyszer élőben, aztán ugyanazt a dalt audio-ban. alig van különbség a kettő között. akinek meg Beyoncé-val lenne baja, annak egyszerűen nincs hallása!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: