Idézet (Lia7 @ 2014.02.08. 22:27)
Nem rossz a cikk, de szerintem nem jók a videok. A Christina-n kívül mindenki ül vagy egy helyben áll. Nem azt mondom, hogy a többiek nem érdemlik meg, hogy benn legyenek a cikkben (bár én nem minddel értek egyet, de ez már legyen az én bajom), csak nem jó videokkal van alátámasztva tehetségük. Pörgős és megkoreografált fellépésekkel kellene szerintem bizonyítani azt, hogy mennyire énekelnek jól, hiszen általában éppen mozgás közben csúszik el a hang (gondoljunk csak a tehetségkutatókra, amikor amatőrök próbálgatják magukat a színpadon és elsétálnak egyik oldalról a másikra egy kicsit gyorsabb tempóban, majd lihegni kezdenek vagy ugranak kettőt és nem találnak vissza a hangnembe stb. ami ugyúngy megtörténik a legnagyobb sztárokkal is, mert vagy nem annyira tapasztaltak vagy még nem igazán tudják kontrol alatt tartani hangjukat.)
Ezek az énekesek fellépés és koreográfia közben is tudnak énekelni, nem a semmiből nyomnak le páran 4 oktávot egy helyben állva- az ilyen tehetség nem veszik el egyik pillanatról a másikra

2 felhasználónak tetszik: