Egyszerre két pasival bújt ágyba Miley — fotó
2014. február 08. 09:39
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Hát nekem nagyon kezd elegem lenni ebből a Mileykéből!!!
2014. február 08. 09:48
Idézet
Sofi Chan
Teljes mértékben egyetértek veled, nem értem Miley ettől miért lenne "szánalmas" vagy "rossz példa", aki befolyásolható az így járt, és ha nem is Miley-tól, de mástól biztos el fogja "tanulni", ebben a mai világban nem nehéz.. És az cseszteti a csőrömet leginkább, hogy egyesek nem bírják felfogni, hogy Miley felnőtt..
És a cikkhez: Nem tudom miért kell felháborodni, ez egy fotózás, persze ha más csinálja akkor az tök természetes meg jó.. Szerintem nagyon jó lett a kép.. és nem csodálkozom, hogy Miley-t egyre többször fotózzák pucéran, van hozzá alakja..
Teljes mértékben egyetértek veled, nem értem Miley ettől miért lenne "szánalmas" vagy "rossz példa", aki befolyásolható az így járt, és ha nem is Miley-tól, de mástól biztos el fogja "tanulni", ebben a mai világban nem nehéz.. És az cseszteti a csőrömet leginkább, hogy egyesek nem bírják felfogni, hogy Miley felnőtt..
És a cikkhez: Nem tudom miért kell felháborodni, ez egy fotózás, persze ha más csinálja akkor az tök természetes meg jó.. Szerintem nagyon jó lett a kép.. és nem csodálkozom, hogy Miley-t egyre többször fotózzák pucéran, van hozzá alakja..
Idézet
Lizania
Egyre jobban bírom ezt a nőt
Pukkassza csak a népet, én imádom, sőt most már élvezem
Nem tudok meglepődni rajta, és marhára nem tud rossz példát mutatni, mert bár imádom, mint énekesnőt és ezeket a kis akcióit, engem még nem tesz romlottá. Pedig én is elég fiatal vagyok, de nem befolyásolható, ezért is akadok ki mindig a kommenteken, miszerint rossz példát mutat a fiatal rajongóinak. Fenét
Egyre jobban bírom ezt a nőt
Nincs több hozzáfűznivalóm.Ők már mindent elmondtak.
2014. február 08. 09:53
|
|
ella.bella99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 7 Azonosító: 211425 offline
|
Szánalmas.. és szegény pasik..
2014. február 08. 09:55
én tegnap láttam az mtv-n miley cyrus unplugged koncertet, és ha úgy énekel, akkor felőlem lefeküdhet az egész várossal
2014. február 08. 09:56
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
ez már mókás.
2014. február 08. 09:59
|
|
noncsi1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.03. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 205167 offline
|
Jajj már ezen minden idióta celeb át esik am mileytől szokjátok már meg. ne itt szidjátok .(szerintem jójó sokan vannak akik nem bírják mileyt de akkor is ne szitkozódjatok itt mert vannak akik szeretik mileyt azoknak meg rosszul esik és szerintem mileytől már meglehetett volna szokni)(Szánalmas wtf)
2014. február 08. 10:07
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Engem már nem tud érdekelni semmi ami vele kapcsolatos, az ő élete ő sz*rja el.
2014. február 08. 10:24
hááát engem már nem is érdekel mi van vele..
mókás xd
mókás xd
2014. február 08. 10:26
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Borzalmasan néz ki a fotón, szerintem senkinek sem áll jól a hidrogén szőke szemöldök, mert szinte nem is látszik, hogy egyáltalán van szemöldöke...
2014. február 08. 10:43
Nem is hasonlít önmagára
...amm ez annyira nem rázott meg
2014. február 08. 11:33
|
|
I-love-dogvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 200868 offline
|
Itt olvasgatom a kommenteket és látom, hogy annyian írják, hogy nem érdekli őket.xD Hát akkor meg miért nézitek? Én sem vagyok oda Mileyért(elnézést fanok), de ezt nem hagyhattam szó nélkül...
2014. február 08. 11:39
|
|
larrystylinson4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 216734 offline
|
lehetne azt mondani, hogy ennél nincs lejebb, de Miley ezt is túl fogja szárnyalni...
2014. február 08. 12:20
|
|
Mrs.Tomlinson99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 214921 offline
|
hát ez kész...
szánalom ez a csaj, eddig azt gondoltam hátha megjavul, de mostmár látom h csak egy hülye rib@nc... ( már bocs )
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: