Az Egyesült Államokban mindössze három évad után búcsúzik az X Factor, Simon Cowell az angol változatban folytatja tovább.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véget ér az amerikai X-Faktor
2014. február 08. 10:45
2014. február 08. 11:08
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
ComedyNikiCentral én szerintem se.
2014. február 08. 11:40
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Lehet, Britney unalmas és egy nagy csalódás volt, de a második szériát ő dobta fel. Azzal, hogy ejtették őt és L.A. Reid-et, csak elvesztettek rengeteg nézőt (köztük engem is...).
Mindegy, legalább Simon megtanulta, hogy akámilyen unalmas, egy nemzetközi ikon képes nézők ezreit a képernyő elé vonzani. Talán majd az X Factor UK-ben nem nyúl a mentorokkal úgy mellé, mint a harmadik amerikai szériában.
Mindegy, legalább Simon megtanulta, hogy akámilyen unalmas, egy nemzetközi ikon képes nézők ezreit a képernyő elé vonzani. Talán majd az X Factor UK-ben nem nyúl a mentorokkal úgy mellé, mint a harmadik amerikai szériában.
2014. február 08. 12:04
Hát szinte biztos voltam benne hogy vége lessz. Ugysincs sok értelme..
2014. február 08. 12:40
Most az angol meg az amerikai majdnem ugyan az, nem?
2014. február 08. 13:15
diala: az angol fut(ott) s.c. nélkül is. az amcsik meg nyilván sz*rrá unták már az ezer+egy tehetségkutatós hülyeséget. britney ide, britney oda, az idolból is lement már jó pár évad, talán egy tucat is vagy több, hogy a voicet és társait már ne is említsem. maga a műfaj fáradt el, pár évig pihentetni kéne minden hasonszőrű vackot.
2014. február 08. 13:24
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Hát abban van valami,hogy Simon nélkül már nem ugyanaz az X-factor,de csak ezért nem hiszem,hogy be kellene végleg fejezni...
Ha lenne jelentkező bőven (márpedig biztos lenne abban a nagy államban) akkor miért ne folytathatnák.. De ők tudják! Úgysem nézem...
2014. február 08. 14:16
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Ez meglepett! Egyébként nekem sem tetszett annyira...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: