16 énekes, akinek nincs szüksége playbackre
2014. február 08. 22:08
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
És persze Mileynak is itt a helye!Ugyanolyan csodálatosan szép a hangja mint eddig,attól föggetlenül,hogy a külseje picit megváltozott
2014. február 08. 22:10
True story az, hogy manapság nagyon kevés olyan énekes van akik annak ellenére, hogy nem tudnak énekelni csak azért is erőlködni... nem tudok énekelni nem éneklek... nem logikusabb!?
Egyébként jó kis cikk lett, már vártam egy ilyet! (ha felgyorsul a netem végig hallgatom a vidiket is ^^)
2014. február 08. 22:13
Idézet (Cassie3 @ 2014.02.08. 22:01)
Elhiszem, hogy néhány előadót utáltok, de képesek lehetnétek elfogadni, hogy igenis tudnak énekelni. Attól még mert tinisztárok, vagy mert botrányosak és nem feltétlenül a tehetségükről olyan híresek, igenis van nekik. Talán másnak nagyobb tehetsége van, de ők is meglettek áldva vele. Gondolok itt például Miley Cyrusra, Justin Bieberre, és mindenkire, akiket kifogásoltok. Bevallom, én sem rajongok egyikükért sem (bár ez a régi Miley a gyengém, de az újért már nem rajongok), attól még képes vagyok elismerni a tehetségüket. Szánalmasak vagytok, sajnállak titeket, hogy az utálkozásotok elvakít titeket.
Végre valaki
2014. február 08. 22:18
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Ez mind oké. Mondjuk hallottam, hogy Beyoncé is használ playbacket.
2014. február 08. 22:19
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18951 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
Bár a fentebb említette előadók közül van olyan, akit nagyon nem bírok, elismerem, hogy jó hangjuk van.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2014. február 08. 22:20
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
LAVIGNET KIHAGYTÀK!!!!!!
2014. február 08. 22:22
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Az egy dolog, hogy valakinek nincs szüksége playbackre, de semmit sem ér a hangja, ha nem egyedi, és különleges. És ebben a cikkben azért találni ilyet is. Nem nevezem meg, mert nem akarok ideges fanokat, de van itt olyan is, akinek tényleg nagyon jó hangja van. Viszont sajnos egy csomó énekes nincs itt, akinek mégjobb hangja van.
2014. február 08. 22:23
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
ez itt mind igaz.ők tök jó énekesek
(kivéve biebert.bocsi fanok)
2014. február 08. 22:27
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Nem rossz a cikk, de szerintem nem jók a videok. A Christina-n kívül mindenki ül vagy egy helyben áll. Nem azt mondom, hogy a többiek nem érdemlik meg, hogy benn legyenek a cikkben (bár én nem minddel értek egyet, de ez már legyen az én bajom), csak nem jó videokkal van alátámasztva tehetségük. Pörgős és megkoreografált fellépésekkel kellene szerintem bizonyítani azt, hogy mennyire énekelnek jól, hiszen általában éppen mozgás közben csúszik el a hang (gondoljunk csak a tehetségkutatókra, amikor amatőrök próbálgatják magukat a színpadon és elsétálnak egyik oldalról a másikra egy kicsit gyorsabb tempóban, majd lihegni kezdenek vagy ugranak kettőt és nem találnak vissza a hangnembe stb. ami ugyúngy megtörténik a legnagyobb sztárokkal is, mert vagy nem annyira tapasztaltak vagy még nem igazán tudják kontrol alatt tartani hangjukat.)
2014. február 08. 22:28
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Nem véletlen vannak bent a kedvenceim...Érdekes Lorde azt mondta Hayleyről hogy nem énekel jól élőben playbekről megy a hangja tessék itt neki a bizonyiték...
2014. február 08. 22:29
Örülök hogy belerakták Lana Del Rey-t, Hayley Willias-t, meg Ed Sheeran-t. Ők tényleg tudnak énekelni, de még azért egypár embert hiányoltam a listáról.
2014. február 08. 22:29
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Panni66 @ 2014.02.08. 22:25)
Jó lista lett de mit keres itt Zsüsztin Bíbőr? o.O
Azt keresi, hogy tud énekelni és ha előítéletek nélkül hallgatjuk, akkor rá lehet jönni, hogy egy embert hallunk és nem egy éppen szorulástól szenvedő kecskebékát.
Más kérdés, hogy teljesen átlagos a hangja.
2014. február 08. 22:30
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Szerintem azért ez a llista sokkal bővebb is lehetne, mert ugyebár nem csak e 16 énekes állja meg a helyét playback nélkül, de a további előadók végtelen listáját nem érdemes felsorolni. Viszont Justin Bieber és Rihanna helyére mondjuk másokat kellett volna írni...
Ririt bírom, de a hangja nem igazán jó élőben, a magyarországi koncertjét láttam videón, és nem bánkódtam, hogy nem mentem el a koncertre, csak ennyit mondok.
Justin szerintem még mindig nem nagy szám a hangjával (sem), de mindenkinek más- más a véleménye... Igaz, azt írtam, hogy említek neveket, akik szerintme hiányoznak, de azért például egy- két magyar/az országban tevékenykedő is kellett volna a listába, például Kállay S. András! A külföldiek közül szerintem még Shakirának van nagyon különleges hangja, és gondolom nem csak a stúdiófelvételeken.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.