Selena megszakította a kapcsolatot Justin Bieberrel
2014. február 08. 15:07
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Hát ezt aztán tényleg elszúrta Justin, szegény Selena őt sajnálom az egészbe a legjobban
2014. február 08. 15:09
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Anna0905 szerintem se így van én hirschzsofi0711-val vagyok.
2014. február 08. 17:16
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Justin hüyle, Sell meg jól tette hogy el hagyta
2014. február 08. 17:40
Kedves Selena rajongók!
Ne szidjátok Justint nert Selena nent megint rehabra és ez a drog hatása hogy azt mondta hogy justint miatt van ott tehát ez csak Selena gibája mert ő van rehabon szóval errő ennyit
Ne szidjátok Justint nert Selena nent megint rehabra és ez a drog hatása hogy azt mondta hogy justint miatt van ott tehát ez csak Selena gibája mert ő van rehabon szóval errő ennyit
2014. február 08. 17:46
|
|
Dolidohúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 218225 offline
|
Meg szerencse, hogy nem lessz Jelena.. ki nem alhatom Justint... fuvel faval osszeszuri a levet... a tegnap megneztem osszesen 22 novel volt eggyut
D
Szoval Justin koook...
))
Szoval Justin koook...
2014. február 08. 17:54
|
|
levente0721új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 167338 offline
|
De jó..Justin Bieber pfuujj...már bocsi akinek tetszik vagy jónak tartja
2014. február 08. 18:15
|
|
BTRésDemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 307 Csatolások: 1 Azonosító: 204073 offline
|
Jó,aranyosak voltak együtt,meg hű,meg haa!DE! Selena szerintem jobbat érdemel(bocsi beliberek),hiszen Justin a jelek szerint valóban nem mindig állt mellette.Mondjuk,nem is csodálom,hogy Sel megszakította vele a kapcsolatot,hiszen,ha Justin igazán szerette volna Selenát,nem így viselkedett volna.
2014. február 08. 18:52
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ez Justin Bieber! Mit vártunk tőle? Olyan egy köcsög ember,hogy az valami hihetetlen. Selena meg várja,hogy ex-barátja majd fut,hogy-Jaj drága Selenám,minden rendben?. Ezt várta?? Ő ennél csak rosszabb lesz és sohasem fog megjavulni. Bárki bármennyire akarja. Azaz egy probléma van,hogy az ő,mogyorónyi agyával sem fogja fel,hogy-Bassza meg! Változzak már meg! Sel pedig tökéletesen teszi,hogy nem tartja a kapcsolatot,egy ilyen emberrel.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 08. 20:35
hát,végre otthagyta dzsásztín bíberkét!végre megjött az esze,VÉGRE!!de Justin játsza itt a megbízható igaz barátot aki segít támogat stb.most meg?!és akkor menedzserei szerint Sel a hibás aki otthagyta és ezzel összetörte a kicsi Justint!na nem!egyedül Justin a hibás aki azt hiszi hogy neki csak minden jár,mindent megkaphat(ebbe van valami igazság is),és 19(!!)évesen uralhatja a világot pl:késve kezdi meg a koncertet mondván hogy ez az ő koncertje akkor kezdi el amikor akarja,leköpi a rajongóit és még elvárja hogy továbbra is mellette pártoljanak!!én egy kerek hónapig szeretttem Justint de rájöttem ogy egy felszínes kis senki,aki viselkedni se tud,nemhohy énekelni...nem részletezem a problémáimat vele mert ez magánügy,de akkor is örülök hogy most megkapta amit érdemel:otthagyta az imádott Selenája!!alapból nem vagyok rosszindulatú,de remélem hamar elpártolnak tőle a beliberek!(vagy mik)
2014. február 08. 20:38
|
|
jelena loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 218949 offline
|
óóóóóóóóóó hogy mé kell selenának ilyenen meg haragudnia justin meg mért egy ilyen bunkó paraszt !!!! JELENA AKKOR MOSTMÁR LEHET MÁS ANEVEM
:'( :'( :'(
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.