Justin Bieber és Miley Cyrus a Korn új klipjében
2014. február 08. 15:53
Idézet
„Annyira lefoglal minket, hogy a média hülyeségeit nézzük a tévében és az interneten, hogy észre sem vesszük, hogy a magánéletünk eltűnt” - Jonathan Davis
Pontosan.
A zene nem az én stílusom,de tetszik a mondanivalója.
2014. február 08. 15:57
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
De szerintem a never never a legjobb számuk! Én eddig is szerttem a Korn-t de most még jobban!
2014. február 08. 16:48
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Megis...mind1neked nem a szam stilusa szamitt, hanem... a mondanivaloja. Tudom, hogy te is nagyon elvagy azokkal a Justin Biber, meg a 1D szamokkal(bocsi rajongok, es tisztelet a kivetel)de nagyreszenek semmi ertelme sincsen.
2014. február 08. 17:43
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
Fúú, először azt hittem tényleg benne lesznek... megnyugudtam.
'Nem tetszik' kommentelők: nem a szám a lényeg, hanem a klipp, hozzászólás növelésre meg ott a gumiszoba.
'Nem ismerem őket' kommentelők: kill yourself, elég nagy szégyen a Kornt nem ismerni, de legalább ne írnátok ki. A gumiszobát meg nektek is ajánlom.
'Nem tetszik' kommentelők: nem a szám a lényeg, hanem a klipp, hozzászólás növelésre meg ott a gumiszoba.
'Nem ismerem őket' kommentelők: kill yourself, elég nagy szégyen a Kornt nem ismerni, de legalább ne írnátok ki. A gumiszobát meg nektek is ajánlom.
2014. február 08. 18:07
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
teljesen igaza van Jonathan-nek! a média el akarja terelni a figyelmet az igazán fontos dolgokról, és sajnos nagyon jó munkát végeznek://
tetszik a szám és a klip is:)
tetszik a szám és a klip is:)
2014. február 08. 20:19
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Ritkán nézek meg klippeket, de esküszöm, hogy ez most feldobta az estém. Korn forever!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: