Lecsukták Selena Gomez megrögzött rajongóját
2014. február 09. 20:02
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
Én is szeretem a kedvenceimet..de ennyire nem xD
2014. február 09. 20:03
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
az a baj, hogy ti is majdnem mind ugyanilyenek lennétek... ha nem is lennétek a nap 24 órájában a háza előtt attól még követnétek őt... igaz, utálom selenát, de tényleg fanatikus egy ilyen rajongó...
és bocsi ha valakit megbántottam... de nem csak selenával fordulnak elő ilyen dolgok, nem tudom miért kell ezt ennyire felkapni...
és bocsi ha valakit megbántottam... de nem csak selenával fordulnak elő ilyen dolgok, nem tudom miért kell ezt ennyire felkapni...
2014. február 10. 17:48
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Jezusom..megertem hogy ennyire szereti es koveti de eleg gaz. Es az a Thomas az nem normalis hogy meg akarta olni Selt..
2014. február 10. 22:13
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Hát ez nagyon komoly.....
2014. február 12. 20:57
|
|
danielkataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 206340 offline
|
Szegény,sajnálom.
Én is imádom de ilyet soha nem tennék vele.
2014. február 13. 16:25
Sajnálom Selenát. Nem lehet könnyű dolga a rajongókkal.
2014. február 15. 09:11
|
|
Selly-rajongóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.29. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 214286 offline
|
Te jó ég!!
Jó azért én is hatalmas rajongója vagyok Selenának, de azért ez már tényleg hülyeség követni valakit teljesen őrült ez az ember!!!!
Jó azért én is hatalmas rajongója vagyok Selenának, de azért ez már tényleg hülyeség követni valakit teljesen őrült ez az ember!!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: